-United World Colleges er en gruppe af internationale skoler viet til formålet at fremme international forståelse gennem uddannelse. -Der er 12 skoler.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
PR KAMPAGNE.
Advertisements

Information om tysk/fransk
UU-Aalborg Evaluering af brobygning og intro 2013/14 Velkommen UU-Aalborg Ungdommens Uddannelsesvejledning.
Udbredelse af Travellers i de gymnasiale uddannelser
Prøver 2014 Dagens motto: Husk nu det er en prøve, ikke en eksamen!
Hvor står vi nu, og hvor er vi på vej hen? Timbuktufonden
Velkommen. Program: •Præsentation –af personalet –af Stenballeskolen og læringsgrundlaget •Samarbejde mellem skole og børnehaver •Skoleparathed –at gøre.
Sæt lyd og billeder på din sprogundervisning
Velkommen til Lemvig Gymnasium Orienteringsmøder 2011
Velkommen til Handelsgymnasiet hhx
Vejen går til Årets julemesse Klik med musen for at skifte billede.
Evaluering som en del af elevernes lærings proces
Postkulturel kommunikation - fordi kultur ikke altid er vigtigst
3.Marts Dorthe Wendt Den danske UNESCO-delegation
Den gode ansøgning Til LAG Himmerland
UU Center Kolding Mentorprojekt i UU Kolding •Ide og finansiering •Ungepakke II •Samarbejdspartnere Taxameter - institutionsuafhængig.
Area-konvent 2013 ”FRED I VORE HJERTER” af DG Mona Østergaard Klit.
ETwinning GRÆNSEOVERSKRIDENDE DATING sådan og derfor Den lovmæssige baggrund for internationalisering i skolen SkoleIntra Kolding
Danske Handicaporganisationer – for retten til lige muligheder Konventionspiloterne på besøg i DH’s afdelinger.
Nonceba Family Councelling Center, Khayelitsha, Cape Town, South Africa Sydafrika er det land i verden der har den værste statistik for børnevoldtægter.
Ungdomsudvekslinger med ”Aktive unge”
Hvordan søger man om optagelse?
Kulturforståelse niveau C Formål: Formålet med kulturforståelse er, at eleverne udvikler deres evne tl at kommunikere såvel inden for som på tværs af kulturer.
Fakta om unge Alle skal have en uddannelse 96% starter
Velkommen til Projekt Frivillig Infomøde og workshop d. 23. maj 2013 Maj 2013 | Projekt Frivillig | Foreninger i Aarhus Kommune.
Udlandsophold Hvorfor? Faglig og personlig udfordring Opleve andre akademiske traditioner og udvide faglig horisont CV-boost Betalt med SU + ekstra stipendium.
- Hvad kan I forvente som forældre?
Søg støtte til projekter… København, 8. februar 2008.
SF Ungdom Ved..
UDVEKSLINGSMØDE 19. NOVEMBER 2013
Informationsmøde om Kvalitet i MUS - Et projekt i Udviklings- og Omstillingsfonden.
Internationalisering i Kolding Kommunes skolevæsen Et eksempel fra Vejstrup og Hejls Skoler – nu sammenlagt til Sjølund-Hejls Skole.
UNGE OG UDDANNELSE. Et væld af muligheder…. Som ungt menneske i Danmark har man et væld af muligheder for uddannelse, job og afklaring. Regeringens mål.
Csaudk 1 NOV 2010 DATALOGISK INSTITUT DET NATURVIDENSKABELIGE FAKULTET AARHUS UNIVERSITET KANDIDATORIENTERING 1. Nov 2010.
Eksamen i AT Vejledningsplan Ma2VINTERFERIEVINTERFERIE 2Afle- vering Ti23 On32 To2223 FrSkrive -dag.
Om studer i udlandet v/ Glenn Kaiser 5. oktober 2011.
Tilføj hjælpelinjer: 1.Højreklik et sted i det grå område rundt om dette dias 2.Vælg "Gitter og hjælpelinjer" 3.Vælg "Vis hjælpelinjer på skærm"
Orienteringsaften på Byhøjskolen 24. januar 2012
Global Biodiversity Information Facility GLOBAL BIODIVERSITY INFORMATION FACILITY Hugo von Linstow Seminar om DanBIF & Amternes Naturdata 8. November 2004.
AARHUS UNIVERSITET AU Ændr 2. linje i overskriften til AU Passata Light AARHUS UNIVERSITET AU Infomøde for Sprog og Europæiske studier V. Studievejledningen.
Hvordan spørger man anerkendende?
Facebook: ”Informatør for BiD” Bloddonorernes informatører Siden 2001 Ca. 250 fordelt i landet.
Forældrearrangement Tirsdag den 30. september 2014.
Internationalt arbejde i skolen Kolding 26. februar 2009 Ebbe Schultze Chefkonsulent UNI C
A A R H U S U N I V E R S I T E T STUDIEFORVALTNINGEN Optagelse på kandidatuddannelser Aarhus Universitet Studieforvaltningen 16. november 2007.
Terminsprøver december  Kom i god tid. Helst 15 min. Før prøven begynder  Find din plads. Dit navn og prøvenr. Står på bordet.  Du skal selv.
Gruppevejledning på tæt hold
7. klasse.
Aftenens program Kl – 19.15Velkomst på torvet – Forældre sidder på stole og elever står op. Kl. ca Elever går med lærere til teamlokaler.
Kom godt i gang med dit EU- projekt. Step 1: Lav en projektskitse Step 2: Undersøg støttemulighederne Step 3: Læs program-dokumenterne +tidl. støttede.
Vejledning i 9. klasse Kollektiv vejledning i klassen
AT Problemformulering, problemstillinger og innovation.
UU Aarhus og Samsø – læs mere på 7. klasse.
FÅ MERE AT VIDE OM PENGE – OG BLIV ENDNU KLOGERE HÆNGER PENGENE PÅ TRÆERNE…? Indlæg om ungdom og penge !
Forældremøde 9.kl Program Vejledningsaktiviteter Kort om uddannelsessystemet Uddannelsesparathed og krav til optag Tilmelding: optagelse.dk (procedure.
Forældremøde 8. klasse På vej mod ungdomsuddannelse Klar – Parat – Start.
UU Aarhus og Samsø – læs mere på Kollektiv vejledning – dagens program Du skal have kendskab til Uddannelsessystemet E:dag?
Velkommen til informationsmøde om Eliteidrætsklassen og Idrætslinjen på kommende 7. årgang Østre Skole januar 2016.
! FÅ MERE AT VIDE OM PENGE – OG BLIV ENDNU KLOGERE Indlæg om ungdom og
Kollektiv vejledning 8. klasse, første gang
Tests, references, and essays
Kollektiv vejledning – dagens program
På vej mod ungdomsuddannelse Klar – Parat – Start
Læringsuge 2017/18 De 17 verdensmål
Seminar om international mobilitet i EUD Udstationering af elever i udlandet – hvad skal det gøre godt for? Grundfos A/S, Jesper Kvistgaard Hvorfor Hvordan.
Optagelseskrav Stx, hhx, htx & hf Fra foråret 2019
SSO - Større skriftlig opgave
OPLEVELSER MED MENING BREDT ERHVERVS- NETVÆRK
OPLEVELSER MED MENING BREDT ERHVERVS- NETVÆRK
Kære lærer Her har du undervisningsmaterialet til CAMPUS+ Denne vejledning er din guide til undervisningen til at få mest muligt ud af CAMPUS +. Opgaverne.
Præsentationens transcript:

-United World Colleges er en gruppe af internationale skoler viet til formålet at fremme international forståelse gennem uddannelse. -Der er 12 skoler placeret i hele verden, fra Canada til Hong Kong og Norge til Swaziland. -Hver skole har cirka 200 elever fra over 70 nationer fordelt på to årgange. Hvad er UWC?

Ideen - UWC bruger uddannelse til at forene mennesker, nationer og kulturer for at fremme fred og en bæredygtig fremtid for verden. -Første skole, Atlantic College, blev grundlagt i 1962 i Wales af Kurt Hahn. Den nyeste skole åbnede i Maastricht i Skolerne har en overvægt af lokale elever og bærer regionale kendetegn, som giver en unik chance for at lære kulturen og landet uden for skolen af kende

- På UWC laver du meget humanitært arbejde, og der er gode muligheder for at udvikle dine egne projekter. - Der er et intenst socialt miljø og samliv på værelset med elever fra forskellige kontinenter. -Der er mange kulturelle happenings på skolen og fritidsaktiviteter i lokalområdet. Mere end bare skole

-IB’en er en international studentereksamen. -Alle fag foregår på engelsk og uddannelsen er internationalt anerkendt og adgangsgivende til de fleste universiteter i verden. - I Danmark er den anerkendt på lige fod med en dansk studentereksamen og svarer til 2. og 3. g. International Baccalaureate

-UWC’s danske nationalkomité står for udvælgelsen. -Cirka stipendier gives hvert år fra Danmark. -Udvælgelsen sker helt uafhængigt af ansøgerens økonomiske formåen, religiøse tilhørsforhold og etnicitet. Udvælgelse af elever

-Du går i 1.g på STX, HTX, HHX, pre-IB eller 1. hf. -Du er fagligt velfunderet. -Nogle af UWC-skolerne accepterer ikke elever der er fyldt 18 ved skolestart. Kriterier for at ansøge til UWC

- Du føler, at du kan repræsentere dansk kultur. - Du er internationalt interesseret, men har ikke nødvendigvis international erfaring. - Du er parat til at følge skolernes regler, der bl.a. omfatter ingen alkohol, stoffer og sex på campus. -Du er indstillet på at være væk hjemmefra i længere perioder. - Alle interesserede opfordres til at ansøge Hvem er du?

Ansøgningsfrist og gode råd -Fristen for ansøgninger er 20. januar Ansøgningsskemaet kan downloades på fra 1. november Der bliver holdt infomøder over hele landet, hold øje med for at finde ud af hvor og hvornår. -Husk at brug god tid på dit ansøgningsskema, da der desværre ikke er mulighed for at holde samtaler med alle ansøgere. -For yderligere spørgsmål besøg hjemmesiden eller skriv til Ansøgningsfrist og gode råd