Her samles børnefamilierne

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Norddjurs. Det går en vej •Fordi I klynker og holder fast i gamle dage •Fordi problemerne kan ikke kun løses ad politisk vej. Problemer kommer af sig.
Advertisements

Måske er I gode venner i et år,
Sådan ser vores hjemmeside ud:
Gode råd i forbindelse med mundtlig eksamen
Hvordan kan vi som forældre bidrage til at børnene bliver mere sunde og får mere bevægelse i hverdagen?  Hvis muligt skal Børnene gå/cykle i skole også.
EKSAMEN Mr. Raggys eksamen.
BAGSVÆRD FORT´s INFO-SKÆRM.
Vodskov Bibliotek Hvad laver de når vi går hjem
Idé: Landsbyhøjskole for Aarestrup og omegn. Landsbyhøjskolen for Aarestrup og omegn Fremtidsvision Følgende er tænkt som en brik i et større puslespil,
Nr. Vesterskov - Et lille sted - Med store muligheder
”Vind gratis sex når du tanker”
Præsentation af den nye folkeoplysningspolitik-guide Trine Bendix Knudsen Sekretariatsleder Dansk Folkeoplysnings Samråd (DFS)
Studietur til Amsterdam S. Vores ankomst til Amsterdam Her er vi lige ankommet til Amsterdam og indtager vores morgen mad. Studieturs udvalget.
Skriv til nettet •Design (CMS) •Tekster på nettet •Navigation •Persuasive design (motiverende design)
Brøndby den 10. april 2007 Forældrerekruttering Teddy Pedersen Haderslev Fodboldklub DIF - Breddekonsulenttræf.
Måske er I bedste venner i et år,
De Aktive Kultur Samvær Fitness Netværk De Aktive Generalforsamling 16. maj 2012.
Lokalcenteret Rækker Mølle
It-kompetente borgere. Stevns Kommune • indbyggere •En kommune på kanten •Digitaliseringsgrad •Bibliotekerne •3 biblioteker, 70 ugentlige åbningstimer.
Hvor der er fokus på klimaet.
Ildsjælekonferencen 2009 Regionalt mødested for ildsjæle Den bæredygtige landsby Få inspiration til din indsats for et godt lokalsamfund Stikord fra Mona.
RT71 / Kære tablere i RT71, Julen står for døren med den tilhørende obligatoriske julefrokost. I år foreligger dette arrangement i hænderne på Hard.
Fur Event En familiedag på Fur. EVENT I MOLERGRAVENE MÅLGRUPPE: BØRNEFAMILIER.
Forældremøder på Kalbyris
Jeg er taknemmelig....
Verdensborgeren Skolen skal levere undervisning i verdensklasse, men hvad er verdensklasse, og hvad skal børnene bruge en sådan undervisning til?
Fortæl om din seneste succes i klasseværelset. Hvordan påvirker fraværet de klasser, du underviser?
Sådan skaber vi et kampagnekorps Baggrund Foreningen skal bruge flere frivillige til centrale og lokale events For fortsat at sikre midler til foreningens.
FK CHEFGRUPPEMØDE Grundejerforeningens interesseundersøgelse - marts 2014 Grundejerforeningens generalforsamling 24. marts 2014.
1 Naturbørnehavens græsserlaug. 2 Hvad er et kogræsserlaug.
Lindegårdsskolens forældre samarbejde Forslag til Skolebestyrelsen den 11. oktober 2006 den 11. oktober 2006.
Ph.d.seminar på Københavns Universitet DennisRasmussen 14. November 2007 Erfaringer med ph.d’ere i Nordea – et møde mellem to verdener…
Ålborg 5.oktober Fjaltring en blomstrende landsby LAG-Lemvig.
Trafik og beliggenhed i Øster Snede
LANDSBYPLANER.
SF Ungdom Ved..
Topmødeerklæring ► ► Sammenhængende og tidlig indsats Først og fremmest skal vi have en indsats, der tager udgangspunkt i de unges problemstillinger.
Præsentation Favrskov kommune Velkommen til Fjaltring. Hvor vestjyder trives Og Hvor gæster er velkomne.
Punktopstilling Marker den ønskede tekst og vælg Forøg indrykning: For at fjerne punktmarkering vælg Formindsk indrykning: Opsamling fra borgermøde 8.
Samrådenes Temamøde Velkommen Modtagelse af flygtninge i Aalborg Kommune – v. Famile- og Beskæftigelsesforvaltningen Tema: Fysisk Udvikling.
Lederseminar 2014 Varde Kommune
Vandpolo seminar 18. september Velkommen Formålet med i dag er: –at I alle tænker over, hvordan vi udvikler dansk vandpolo I den rigtige retning.
Aktivt medborgerskab som ressource i sundhedsfremmende arbejde.
Økonomi og Demokrati.
Odense, d. 4. feb Kl Velkommen Kommissorium version 2 Kl Ny skole- og ny klubstruktur i Randers v. Henrik Bille, afd.leder, og Ina.
Bakke og By Sommerfest i Mosen Kære forældre og børn I inviteres hermed til sommerfest i Mosen onsdag d kl ca. Vi glæder os til at se.
Hvad er LEADER metoden? Præsentation Sammenhæng til landdistriktsprogrammet Principper: 1.Territorielt program 2.Lokal udviklingsplan 3.LAG (Lokal AktionsGruppe)
Udvikling i Hørning!! For at Hørning by kan vedblive at være et attraktivt sted at bo, er det nødvendigt, at der sker udvikling i byen, og at byen vedligeholdes.
Fællesskab i byer. Koncerter Vi synes der skal være nogle flere koncerter. Det behøves naturligvis ikke at være en dyr koncert. Vi tænker vær halve år.
Grønne områder og aktiviteter
Globalisering. Kan mikrofinans skabe vækst i et udviklingsland?
Gode råd til fundraising
Generel tekstslide Tekst her. For at skifte niveau på teksten, brug forøg / formindsk indrykning For at fjerne eller tilføje bullit brug bullit-værktøjet.
Unge frivillige med flygtningebaggrund. Dansk Flygtningehjælp Ungdom En selvstændig ungdomsorganisation, men i tæt samarbejde med DFH – også gerne lokalt.
Blenstrup et godt sted at bo Visioner for fremtid og udvikling i Blenstrup Unik for privat-bosætning og erhvervs-etablering Blenstrup har alt dét der skal.
Hvad ville jeg g ø re i dag ? Vil jeg undersøge persongrundlag i området ? Vil jeg undersøge sundhedsværdien ? Vil jeg undersøge halkapaciteten ? Vil jeg.
Høje-Taastrup Kommune er kendt for sine stærke lokalsamfund, hvor det er attraktivt at være frivillig, og hvor borgerne er aktivt engagerede, har indflydelse.
Strategisk tænkning og samarbejde?
Gladsaxedagen 27. august youtube. com/watch
1 Fred hviler over land og by, ej verden larmer mer; fro smiler månen til sin sky, til stjerne stjerne ser.
GUIDE TIL AFLEVERING AF OPGAVE
Dialogmøde med Rådet for Socialt Udsatte
Sjelle Forsamlingshus
Hvem er jeg 1980 Flyttede til Vordingborg
Arbejdspladsernes Motionsdag, Formandsmøde 2018
Fundraising i Propa Inspiration til en fremtid med flere indtægter til projekter og aktiviteter I udgaven af Propa Nyt vil.
Ord skaber Da du kom hertil fra et underfuldt sted,
Alder Bedst Masterplan – opsamling på input.
Inspirationsmodellen
Tror du på hekse - det gør de i Burkina Faso
Præsentationens transcript:

Her samles børnefamilierne Høfde Q sørger for ideelle badeforhold

Der er så dejligt ude på landet Men for at holde landsbyen levende Må der tænkes store tanker og gøres en indsats Ånden må op og flyve

Vildgæs som symbol Vildgæs sætter sig høje fjerne mål. Og når dem Tænk også urealistisk

Men det kan også være sundt at holde begge ben på jorden

Fjaltring har mange aktive grupper og foreninger. f. eks Husholdnings Forening Vindmøllelaug Og bidrags pulje Ungdoms- og gymnastik forening Fjaltring net Fjaltring lokalarkiv Fjaltring redningshus Fjaltring-Trans Sparekasse Dilettant Revy St. Hans Fjaltringud- stillingen Universitet Byorkestret Outdoor-gruppen Legeplads-gruppen Menigheds-råd

Fjaltring Forsamlingshus.

Fjaltring universitet Fjaltringbyvej Fjaltring universitet

Bindstouw aftener Billard - bibliotek

Den gamle redningsstation med lokal udstilling.

Fællesspisning en gang om måneden i vinterhalvåret Forskellige foreninger og aktivgrupper står for arrangementet på skift.

Fastelavnsfest på skolen

Her arbejder en stor gruppe frivillige. Pladsens overskud går til aktiviteter i Fjaltring

På lokalt initiativ er der opsat to sheltere til fri afbenyttelse

Shelterne ligger tæt ved havet Adgangen er handicapvenlig

Også her er der handicapvenlig adgang

Så er der græskarfestival Der blev delt planter ud som blev plantet samme dag. Der var også kagebagningskonkurrence Byorkestret spillede

Indvielse af skaterrampen

Ungdomsforeningens aktivitetsdag

Fjaltring open by night Der er kun en forretning Folk opstiller boder og sælger lidt af hvert Byorkestret spiller Fadøl og bægerklang Fest til den lyse morgen

St. Hans fest for alle aldre Alle medbringer selv mad og drikke Der er fælles grill. Der bliver sunget meget