Menuteori - hvordan man planlægger en menu

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Trehøje-Pigerne Side 1 Vejledning til brug af hjemmesiden Det er slet ikke så vanskeligt – så brug hjemmesiden flittigt… Det er.
Advertisements

BRAINSTORM DINE DESIGN KONCEPTER JOEK © TEC 2011 De fleste succesfulde designs er resultatet af, at man har plukket dele fra flere forskellige ideer og.
Længst muligt i eget liv på plejecentre
SEO (Search Engine Optimization) - Hvordan bliver du mere synlig på nettet?
”Spis mindre kød. Produktion af kød er en af de landbrugsvarer, der udleder mest CO2. Oksekød mest, dernæst svinekød og så fjerkræ”. Kilde:
BUREAU FOR MARKEDSANALYSER Din genvej til viden, indsigt & overblik Man får et hurtigt overblik ved at kigge på farverne. De grønne farver viser, at her.
Skriv til nettet •Design (CMS) •Tekster på nettet •Navigation •Persuasive design (motiverende design)
Mad og vin – det lykkelige ægteskab
Menuteori ved Jesper Rye - hvordan man planlægger en menu til selskab.
Sidetyper Web-udvikling med FrontPage 2003 RHS - Informationsteknologi.
… DEN BEDSTE VEJ TIL SUND MAD
FORSIDE FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. OVERENSKOMST – FAGLIGHED – TRIVSEL OG SYGEPLEJEFAGLIG.
Ekspressionisme.
Mad til mennesker.
Nem planlægning af børnemad
Normalpris: XXX XX NU KUN SPAR XX,XX xxx xx Pris pr. flaske xxx xx Normalpris: XX XX pr. fl. X FL. KUN SPAR XX,XX xxx xx.
Menu teori.
En buffet af uddannelsesmuligheder
Mad til unge på høj- og efterskoler
Viden, læring og progression
Tekstformidling på Internettet E 2003
The best loved Hotels of Denmark
Kantineordning. KANTINEORDNING - ET TVÆRSNIT AF EN PLAN.
Godt købmandskab Orienteringsfasen Tilbudsrunden
Dansk – fransk Menulære
Virksomhedens profil Restauranten ”Det gamle mejeri” ligger på godset Vilhelmsborg syd for Århus. I særprægede lokaler serveres mad af højeste kvalitet,
SkoleIntra og integration med kommunale platforme - digital Signatur
IT og praktik på Høje Kolstrup Skole Menu IT som en del af praktikken Hjemmesider Farvel og tak.
Menuteori ved Jesper Rye - hvordan man planlægger en menu til selskab.
Portfolio opgaven 2kok1122.
Menuteori - hvordan man planlægger en menu
Ændring af kontrast. Ved at sætte meget kontrast på billedet, får man også et varmere billede. Ved at skrue ned for kontrasten, får man dermed et koldere.
Kold College er en moderne, selvejende uddannelsesinstitution, der har specialiseret sig i uddannelser inden for området fra jord til bord. Skolen udbyder.
OBS – gør som det passer dig!  Denne skabelon er med vilje ikke særlig stramt designet. Det er for at du selv kan lægge det indhold og detaljeniveau i.
 Åben KM Udfyld oplysninger:  Indbakke: NYE  Kommunikerende enhed: Alle beskeder: + hospitalskode Afdelingsspec.: afdelingskode, søg med  Afslut med.
Sund og velsmagende mad til voksne ”Velsmag”.
Hvordan ændrer jeg min SkoleIntras setup, så den passer til de lokale forhold? Man kan tilpasse SkoleIntra til skolens eller kommunens behov på mange måder.
Af: Jonatan W & Line Stryander
Reklameanalyse Walkthrough.
Hvor kreativt kan du bruge din viden og tænke om alkohol?
Opgave Nårvarerne modtages. Hvad bør du gøre af overvejelser, når du skal placere dine produkter på den mest hygiejnemæssige forsvarlige måde inde i køleskabet.
Tamfjerkræ vi anvender i køkkenet
Blanchering. Kim & Mikkel. Regler for tilberedning samt hvordan man gør i praksis ch?v=CU6jnNtcsQk At blanchere er at sænke.
Mærsk Nielsen HR At stille gode spørgsmål til vurdering af kompetencer EPOS - IKV-workshop 22. august 2008 Lizzie Mærsk Nielsen.
Skift farvedesign Gå til Design i Topmenuen Vælg dit farvedesign fra de seks SOPU-designs Vil du have flere farver, højreklik på farve- designet og vælg.
 1: Afblegningspulver blandes med beise. Alle beisestyrker kan anvendes, dog må 12% beise aldrig komme på hovedbunden.  2: Bruges til kamstrejf, striber,
FTF Projekt Styrkelse og understøtning af jobrotation på tværs af Jobcentre.
Overskrift her Indsæt Præsentationens titel her Indsæt Dato / Organisation / Afsender her Indsæt > sidehoved / sidefod KØD & SMAG Mørt ikke tørt – stegning.
Overskrift her Indsæt Præsentationens titel her Indsæt Dato / Organisation / Afsender her Indsæt > sidehoved / sidefod KØD OG HYGIEJNE Mørt ikke tørt –
Den gode præsentation … med PowerPoint, SMARTboard eller lignende.
Klimavenlig mad Rasmus Fredslund.
SRO SKRIV!.
Hvor stor en del af flyhavarier er forårsaget af menneskelige fejl ?
Madkamp - DM i madkundskab
Efterskolernes Vejlederkonference
Trivselsmålingens resultater
JLP og RO Campusskolen i Ringsted, august 2017
Institutionernes erfaringer med møbelindkøb
Bemærk! Du bør teste, hvordan disse kort udskrives på almindeligt papir for at sikre, at teksten er placeret korrekt, inden du udskriver på karton.
Af Katrine L. Eld – køkkenleder i SolsikkenÅby
Professionelle opskrifter og Svindberegning: 2 skoleperiode
Vi vil leve – vi vil elske
Menu teori.
HVAD KAN MAN BRUGE SVINEKØD TIL
Titel på kursuspræsentation
Fornavn Efternavn Fornavn + Efternavn Adresse; Vej, husnr., sal
Sikker adfærd er vigtig I det offentlige arbejder vi ofte med personoplysninger, som er følsomme eller skal behandles fortroligt Sikkerhedspakken.
Titel på kursuspræsentation
Resumé – hvordan gør jeg det?
Du danske sommer Du danske sommer, jeg elsker dig,
Præsentationens transcript:

Menuteori - hvordan man planlægger en menu Før man går i gang... Udbud og sæson Menusammensætning Fagligt korrekte regler Menukortteksten

Før man går i gang... bør man tage hensyn til: Dato Klokkeslet Antal couverter Anledning Prislag Restauranttype

Før man går i gang... bør man tage hensyn til: Eventuelle oplysninger om: Diæter Nationalitet Hvor mange retter menuen skal bestå af Særlige ønsker

Udbud og sæson Kend råvarernes oprindelse og tiden for anvendelse. Kend jagttiderne. Kend sæsoner for spisefisk. Kend din leverandør.

Menusammensætning Grundform Udbygning Amuse-bouche Forret Suppe Fisk Varm kødmellemret Kold kødmellemret Sorbet/granité Steg (hovedret) Grøntsagsmellemret Ost Pré dessert Dessert

Fagligt korrekte regler Afpas volumen Brug sæsonvarer Undgå for stærke retter i starten af menuen Skift tilberedningsmetoder Undgå gentagelser Undgå vin/spiritus i alle/for mange retter

Fagligt korrekte regler Bland ikke ordinære retter med luxusretter Lad kvaliteten stige Skift mellem kolde og varme retter Tilstræb harmoni i farve og form Lav et varieret forløb Tag hensyn til gæsternes sammensætning

Menukortteksten - er en kort, præcis og sælgende tekst, der gør det muligt at visualisere hele retten. Hovedemnets navn, udskæring og tilberedning incl. evt. fortilberedning. Navn og tilberedning på samtlige garniturer. Saucenavn med de justeringer man evt. har foretaget.