Nikken PiMag Waterfall®

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Sådan holder kroppen balancen
Advertisements

Husk at lukke døren efter dig!
En lille historie om VAND
Den Danske Kvalitetsmodel
Biologi om vandes kredsløb
Konklusion på Workshop om sindslidende
Økonomi og Bøn Søndag den 27. marts Repetition • Vi har lært at: • Gud ejer alt sølv og guld • Han ønsker at søger for os på alle livets områder.
PiMag® Sport Bottle Vi præsenterer PiMag-vand i en bærbar flaske
Mobilisering Hvad er mobilisering. Hvorfor skal patienter mobiliseres?
UDVIKLINGSKATALOG - A •være mere direkte og krævende overfor andre •påtage sig nye varierede opgaver noget oftere •bruge sin autoritet noget mere •træffe.
MIN skabelon MIN generalisering! MIN specielle virkelighed!
Svømmebadsregler og undersøgelser for at forbedre regelgrundlaget Linda Bagge By- og Landskabsstyrelsen.
Det 10. mest almindelige grundstof
Juul & Svane – drikkedunks-automat •Billigt drikkevand når du har lyst! •Køb en drikkedunk når du er på tur. •Fyld den når du er i byen! •Lad sodavanden.
Stjernholm Dagen 2011 – fokus på… InnovationsDesign v/Lars Fridberg.
Jeg støtter barnet ved:
Det du kommer til at se og opleve i dag er en helt ny teknologi indenfor ernæring. Med denne teknologi er det muligt at opleve fordele allerede indenfor.
- En kompleks sårtype hos den akutte traumatiske patient.
ENERGI- OG MILJØCENTRET VI BESØGTE ENERGI- OG MILJØCENTRET ODENSE.
Råstoffer.
5 psykologiske dimensioner af lyd
Vinfremstilling: Af Thomas Buhelt..
AFGØRELSE og OPLEVELSE er forskellige livsstile En livsstil basert på afgørelser, er at være bestemt, planlagt og ordnet. En livsstil basert på oPlevelse,
VERSITET RASMUS EJRNÆS AARHUS UNIVERSITET DET NATIONALE CENTER FOR MILJØ OG ENERGI UNI GENERELLE BETRAGTNINGER OG KRAV TIL DEN ”TØRRE NATUR”
Introkursus Køn og ligestilling i udviklingsarbejdet METODE
Session 16: Hvad forstår vi ved sundhed Psykoedukation til patienter med bipolar affektiv sindslidelse.
Syrer og baser Repetition 2007.
Sundhed og vandkvalitet Henrik L Hansen, Sundhedsstyrelsen Fremtidens drikkevand.
De 8 kostråd Et sundt liv hænger ikke kun sammen med det, du spiser, men også med, hvor meget du bevæger dig – og med din livsstil i øvrigt. Samspillet.
Niveauer for læring i organisationen
2:Relations modellering og design regler.
Anatomi & Fysiologi XIX Stofskiftet, vitaminer og mineraler I
Daves Hoszowski TEC htx
Målet med hjerterehabilitering
Recovery - At komme sig Aulum d. 10. oktober 2010
.. efter organisatorisk læring? Magne Kolstad Ph.d.-Stipendiat.
1 Surdej til rugbrød. 2 Surdej Surdej er en symbiotisk kultur af mælkesyrebakterier (Lactobacillus spp.) og gærsvampe, der anvendes som hævemiddel ved.
Biomasse Fra Affald til Olie.
Organisationsteori Taylorisme
GRUPPE 1 DESIGN TIL HOSPICE IXD FINDINGS 1. Patienterne og de pårørende opfører sig som om, de var på et hospital. 2. Patienterne opfatter deres.
Klik for at redigere undertiteltypografien i masteren Ole Laursen Danmarks Naturfredningsforening Uddannelse er afgørende for at fremme en bæredygtig udvikling.
Biodiesel and bioethanol
1y’s samlede undervisningsmateriale om menneskets fordøjelse
HVORDAN FÅR JEG MINE BØRN TIL AT SPISE SUNDT? -GIV DINE BØRN SUNDE KOSTVANER Kristoffer Schou Klinisk Diætist.
Velkommen. Dagens program Indledning og præsentation Pause Egen virksomhed.
Gejsere Et geotermisk fænomen. Gejsere En gejser eller springkilde er en speciel form for varm kilde, som periodisk kommer i udbrud og sender en søjle.
Salg til det offentlige - Aarhus Kommune. Public Intelligence: Vi har lavet de fleste fejl selv. Peter Julius Public Intelligence rådgiver virksomheder,
Spildevand fra hospitaler Henrik R. Andersen & Benedek Plotz.
Esbjerg ErhvervsKVINDER Helle Glass Kostvejleder, fitnessinstruktør, certificeret kettlebell (IKLF) instruktør, TRX instruktør, personlig træner og sundhedscoach.
Velkommen til Atroseskolen Velkommen til Anden session 1.
Trekantstage Jeg hedder Ole. Nu sidder jeg her i mit værksted og arbejder på en trekantstage. Det var en meget almindelig form for lysestage for 150.
Rengøringsmidler, organiske
Pelletmetoden – en vandforsynings tanker om valg af blødgøringsteknologi v. Finn Mollerup Envida temadag, Videregående vandbehandling Torsdag den 4.
Lavet af Ajla og Kirtsine
Rengøringsmidler, organiske
LEKTIE TIL : side 8 og side 28
BOG 11: Kulturelle udtryksformer og værdier
Robusthed.dk Værktøjer til livet.
Mærk dig selv.
Trivsel og mental sundhed
Landmænds forurening af drikkevand
SN – Fysik/Kemi – Hjemly Idrætsefterskole
Naturfag Gast. Bager, slagter og ernæringsassistenter
Forflytningsteknologi og borgere med kognitive udfordringer -borgersituation og –ressourcer -hjælpemiddeldesign og -virkemåde Lone Gaedt, Seniorprojektleder,
Kampen for rent drikkevand!
Ernæringsassistent, 1. skoleperiode elevudgave
Præsentation af resultater fra visionsmåling
IDA Global Udvikling 4. feb Case Ghana!
Du kan gøre nogle glade engang imellem…
Barnesyn og børneperspektiv
Præsentationens transcript:

Nikken PiMag Waterfall® Bedre vandbedre liv Nikken PiMag Waterfall®

Drikker du vand af en god kvalitet? Vi har alle behov for vand af god kvalitet Surt (lav pH-værdi) vand er almindeligt Postevand er ofte kontamineret og indeholder som regel klor (lav pH-værdi) Flaskevand er dyrt og ofte surt

Unik filtrering med berigelse af mineraler hjælper til at genoprette kropsbalancen Vores moderne diæt er meget sur Waterfall skaber “højere pH- værdi” eller “alkalisk” vand Modvirker effekten af en sur diæt Det er blevet en væsentig ting i dagligdagen for mange mennesker PiMag Waterfall kan hjælpe med til dette ved at danne vand med en høj pH-værdi af postevand, både billigt og nemt.

Det indre er vigtigt Forbedrer kroppens balance Kan hjælpe til at forbedre den generelle velvære Lav ORP (iltning- reduktionspotentiale) Hjælper med at forsvare kroppen mod sygdomme

Et unikt system til berigelse med mineraler Aktiv filtrering i 3 trin er vores afgørende forskel aktivt kul, alkaliserende materialer samt ionbyttermateriale ler, sølv og mineralkugler sand med silicium samt KDF-materiale (kinetisk, nedbrydende, strømmende) Den blide nedsivning af vandet ved tyngdekraften giver naturlige hvirvler, og en magnet på 1200 gauss reducerer ophobningen af sedimenter og giver finere filtrering.

Bedre vand på en naturlig måde Konceptet er enkelt Bare sten og rent vand Stammer fra en lille koreansk ø De indeholder silikat materialer Nikken PiMag Waterfall er inspireret af kilderne i Japan, hvor man i århundreder har kendt til de gode egenskaber ved basisk kildevand, som er rigt på mineraler. Det er idéen bag vores PiMag Waterfall.

Moderne design, enkelt at bruge Passer fint til at kunne stå under almindelige køkkenskabe Det kræver ingen strøm eller direkte vandforsyning Waterfall kan placeres overalt i hjemmet Intelligent sensor registrerer, når det er tid til at udskifte filtret LED-indikatoren for filterlevetiden oven over hanen skifter automatisk fra grøn til rød for at minde om, at du har nået grænsen på 900 liter, så det er tid til at udskifte filtret.

Internationalt anerkendt Gyldent godkendelsesmærke fra Water Quality Association (USA) Gives kun til vandbehandlingssystemer, som lever op til strenge krav Prisen er baseret på ydeevne, kapacitet og integritet i forhold til fjernelse af forskellige forurenende stoffer fra drikkevand