Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

- Projekt om sygehusportører

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "- Projekt om sygehusportører"— Præsentationens transcript:

1 - Projekt om sygehusportører
Robotterne kommer - Projekt om sygehusportører

2 Introduktion Robotterne kommer
Aarhus Universitetshospital udvides i perioden 2016 til 2019 med Det Nye Universitetshospital (DNU) Aarhus Universitetshospitals afdelinger på Nørrebrogade og Tage-Hansens Gade flyttes ud i de nye bygninger. Dette betyder, at AUH bliver Danmarks største hospital.

3 Robotterne kommer Diskussion:
Kunne der effektiviseres ved at lade robotter overtage portørernes arbejde?

4 Formål med projektet Robotterne kommer
er, at programmere en ozobot-portør, så den kan varetage sygehusportørernes hidtidige arbejdsopgaver. (her kommer I til træne jeres skills indenfor blokprogrammering.)

5 Robotterne kommer Der udleveres

6 Arbejdsgang og tidsplan
Robotterne kommer Arbejdsgang og tidsplan 4 lektioner Gruppearbejde omkring en række opgaver. 2 lektioner Udarbejdelse af eget materiale. Her skal I selv finde på en række opgaver og løse disse. 1 lektion Tid til at forberede en fremlæggelse. Fokuser på præsentationen af jeres egne opgaver og løsningerne dertil, samt præsentation af særlig smarte løsninger. Lav gerne en powerpoint eller prezi. Fremlæggelsen skal være ca. 10 min. Fremlæggelse samt opfølgende arbejde (evaluering + det samfundsrelateret perspektiv).

7 Så først opgaver… Robotterne kommer
Se dokumentet ”Projekt om sygehusportører”. Bemærk: Alle opgaver SKAL løses i den nummererede rækkefølge. Man må ikke gå videre til den næste opgave, førend man har fået den foregående opgave godkendt hos underviseren. De angivne færdselsregler SKAL overholdes.

8 Overvejelser Robotterne kommer
Har I løst opgaverne på den mest effektive måde? Er der noget, som I kunne have gjort smartere med hensyn til koden? Er der noget, som I kunne have gjort smartere med hensyn til processen? Vil robotter som jeres kunne varetage sygehusportørernes arbejdsopgaver lige så effektivt, eller vil der kunne være nogle problemer? Vil robot-portører kunne varetage arbejdsopgaverne helt på linje med de menneskelige sygehusportører, eller vil der være aspekter, som robot-portørerne aldrig vil kunne udfylde. Vil det være etisk forsvarligt at erstatte nutidens portører med robotter. Hvis ja, hvorfor? Hvis nej, hvorfor? Kunne I forestille jer, at portører vil blive erstattet af robotter i fremtiden? Har I ellers gode ideer til andre steder, hvor man vil kunne erstatte opgaver udført af mennesker med robotter? Hvorfor ville det være en god ide? Ser I øvrige fordele og ulemper ved den it-teknologiske udvikling - set med de samfunsfaglige briller? Har I udviklet et innovativ IT-system? Argumenter ved at sammenhold jeres system med de IT- systemer, som vi diskuterede i starten af forløbet.


Download ppt "- Projekt om sygehusportører"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google