Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

En fremtidssikret planlægningsløsning

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "En fremtidssikret planlægningsløsning"— Præsentationens transcript:

1

2 En fremtidssikret planlægningsløsning
Når servicevirksomheder skal have nyt planlægnings-system handler det ikke kun om at få installeret endnu et EDB-program. Det handler lige så meget om sikkerhed for at få leveret en holdbar og fremtidssikret helhedsløsning, og sikkerhed for at omkostningerne ikke løber løbsk og implemen-teringen ikke trækker i langdrag. For SimPlanner er det derfor vigtigt at kunne tilbyde et lettilgængeligt og effektivt planlægningssystem med en helhedsløsning baseret på et fuldt gennemskueligt prissystem uden ubehagelige overraskelser, og en implementering, der typisk kun varer 1-2 dage. SimPlanner er et meget brugervenligt system, som ikke stiller store krav til den enkelte bruger. Skulle der alligevel være brug for det, er SimPlanner altid klar med undervisning og sparring. Under alle omstændigheder vil SimPlanner give al den opbakning og støtte, der skal til indtil den enkelte virksomhed er helt i gang. For SimPlanner handler det om at sikre sine kunder den mest optimale planlægningsløsning både nu og i fremtiden. Ralph Kofoed Direktør, udviklingschef Ralph Kofoed

3 SimPlanner Service - ServicePlanlægning fra A - Z
PC-Planlægning for Servicevirksomheder Simplanner Service er planlægningsprogrammet til servicevirksomheder med mange eksterne installations- og serviceopgaver. Programmet er til virksomheder med mange service-medarbejdere eller håndværkere i marken, hvor en effektiv planlægning er altafgørende for virksomhedens indtjening. Simplanner Service er programmet for: El-installatører Vvs-installatører Virksomheder inden for reparation, vedligehold og service Med Simplanner Service får virksomheden fuldt overblik over ordrer, aktiviteter, opgaver og deres indbyrdes bindinger i tid og sted med medarbejdere, servicebiler, materialer og udstyr. Simplanner Service kan håndtere ordre, foretage tids-registrering, vise status på planlagte opgaver, udskrive jobkort og udveksle data med andre systemer. I SimPlanner Service kan man vedhæfte dokumenter til en både kunder, ordrer og opgaver. SimPlanner Service - ServicePlanlægning fra A - Z

4

5 GrundModul SimPlanner Service er et modulopbygget planlægningssystem, som med udgangspunkt i GrundModulet kan udbygges trinvis i det tempo man ønsker. Med SimPlanner GrundModul oprettes alle de grundlæggende ting, så som Kunder, Ordrer, Opgaver. I Grundmodulet kan man udskrive Jobkort med stregkoder til efterfølgende registreringer. Dokumenter kan i grundmodulet gemmes både på Kunder, Ordrer og Opgaver. Grundmodulet kan udskrive Kundekort, Ordrekort, Jobkort, Ordre- og Opgavelister.

6 Tidsregistrering SimPlanner Service Tidsregistrering
TidsregistreringsModulet er til tidsregistrering på medarbejdere, maskiner og opgaver. Ved integration til ERP vil Registrerings-Modulet automatisk kunne overføre registreringer til fakturering. I modulet kan man registrere med-arbejdernes Komme/ Gå tider. Modulet er, i modsætning til mange andre systemer, fuldt integreret i Sim-Planner programmet.

7 Vareregistrering SimPlanner Service Vareregistrering inde-holder flere moduler. Fælles for modulerne i Vareregistrering er at de er med til at sikre servicemedarbejderen en nem og sikker opsamling af varedata i marken. Med SimPlanner Service Vareregistrering scanner servicemedarbejderen sit vareforbrug direkte ind i systemet med få klik. SimPlanner Varer Med SimPlanner Varer får man et varekartotek med varegrupper, varenumrer, varetekster og priser. Priserne kan i SimPlanner Varer reguleres både gruppevis og enkeltvis. GrossistOpdatering Til modulet SimPlanner Varer kan man tilknytte GrossistOpdatering, dermed kan man automatisk indlægge grossistvarer i sit eget varekartotek, og løbende opdaterer det. ERP Varer Med ERP Varer er det muligt at opdaterer SimPlanner med priser fra virksomhedens økonomisystem, hvorfra vedligeholdelse af varekartoteket så foregår.

8 Integration ERP Integration ERP er til udveksling af data med virksomhedens ERP, økonomi- /regnskabs-system. SimPlanner Service kan integreres og udveksle data med langt de fleste systemer på markedet. Navision C5 Admiral Visma SAP B1 SimPlanner Service integreres bedst med systemer, der som SimPlanner kører på en MS SQL database.

9 Integration Excel Integration Excel er til udveksling af data med Excel. Med Integration Excel kan der udveksles data direkte med SimPlanner databasen. Dataudvekslingen kan anvendes i forbindelse med viderebehandling af kunde-, ordre, opgavedata. Endvidere kan Integration Excel anvendes til viderebehandling af overførte data fra Tids- og Vareregistreringer i forbindelse med fakturering og lignende.

10 MobilCom MobilCom er forbindelsen til den mobile service-medarbejder.
Med MobilCom udvides SimPlanner Systemet til at kunne kommunikere direkte med service-medarbejderen i marken. Med MobilCom åbnes der for mobile kommunikationsmuligheder via terminalklient-løsninger, hvor medarbejderen kan have fuld SimPlanner adgang. Den mobile løsning opsættes typisk med en sikker VPN-forbindelse. Muligheder TerminalKlientløsning til: - Servicemedarbejder ”i marken”. - Hjemmekontor Til servicemedarbejdere i marken kræver løsningen at virksomheden har abonnement på mobil bredbåndsforbindelse til 3G-nettet for hver service-medarbejder. Til medarbejdere på hjemmekontoret kræver løsningen blot at virksomheden har abonnement på alm. bredbåndsforbindelser til den enkelte.

11 MobilCom Forbindelsen til Servicemedarbejderen i marken og Hjemmekontoret

12 Priser SimPlanner Service Moduler
Grundmodul KR ,- Tidsregistrering KR ,- Vareregistrering SimPlanner Varer KR ,- Vareregistrering ERP Varer KR ,- Grossistopdatering .…………………………………………………… KR ,- SystemLicenser * Planlægger KR ,- Ressourcepakker RessourcePakke KR ,- RessourcePakke KR ,- RessourcePakke KR ,- * SystemLicenser er kun éngangsbetaling Alle Priser er ekskl. moms

13 SimPlanner ApS Rosenholm Udviklingspark DK-8543 Hornslet Tlf. (+45) Mail: Web: simplanner.dk


Download ppt "En fremtidssikret planlægningsløsning"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google