Kort om regnskabssystemer:

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
PostDK momsmodul Mange netbutikker overser, at der ikke er moms på forsendelser, når de sender varer til privat kunderne med Post Danmark.
Advertisements

Etablering af virksomhed
Dynamicweb Software A/S Tobias Høst – Commercial Lead, eCommerce.
En fremtidssikret planlægningsløsning
Automatic Delivery Rewards Hovedtræk. Automatic Delivery Rewards •ADR eller Automatic Delivery Rewards er et program, hvor en distributør eller kunde.
Et samarbejde med AL Finans Factoring giver dig mange fordele
Introduktion til eBusiness
RefWorks 2.00 Velkommen til Det Natur- og Sundhedsvidenskabelige Fakultetsbibliotek - Frederiksberg Campus.
Flickr.com – online billeddeling
Låner i et elektronisk spil kegler Synliggørelse vs økonomi Kan bibliotekerne opfylde brugernes behov?
Videregående pc-vejledning Modul Sik: Sikkerhed Lidt om antivirusprogrammer mm. 60+Bornholm.
Velkommen .
Gør kasserens arbejde lettere
Integration til portalen og andre systemer Hvordan får vi økonomien til at hænge sammen med det ny setup? Hvad koster det og hvordan kan vi købe ind på.
Windows ® 7 og Office 2010 til små og mellemstore virksomheder WINDOWS ® 7 OG OFFICE 2010 TIL SMÅ OG MELLEMSTORE VIRKSOMHEDER Vi anbefaler ægte Microsoft.
Software Underviser Jan Christiansen.
Dynamicweb Software A/S Tobias Høst – Commercial Lead - eCommerce.
Sikre IT-løsninger for fremtiden LBJ Finans LBJ Finans - Meget mere end blot et regnskabssystem.
Opstart i forretningen • Hvad var det smarteste du så? • Tjene eller spare penge! • 2 måder at starte på: • Lille eller stor forretning • Min. et test.
Velkommen Lars Johansson ProjectForce. Program: Lidt omkring Athena IT-Group A/S Introduktion til ProjectForce – Microsoft Sharepoint Lidt teori omkring.
ERP-systemet e-conomic
Projektledelse Implementation af bl.a.: ERP systemer Nyt domicil Udrulning Mail Pr. bruger per måned Hosted, Light:
Obligatorisk projekt 5: ERP-systemer
SummaSummarum Stones Software A/S.
Digital Post til foreninger Kommunikation mellem det offentlige og din forening.
FRA BIKS TIL BUSINESS Vækstmuligheder for kvindelige selvstændige - OPGAVER Århus september 2010.
Program for valg af platform Præsentation af os selv/IdeFA Gruppen Tjeklisten Valg af platform – Godt det ikke er os! – GENERELT Gruppearbejde 1. Pause.
SkoleIntra og integration med kommunale platforme - digital Signatur
Introduktion til Microsoft CRM Christian Cletus Bjørn Eilertsen.
Brug af IT redskaber og -systemer i den administrative stilling
DispositionDisposition  C5 historie med timeline  C5 i fremtiden (figur)  Karakteristik af C5  C5 grundlæggende funktionalitet  Moduler (+ tilføjelsesmoduler)
Microsoft Dynamics® C5 version 2012 ….det har aldrig været lettere
Dansk Landbrugsrådgivning Landscentret | Ret & Regnskab Velkommen til Ø90 kursus Faktureringsmodulet i Ø90.
SMALL BUSINESS er BIG BUSINESS Hvad kræver det at blive Small Business Specialist? Marlene Dissing Projektkoordinator.
1 Senior Erhverv Søhøjlandet Nye tider, nye muligheder…! PP er sendt pr.mail.
Kap 19 E – handel Kapitel 19.
Uafhængige LifeWave Distributører
Præsentation Improve your business. Strategi At være en af de førende partnere af Microsoft Dynamics løsninger At specialisere os i logistik, produktion,
Videregående pc-vejledning 60+Bornholm Velkommen til.
Hvordan ændrer jeg min SkoleIntras setup, så den passer til de lokale forhold? Man kan tilpasse SkoleIntra til skolens eller kommunens behov på mange måder.
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
8.1 Faktura 3.Vil du springe til et bestemt afsnit eller dias? Klik på menuerne Outlines eller Thumbnails. 2.Klik med musen i dit eget tempo for at se.
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
7.3 Afslutning af momsregnskabet
SMALL BUSINESS er BIG BUSINESS Office 2003 kampagne Gitte Casparij, Marketing Manager.
Produkt præsentation Christian Cletus Bjørn Eilertsen.
Microsoft CRM 3.0 Bjørn Eilertsen Christian Cletus.
Office kampagne Partnertræningsdag Gitte Casparij Marketing Manager, Small Business
Office ExcelWord InfoPath PowerPoint Access Outlook ProjectVisio Publisher SharePoint Hvad kunne være dit næste trin?
SuperNovaONLINE. Projekt beskrivelse Programmet kører på central server Flere fra foreningen kan få adgang til samme regnskab – idrætsmodul Backup foregår.
Kapitel 30 Debitor-, kreditor- og lagermodul. Kap. 30: Debitor-, kreditor- og lagermodul Økonomistyringssystemer FordeleUlemper Indtastning af bilag er.
Effektiv vækst - Workshop
Kapitel 30 Debitor-, kreditor- og lagermodul.
E-handel og online service
Funktioner og arbejdsdeling
Modulerne i økonomistyrings- systemet
IndFak Velkommen til Workshop for NYE Rekvirenter
Problem med at følge de konstant voksende datamængder
1.09 Dokumentation.
Du bestemmer din salgspris
IndFak Velkommen til Intro for NYE Rekvirenter
Bestilling og ordrebekræftelse
Kursus for administrative medarbejdere
Foreningsadministration
Bestilling og ordrebekræftelse
Jan Christiansen Nyborg Gymnasium
Giv begejstringen videre…
Micky Weis Digital markedsføringsekspert
Præsentationens transcript:

Kort om regnskabssystemer: 1. Har du overhovedet brug for et regnskabssystem? 2. Hvilke systemer findes der og hvad koster de 1

Her en mand der lige har købt et regnskabssystem - tjener systemet penge til ham? 1

Dit tekstbehandlingssystem skriver ikke dine salgsbreve Dit regneark laver ikke dine budgetter Regnskabssystemet laver ikke dit regnskab for dig 1

Har du brug for et IT-system til at styre din virksomheds regnskab Du har IKKE brug for et IT-system Du har (måske) brug for et IT-system Få bilag (leverandører og kunder) Mange bilag Er ikke god til IT Er god til IT Har allerede et velfungerende system Har ikke et velfungerende system 1

Tre af de mest brugte systemer: Summasumarum C5 Light (Navision) Winfinans 1

Summasumarum - www. summarum Summasumarum - www.summarum.dk Demoversion kan downloades på hjemmesiden Kort om deres 4 udgaver Privat ikke momsregistreret * 575,- inkl. moms Retter sig mod private eller meget små foreninger eller virksomheder, som ikke har momsregnskab o.l. Indeholder finansbogholderi. Standard * 860,- ex. moms Er for mindre virksomheder og foreninger, som blot skal lave finans- og momsregnskab. Finansbogholderi inkl. momsmodul. Professionel * 1580,- ex. moms Opfylder og integrerer de fleste mindre virksomheder og foreningers behov ved også at omfatte fakturering, debitor-/kreditorhåndtering, adressekartotek, varekartotek, rykkerstyring, formulardesigner, e-mail-modul mm. Modul til elektronisk fakturering og betaling kan tilkøbes. Enterprise * 2180,- ex. moms Er for virksomheder med specielle behov. Den indeholder lagerstyring, integration til e-handels- og time/sags-styringssystemer, udlandshandel (fakturering i fremmed valuta og på 5 valgfrie sprog), prisjustering og -import mm. Modul til elektronisk fakturering og betaling kan tilkøbes. 1

DSI data: Navision C5 Light - www.DSIdata.dk Demo CD kan bestilles på Microsofts danske hjemmeside Adgang for én bruger Finansmodul med op til 300 finanskonti Debitormodul med salgsfakturering og op til 100 debitorer Kreditormodul med købsfakturering og op til 100 kreditorer Lagermodul med op til 300 varenumre Tilpasning af op til 5 fakturaer 20 MB database Hæftet ’Før du går i gang’ indeholder installationsvejledning, vigtige daglige rutiner samt programmets licensbetingelser Manualen ’Kom nemt fra start’ CD-rom med programmet samt manualerne Brugerhåndbog I og II og Teknisk vejledning og programmering (elektronisk) Sammen med pakken følger 1 års gratis opdateringsabonnement og 2 gratis opkald hos DSI DATA. Pris kr 2.876,- ex. Moms + kr 100,- i forsendelse 1

www.winfinans.dk Demoversion kan downloades på hjemmesiden Winfinans Small Business er et regnskabssystem til mindre og mellemstore virksomheder. Winfinans Small Business er udviklet i Microsoft Access og derfor en naturlig udvidelse af Microsoft Office, med gode muligheder for at flette til både word og excel. Winfinans Small Business omfatter en række moduler, her skal vi blot nogle nogle stykker: Finans, debitorer, kreditorer, køb, salg, faktura mv. Programmet er udstyret med "kom godt igang" funktioner, som gør det nemt at anvende. Winfinans Small Business er ubegrænset i forbindelse med antal debitorer, kreditorer, finansposteringer og varenumre. Pris kr 2.000,- ex. moms - hos www.ravenholm.dk 1

1

(med mindre du kun har brug for absolut minimum) Hvis du vælger at købe et regnskabssystem, så overvej kraftigt at få hjælp til at sætte det op: (med mindre du kun har brug for absolut minimum) Brug din revisor og/eller systemleverandør 1