AT AFSKAFFE MEDLØBERKULTUREN MOBNING SLADREHANK MEDLØBER DUKS TRUSLER.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Skolebladet Interview med Jakob J- Afstemning- Interview med Rose-Elevernes mening om skolen- Landsbyhuset-Vitser-Gåder-Tegning.
Advertisements

IPad, en naturlig del af lege- og læringsmiljøet i Daginstitutionen Mariehønen i Jelling  Mariehønen i Jelling er en aldersintegreret Daginstitution med.
Svend Gønge-skolens værdier...
Hej. Jeg hedder Ronja, og jeg har fået en gynge i julegave.
AT AFSKAFFE MEDLØBERKULTUREN
Et stykke med sødt, surt og skørt... - botilbuddet Stefanshjemmet evaluerer deres udbytte af projekt Implementering af Teknologi (IAT) 2011.
At bruge disse to ord rigtigt
©Jenny Bohr – Til underviserne Voksne beskriver og italesætter ofte sig selv med de ord, som voksne brugte om dem, da de var børn. Mange.
Nonne historie.
Amalie og bedstefar bygger legehus
Maritim Miljøstyring HVAD ER MILJØSTYRING (ISO 14001) ?
For mange hundrede år her på vor jord Uden for byen Damaskus. Gik en mand, fuld af had, på vej ind til byen den grusomme mand, det var Saulus.
©Jenny Bohr – Til underviserne Her er valgt at vise filmen ”et liv i kaos”. Hvis kursisterne er unge, kan man vælge en anden film eks. ”det.
Har du nogen sinde tænkt over hvad dine kæledyr laver, når du er på arbejde?
Flere bekendte, lige så mange venner, men mere tid alene… - Nogle få perspektiver på ungdoms- og foreningsliv i en ”synes godt om”-kultur København 3.decemberr.
Det svære liv i en sportstaske
Indholdsfortegnelse Kendte der er blevet mobbet som unge.
Den svære ungdom Om unge i gråzonen.
Velkommen til kursus.
Køb en hund!!.
Læringsmiljø på hhx; kvaliteter og udfordringer Temaoplæg 2: IKT i undervisningen på hhx DEA, 13. Oktober 2010 Ph.d.-stipendiat, Arnt Louw Vestergaard.
Jesus kalder, for at velsigne Søndag den 9. september 2012.
Fra en børneforkæmpers perspektiv. Børns sorg er et voksent ansvar OmSorg.
Advisory board-møde, MDI, den 17. april 2013, Mathilde Hjerrild Carlsen, Holger Højlund Oplevelser fra felten.
Den urolige chef kigger på uret,
Klik for næste billede eller vent 30 sek. Rando i skole!
Nørrebros erfaringer med aktiviteter i et heterogent kvarter Børnearbejdet i Nørrebro Taekwondoklub.
Pronominer/Stedord (Fornöfn).
Iben Stephensen Børge Jensen Erik Christiansen Lilian Zøllner
kultur, indvandring og det danske uddannelsessystem
Hvordan kan undervisningen vitalisere / re-vitalisere de unges
Sofies dejlige dag.
I NABOSKABET.DK Børn og Unge. Naboskab i forskellige højder  Integration og sammenhængskraft i boligområdet handler ikke kun.
Min hobby Fornuftig og relevant tekst af emnet:
Der var engang en by som hed Tawnswill og det var en dejlig by. Men så kom der et stort monster og hærgede byen og den brændte mennesker, ødelagde bygninger.
Samarbejde bibliotek og uddannelse – et bud på hvordan
Du er ved at gå ind i en magisk verden.... Om et øjeblik...
Livets Ord September 2009.
Hvem kommer på Perron 3 Hvilken profil har de? Hvad har fået dem til at komme?
Overvældet af Jesu opstandelse!
Skriv titel Synlig læring med it Agerbæk Skole og Starup Skole 2013
For nydlig kl foran hoveddøren. En fyr følger sin veninde hjem. Lige ankommet og udveksling af godnatkys, får ham til at føle sig en smule opstemt.
5. Mos 6:4-9 Hør, Israel! Herren vor Gud, Herren er én. Derfor skal du elske Herren din Gud af hele dit hjerte og af hele din sjæl og af hele din.
Teenage Coaching Dagnæsskolen.
Dette diasshow er udarbejdet af:  Gitte Larsen  Charlotte Pedersen Fra O 27.
HVORDAN SKABER VI EN GOD TRIVSEL MOBNING – VI KAN OGSÅ OPDRAGE TIL FÆLLESSKAB Tine Guldager Lang.
At vente på Guds time.
Amy følte sig ikke rask, da hun gik i skole
Chefen ser fortvivlet på sit ur, og opdager at hans underordnede ikke er kommet til tiden, til at holde et meget vigtigt foredrag. På en konference, som.
Kate-QUIZ-mus.
Deltagelse og fastholdelse i et skole- og ungdomskulturelt perspektiv på erhvervsuddannelserne Peder Hjort-Madsen, Center for Ungdomsforskning, Aalborg.
Nørlem SFO Forældrerådet Årsberetning 2012/13. Hvem er vi? Eivind Jesper HenrietteIben MajaThekla Flemming.
Michael og Julie Hvad vil DU gøre? (Klik for at komme videre)
Mobning er: Man bliver mobbet, når andre børn bliver ved med at drille en, og man synes, det ikke er sjovt.
Læring i et vejledningsperspektiv
Resultater fra 50 skoler knækker mobbekurven – 1. Undersøgelsesrunde (2009) Mere mobning i 4.kl. end i 6.kl.,og 9.kl. (flest piger, 19,2 %) På alle klassetrin.
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Tiden går og det er snart længe siden at jeg kom til mine to-benede i Herlev. Jeg vokser og vokser, og lysten.
HUSK BILLEDE Foredragsaftnens tema
AT AFSKAFFE MEDLØBERKULTUREN
Børn og unge med handicap siger deres mening
Industrien som karrierevej -Et tre-årigt tværfagligt projekt i Herning Kommune -Industrifremmende loge 12. december 2014.
Himmeriget ligner en konge, der ville gøre regnskab med sine tjenere
Disposition Præsentation af emne Mobning
Chefen ser fortvivlet på sit ur og opdager at hans underordnede ikke er kommet til tiden for at holde et meget vigtigt seminar på en konference som netop.
Hvad kan vi gøre for at hjælpe søskende??
At være søskende… At være søskende i en familie med et anderledes, sygt eller handicappet barn. At være søskende til et barn med AD/HD.
Sildig Opvaagnen Noter.
 En hippie er også et ”blomsterbarn”. Det er oversat fra engelsk ”flower power” og betyde egentlig ”blomstermagt”. Det handlede sidst i 60erne om, at.
Drop Opdragelsen – lederskab uden krænkelser
Unge og mobning Sarah Amann Mortensen 1.
Præsentationens transcript:

AT AFSKAFFE MEDLØBERKULTUREN MOBNING SLADREHANK MEDLØBER DUKS TRUSLER

Journalist og mor Zasha Zekjaer siger: Nu er det gået op for mig, hvor grænseoverskridende tonen mellem de unge er. Hvordan gruppepres, frygten for isolation, heftige seksuelle signaler og direkte trusler om vold er helt almindeligt i hendes omgangskreds.

»De her piger lever i deres helt egen udgave af ’Paradise Hotel’. En verden styret af rygter, intriger og drama, hvor frygten for at være den næste, der bliver dømt ude og isoleret fra gruppen, hele tiden lurer under overfladen«. De værdier, der synes at være de fremherskende lige nu, kommer ikke bare fra realityshow. Også Facebook, sexfikserede musikvideoer og de evindelige sms’er er med til at opdrage en hel generation efter devisen: Alt er tilladt – så længe du bliver set, og så længe du ikke bliver dømt ude.

Journalist og mor Zasha Zekjaer siger : Nu er det gået op for mig, hvor grænseoverskridende tonen mellem de unge er. Hvordan gruppepres, frygten for isolation, heftige seksuelle signaler og direkte trusler om vold er helt almindeligt i hendes omgangskreds.

Hvorfor greb ingen før det skete? Formand for børneråddet Charlotte Goldberg siger at voksne skal gribe ind.

En gang lovede de ham, at de ville lade være med at mobbe ham, hvis han gjorde nogle ting for dem. Da han havde udført arbejdet, mobbede ham alligevel.

•Er det rimeligt at i et demokratisk samfund som Danmark, hvor ytringsfrihed er højt prioriteret, at nogle elever alligevel tvinger andre til at holde mund om de det har set eller hørt?

Jeg vil gerne fremhæve den episode, som kunne være undgået, hvis barnet havde turdet fortælle en voksen, hvad der foregik på toilettet. Det kræver en klar holdning og regler om sladrehanke, ligesom vi har klare regler mod mobning.

Emne: Et stort og nyt ødelæggende tabu i folkeskolen –(medløber kulturen) Mine lærerkolleger Politisksprog Sted: Lærerværelset Tidspunktet: kl Tid:10 min. Sted: Lærerværelset Tidspunktet: kl Tid:10 min. TALER: LÆRER HIKMET UZER

Problemstillingen •Hvor meget kan truslerne for at bliver hæng ud som sladderhæng hæmme børnenes lyst til ydre sig.? •Hvad kan konsekvenserne være medløber kulturen? •Hvad kan vi gøre for at afskaffe medløber kulturen?