Hvad du har lært Dine nye mentaltræningsvaner. Du har nu lært dig selv bedre at kende som løber • Du er blevet mere bevidst om den tankevirksomhed der.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
PRAKTIKDOKUMENTET CUPP –PROJEKT
Advertisements

Sprogpakkens 6-dages kursus
Nørremarkskolen 30. oktober 2013
SMUT PAKKE 2 VIDEN OM SUKKERSYGE.
Kompetenceudvikling og innovation i yderområder
©Jenny Bohr – Til underviserne Voksne beskriver og italesætter ofte sig selv med de ord, som voksne brugte om dem, da de var børn. Mange.
Vi er overbevist om at livet vil være perfekt når vi bliver gift og får et barn......og et til.... Så bliver vi frustrerede over at vores børn ikke er.
Music: Nightengale Serenade
Ved egen kraft Marte Meo En udviklingsstøttende metode
©Jenny Bohr – Til underviserne Her er valgt at vise filmen ”et liv i kaos”. Hvis kursisterne er unge, kan man vælge en anden film eks. ”det.
En ultra kort og praksisnær introduktion til mentaltræning
? At sige NEJ Vrede uden autopilot Integritet & Samarbejde
Den svære ungdom Om unge i gråzonen.
Intern kommunikation – hvordan arbejder vi mere bevidst med den?
Energi- & Vandværkstedet
Vingsted den 4. november 2011 Peter Westmark
Hvad gør livet værdifuldt?
Hvad gør livet så værdifuldt?
I dag er temaet Visualisering
Indsamlingsmetoder.
1 Alder år 55 % år 24 % år 17 % Hvor længe på VUC? 1 år 93%
Visualiseringsøvelse!
Learn2improve Dansk Junior Golf Akademi
Arbejdspladsudvikling
De sidste undervisningstimer
Mentaltræning Målsætning
Hvordan får jeg lagt First Class programmet ind på min egen computer ??? De følgende sider er en lille anvisning på, hvordan du selv kan installere programmet.
Klik på Aktivér redigering i meddelelseslinjen, Hvis videoerne i kurset ikke afspilles, skal du måske hente QuickTime eller blot skifte til PowerPoint.
Darum skole 4. november 2013.
Ved psykolog Lena Højgård Isager Psykologhuset Kognitivt Fokus
Problemliste Listen laves vilkårligt – herefter udvælges det problem der har 1. prioritet
Hvilken del af “vær stille” forstod du ikke??
Teenage Coaching Dagnæsskolen.
Hvad gør livet så værdifuldt?
SMUT PAKKE 4 VIDEN OM MOTION.
Projektlederens rolle(r)
©Jenny Bohr – Til underviserne Voksne med ADHD har ofte mange negative erfaringer med sig. Mange har fået megen skæld ud som børn, og de.
Gør det simpelt Trænings planlægning.
Relationer – Omgangstone
Overvej spørgsmålet. Interview en makker
Maskulinitet.
Øjenstyringscomputer – og hva’ så? Familieweekenden d september 2014 Center for Rett Syndrom.
Læring i et vejledningsperspektiv
Omgangstone og kollegialitet
Hvad vej skal vi?. Unge Med Anden Etnisk Baggrund End Dansk UMAEBED.
Vejlederens kommunikation
NETVÆRK Dit netværk er nyttigt, når du har brug for at få
Slå lyden til, hvis du vil have præsentationen læst op
1 Du er leder At være formand er at være leder Men jeg er frivillig – og det er resten af bestyrelsen også! Lederen sætter rammen – sammen med de øvrige.
Køb det fulde sæt til 299 kr + moms
10 roser til dig.
Din Økonomi Dit Valg Dit Mål.
Barndommen er fremtiden Fremtidens institutioner 2015
Workshop Motivation og fokus på målet
Arbejdsglæde Du bestemmer selv.
Konfliktløsning ”Det er min dystre overbevisning, at mennesker kun kan blive enige om det, der ikke interesserer dem.” Bertrand Russel Ordet betyder sammenstød.
Hvor mange traktorer er nødvendige? - en tommelfingerregel !
Aktiv lytning - Lyt nu godt efter.
Hvis du ønsker at opnå fremragende
En fejl af stor betydning...
Det her talent foregår i nærheden af mig…
SCA-øvelse: IND Instruktion: Fortæl om en eller flere konkrete opgaver hjemmefra, der er løst (fx plænen er slået/der er lukket for vandet i sommerhuset).
- og få den karakter du fortjener Træn til en god eksamen.
LIVSPARAT. LIVSPARAT har 3 hovedformål NR 1 At give eleverne redskaber og læring, der hjælper dem i deres personlige udvikling, så det smitter positivt.
Isbjergmodellen. Isbjergmodellen Sociale og følelsesmæssige kompetencer: at anerkende sig selv og andre at kende følelser og forstå egne reaktioner at.
Skab engagement som coach Dette er et værktøj for dig, som vil Skabe motivation, engagement og ejerskab Sikre bedre performance Skabe udvikling og læring.
Integrationsnet Målafklaring; med coaching og ressourcetænkning som referenceramme.
Sæt dit aftryk – udvikling af ideer
Fortæl din makker hvad dine vigtigste arbejdsopgaver er.
Hvad er meningen med dit liv?
Præsentationens transcript:

Hvad du har lært Dine nye mentaltræningsvaner

Du har nu lært dig selv bedre at kende som løber • Du er blevet mere bevidst om den tankevirksomhed der vækkes til live, før, under og efter du løber. • Du ved hvorfor du løber og derfor ved du også • hvad der motiverer dig og.. • hvad der kan blokere og hæmme din motivation • Du har fået bedre kendskab til dine vanemæssige forestillinger om hvad du kan (eller tror du kan) og hvad du ikke kan (eller tror du ikke kan) og du arbejder løbende med at udfordre disse forestillinger. • Du er mere optaget af dine styrkesider end dine svagheder, men fornægter dem ikke og arbejder målrettet på at udvikle dem

Dine målsætninger • Du er blevet mere opmærksom på den motivation, energi og fokus det giver, når du har sat dig nogle klare mål for hvad du skal med dit løb • Du har kendskab til tre forskellige måltyper og ved hvilke du oftest har for vane at bruge og du ved nu, at det fx er godt at have mange proces mål og at resultatmål ikke altid kan bruges til at måle din reelle fremgang, da din succes hermed er afhængig af hvordan andre klarer sig. •

Din visualisering • Du er blevet mere opmærksom på hvilke indre film du har for vane at afspille før, under og efter dine løb • Du ved, at du skal træne din evne til at styre disse indre billeder, fordi det som du forestiller dig har større sandsynlighed for at blive en realitet. Hvad ser du egentlig? En vinder, en taber eller ingenting? • Du bruger nu 5 min før dine løb, hvor du visualiserer dig selv løbe ruten og du arbejder med at visualisere med detaljer og brug af alle dine sanser, ligesom du arbejder på at gøre dine visualiseringer positive og motivationsfremmende.

Du ser muligheder frem for begrænsninger Og du spørger altid dig selv om hvilken udviklingsfremmende læring der ligger gemt til dig i selv de mest håbløse situationer

Du eksperimenterer I stedet for at løbe som du plejer

Du insisterer på at finde noget positivt, når du evaluerer dagens løb Du skriver det positive ned og det er ikke i glemmebogen

Motivationsfremmende øvelse Yes! vi gjorde det øvelsen!!

Øvelse til turen Opbakning og støtte fra omgivelserne • Løb i en gruppe af min 3 til 5 personer, hvor man skiftes til at være i centrum for de andres verbale opbakning, ros og støtte. Sæt gerne tempoet lidt op og løb 2 minutter af gangen i denne behagelige og opbyggende energi fra dine hold kammerater. • Husk at din makkers succes også er din succes, så giv alt hvad du har af verbal støtte til den som løber.