Introduktion til FU RØDT modul Lektion 1.  Introduktionen til fjernundervisning er det obligatoriske modul som skal gennemføres inden du påbegynder et.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
SMUT PAKKE 2 VIDEN OM SUKKERSYGE.
Advertisements

Måske er I gode venner i et år,
Dialog og samarbejde om uddannelsesparathed
Hjemmeopgaven i arbejdsmiljøuddannelsen
Værktøjer/tips og tricks - til implementering af ændringer i egen organisation Hvorfor benchmarking/evaluering Er der nogen, der ved, hvorfor vi laver.
Hvordan får du et Print Screen
Mr. Raggys prøveeksamen Gennemgang af svarene.
Trin 1: Find kvitteringer
Blogs for Bibliotekarer Du ka’ godt!. Dagens program •Hvem er vi? •Hvorfor er vi her? •Hvad er en blog? •Hvorfor skal vi bruge blogs? •Hvordan kan vi.
1 Center for Undervisningsmidler PowerPoint 2007 Kursus Enkle præsentationer.
Introduktion til FU RØDT modul Lektion 1. Generelt • Introduktionen til fjernundervisning er det obligatoriske modul som skal gennemføres inden du påbegynder.
Køb og download E-bøger og e-lydbøger (bruger en logget ind i denne guide)
Frontermetroen Klik Klik på de indrammede felter og pile - og få en forklaring på indholdet Peder Ohrt  4 grundlæggende funktioner på Fronter Klik her.
Anders Holm Professor Sociologisk Institut, Københavns Universitet Og
Lærersamarbejdet Gruppe 1 Intro til erhvervsuddannelserne.
Måske er I bedste venner i et år,
Frontermetroen Klik Klik på de indrammede felter og pile - og få en forklaring på indholdet Peder Ohrt  4 grundlæggende funktioner på Fronter Klik her.
Patientsikkerhedsrunde - et ledelsesredskab
Patientsikkerhedsrunde - et ledelsesredskab
Tekstformidling på Internettet Claus Thor Nielsen – De nye læsere – Lektion 6 De nye læsere 1.Danskernes internetvaner 2.Læsernes adfærd på.
Frontermetroen Klik Klik på de indrammede felter og pile - og få en forklaring på indholdet Peder Ohrt  4 grundlæggende funktioner på Fronter Klik her.
En tidlig morgen i februar dag var vi i piareersarfik og spurgte elever om hvad de synes om at gå i piareesarfik. Så her er deres svar:
Gør det simpelt Trænings planlægning.
Relationer – børn og voksne
 ForrigeForfra X LukNæste  Vis igen Du er her: Niveau 1 - Trin 1 - Opgaven - Indledning Først skal du… Først skal du lige arrangere vinduerne, så de.
CFU 1 Center for Undervisningsmidler PowerPoint-kursus Enkle præsentationer.
Glud og Marstrand a/s, Hedensted.
Omgangstone og kollegialitet
Denne serie (nr. 2 af 3) indeholder lange stræk af forskellige typer: -Langstræk -Vejvalgsstræk -Grovorienteringsstræk -Transportstræk Jeg har ikke taget.
Kjeld Tyllesen, PEØ, CBS1 1 vare produceret på 2 anlæg Kjeld Tyllesen Erhvervsøkonomi / Managerial Economics.
Blog kommentar Åben arkivet ved at trykke på den lille sorte trekant der peger ind på et årstal (næste billede)
Din Økonomi Dit Valg Dit Mål.
Introduktion til 2. semesters temakurser Ved Studievejledningen og undervisere Sådan ændres nummeret for det samlede antal dias i præsentationen: 1.Gå.
Akkreditering Hvad har vi gang i?. Hvad skal vi egentlig lave? ”ISO 9000 – standard” 24 kriterier fordelt på 4 temaer: –Tema 1: Relevans og behov –Tema.
For at få en postkasse på borger.dk, så du kan kommunikere digitalt med det offentlige, skal du være logget på med din digitale signatur. Du klikker nu.
UPLOAD DIN S2 SCANNER. At uploade sin scanner betyder at man: sender data fra alle de scanninger man har lavet ind til Nu Skins server, der dækker hele.
Kursus i tilgængelighed. Praktisk Undervisere –Lars Ballieu Christensen –Helene Nørgaard Bech –Jacob Nielsen –Maria Barrett Sensus Kursusmappens indhold.
Videregående pc-vejledning 60+Bornholm Velkommen til.
Evaluering og IT Brøndby Gymnasium
Terminsprøver december  Kom i god tid. Helst 15 min. Før prøven begynder  Find din plads. Dit navn og prøvenr. Står på bordet.  Du skal selv.
DIEB4.1 Kursusgang 4 Oversigt: Sidste kursusgang Opgaver Aktivitet 2: Generer design (fortsat) Design af interaktionselementer.
Systematisk problemløsning i kriminalitetsbekæmpende funktioner
Fremstilling af Simple WEB steder [ITPL] Foråret 2004
Modul 5A Idéerne anbringes på væg eller bord og en idé vælges.
Statistik, kombinatorik & Sandsynlighed
Workshop om evaluering 19. januar FORMÅL OG PROGRAM Blive klædt lidt bedre på til at planlægge og gennemføre evalueringer Udgangspunkt i akkrediteringskravene,
JOOMLA! Brugervejledning
... Hvis du sender det til (mindst ) 2 venner... Får du 3 år med masser af held!!! ***
Udgivet af Uddannelsesafdelingen Telegrafregimentet Begynd lektionen Vejleding Undervisningen er opbygget med et antal ”faner”. Du kan vælge at navigere.
Skabelon til udarbejdelse af YoungCRM Årshjul
Lær Microsoft Office Online. Er du tilfreds med din præsentation? PowerPoint er et fantastisk værktøj, men… De færreste kan få deres præsentation til,
Praktikvejlederuddannelsen Fjernundervisning. Hvad er fjernundervisning? ”Fjernundervisning betegnes som undervisning, der ikke som udgangspunkt forudsætter,
Kurser der virker Akademimøde 26. oktober Hjemmeopgaven: Hvad er det vi vil have ud af kurset TRANSFER.
SKRIVEFAGET Modul 1: Skriveproces og struktur Lektion 3-5: Fase 2: Skrive udkast.
Foreløbig Implementeringsplan
Online arbejdsmiljøuddannelse
Sprog og kultur PROJEKT hg2
John Hattie.
Microsoft® Office Project 2007-kursus
Motivationsdiagrammet
Modul 3.3 – At arbejde med læring
Efter Karl Henrik Flyums modeller
Ungdomsbyen i samarbejde med Benedicte Kommunikation
Velkommen til 2. og 3. Introdag Copenhagen Loud Festival
Fællesevaluering for erhvervspraktikanter
Sæt dit aftryk – udvikling af ideer
Hvem bestemmer dine valg? Tobaksforebyggelse i Sønderborg Kommune
- Projekt om sygehusportører
Læringsmål og niveaubeskrivelser
Deltidsindskrivninger og forlængelsesanmodninger
Præsentationens transcript:

Introduktion til FU RØDT modul Lektion 1

 Introduktionen til fjernundervisning er det obligatoriske modul som skal gennemføres inden du påbegynder et eller flere af de øvrige moduler. Generelt

 For at fuldføre dette modul skal du gennemføre:  alle lektioner fra nr 2 til nr 5 samt  evalueringen – lek. 6. Bemærk at der er afleveringsopgaver til lektion 2 og 4. Hvad..

 Det er en god ide at starte ca 14 dage før du begynder på tilstedeværelsesmodulerne - det er for sent at begynde dagen før.  Når du tager modulet som optakt til et af de andre moduler, så er det mest praktisk at uploade afleveringsopgaverne 3-7 dage før modulet begynder på FAK. Så kan vi nå at kommentere på dem. Hvornår …

 Modulet gennemføres som fjernundervisning så du bestemmer selv tempo og rækkefølge af lektionerne. Du skal regne med at det tager ca timer at gennemføre hele modulet (inklusiv tid til at løse afleveringsopgaver, finde fagplaner etc. undervejs). Hvor lang tid …

 Denne introduktion og rammerne om modulet er lektion 1 jf fagplanen. Brug lidt tid på at se fx:  Fagplan  Blog  Gamle elevbesvarelser på afleveringsopgaverne  Den samlede oversigt over de modulopdelte FU- uddannelser. Hvordan…

 God fornøjelse med Introduktion til fjernundervisning. Gå tilbage til din browser for at komme videre med lektionerne. Slut på lek. 1