Maritim Miljøstyring HVAD ER MILJØSTYRING (ISO 14001) ?

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
PRAKTIKDOKUMENTET CUPP –PROJEKT
Advertisements

Byggetilladelse - Pippi Langstrømpe
IPad, en naturlig del af lege- og læringsmiljøet i Daginstitutionen Mariehønen i Jelling  Mariehønen i Jelling er en aldersintegreret Daginstitution med.
Gammelheds-Philosophy
KONFLIKTHÅNDTERING Velkommen! Dias.
Måske er I gode venner i et år,
Et stykke med sødt, surt og skørt... - botilbuddet Stefanshjemmet evaluerer deres udbytte af projekt Implementering af Teknologi (IAT) 2011.
Vi er overbevist om at livet vil være perfekt når vi bliver gift og får et barn......og et til.... Så bliver vi frustrerede over at vores børn ikke er.
Forældremøde Lærkebo. Mariagerfjord Kommune.
Vi hører altid om kvinders “regler”, her er så mændenes regler.
Jeg lever, og I skal leve! Vi skal ikke selv stable et nyt liv på benene. Det gør Ånden. Det nye liv skal vi ikke leve for at gøre os fortjent til det.
Johannesevangeliet kap 15,1-11.
Fagre nye tider! Jamen det er jo dejligt, at tingene udvikler sig så hurtigt, at det nu er muligt, at præsentere sine billeder i noget der nær ligner.
Filipperbrevshymnen.
Målrettet og forsvarlig træning af børn og unge Ledertræf på tværs De gode idrætsoplevelse – engagerede forældrene på sidelinjen DBU´S bud -på involvering.
Hvordan bruger jeg MinInstitution?
©Jenny Bohr – Til underviserne Her er valgt at vise filmen ”et liv i kaos”. Hvis kursisterne er unge, kan man vælge en anden film eks. ”det.
Processuelle netværksmøder – et psykologisk perspektiv på samarbejde i praksis Af Rikke Kann, cand. psych. Speciale ved Institut for Psykologi, Københavns.
Roskilde Tekniske Skole
Livets Ord April 2012.
AT AFSKAFFE MEDLØBERKULTUREN MOBNING SLADREHANK MEDLØBER DUKS TRUSLER.
Loven om skilsmisse Matt 5,31-32
Jesus kalder, for at velsigne Søndag den 9. september 2012.
” Hvorfor lige netop kristendom ? ”
Pigerne er blevet udfordret!! Susanne, med det nyeste forår’s tøj fra butikken. Tina har sat pigernes hår. Charlotte har lagt make up.
Evaluering som en del af elevernes lærings proces
Nu er der gået lang tid siden, I har hørt nyt fra os. Det beklager vi! Det er ikke kun fordi, vi har ligget på den lade side 
Året var 1987, i en lille by med navn Sussex, blev et lille hus totalt til intetgjort. Alt blev kastet ud, inkluderet en lille brun bamse... Den blev.
Gymnasiekultur og elevdeltagelse
Løgnen er en åndsmagt Joh 8,42-51  Indledning. Løgnen i vores tid.  Sammenhængen med dagens andre bibellæsninger.
Hvor der er fokus på klimaet.
Havde Luther en teologi om Guds rige?
”Der er ingen sår der ser godt ud”
Tradition og Fornyelse
Den bestøvlede kat. Illustreret af I.C.
Mindre grimt, tak.
”Kaldet til kærlighed”
Sket er sket … Og står sjældent til at ændre
Livets Ord September 2009.
- Et dagbehandlingstilbud til unge hashmisbrugere
Overvældet af Jesu opstandelse!
For nydlig kl foran hoveddøren. En fyr følger sin veninde hjem. Lige ankommet og udveksling af godnatkys, får ham til at føle sig en smule opstemt.
”Spænd hjelmen!” - Unges forhold til arbejdsmiljø og risiko i en krisetid Ph.d. Mette Lykke Nielsen
At vente på Guds time.
Livet som kristen - det koster -
Kristus er opstanden! ”Efter sabbatten, da det gryede ad den første dag i ugen, kom Maria Magdalene og den anden Maria for at se til graven. Og se, der.
Amy følte sig ikke rask, da hun gik i skole
Vokse gennem venskab!.
Projektlederens rolle(r)
Efteruddannelsesindsatsen 2007 Analyse Danmarks undersøgelse januar 2008 Oplæg på Kompetencerådets møde den v./ Merete.
Tid til ”jordbunds- undersøgelse”
Gud trøster dem, der venter med forventning.
3. N OVEMBER 2009 DØGNKONFERENCE, HORSENS. I NDHOLD Hash- og Kokainprojektet Grupperne Formål Målgruppe Tilgang Udvalgte resultater.
Deltagelse og fastholdelse i et skole- og ungdomskulturelt perspektiv på erhvervsuddannelserne Peder Hjort-Madsen, Center for Ungdomsforskning, Aalborg.
Loven om at dømme andre Matt 7,1-5
Relationer – Omgangstone
Michael og Julie Hvad vil DU gøre? (Klik for at komme videre)
Fristelse Så blev Jesus af Ånden ført ud i ørkenen for at fristes af Djævelen. Og da han havde fastet i fyrre dage og fyrre nætter, led han til sidst.
»En mand havde to sønner
Den fortabte søn »En mand havde to sønner. Den yngste sagde til faderen: Far, giv mig den del af formuen, som tilkommer mig. Så delte han sin ejendom imellem.
Projekt It for alle Projektets deltagere: Hanne Bjørn, Roskilde Bibliotekerne Susanne Kierkegaard, Roskilde Bibliotekerne Kirsten Syska, Roskilde Bibliotekerne.
Samson Og Dalila.
Moses 3. del.
Enhed. Klynge/ Netværk Vidnefortælling (anvendes på Område- og BUF-niveau) En fortælling om de ledelsesmæssige faglige overvejelser og nye handlingsperspektiver.
Skabt som mand og kvinde
Moses del 1. Barnet i Sivkurven
Børn og voksnes rettigheder.
At være søskende… At være søskende i en familie med et anderledes, sygt eller handicappet barn. At være søskende til et barn med AD/HD.
Kommunikation Hvad er det og hvordan udvikler vi bedst muligt sproget sammen med vores børn? Hej jeg hedder Mette og er dagtilbuddets sprogvejleder, jeg.
Forventningens glæde.
Præsentationens transcript:

Maritim Miljøstyring HVAD ER MILJØSTYRING (ISO 14001) ? HVAD SKAL VI BRUGE DET TIL? HVORDAN OPNÅR VI DET? HVORFOR GØR VI DET?

KUNNE MAN IKKE OPNÅ DET SAMME MED ANDRE MIDLER? HVORFOR ISO 14001? KUNNE MAN IKKE OPNÅ DET SAMME MED ANDRE MIDLER? ISM?

HVAD SKAL VI BRUGE DET TIL? Hvad ville vi have ud af certifikatet?

Var det bare for at få et stempel vi kunne vise frem?

MEN HVORDAN FÅR VI BUDSKABET UD TIL RESTEN AF VERDEN? DILEMMA !! VI VED AT VORES INTENTIONER ER GODE MEN HVORDAN FÅR VI BUDSKABET UD TIL RESTEN AF VERDEN?

VI VIL HELST IKKE PRALE !

SIGNALVÆRDI !!!

HVORDAN OPNÅR VI DET?

Brug det til noget praktisk Noget man alligevel gerne ville indføre Ikke papirtiger og/eller sovepude

Hvorfor skal vi motivere? MOTIVATION ?? Hvorfor skal vi motivere?

Hvordan skal vi motivere?

FRIVILLIGHED Modsætning til ISM og ISPS Hvis ikke ISM var tvunget igennem, ville ISO 9001 være kommet Ikke lægges mere over på skibene

Medansvar giver motivation UNDERVISNING !! Viden giver medansvar Medansvar giver motivation

OG NU TIL DET ALLERMEST SPÆNDENDE !! DET VAR SGU DA OSSE PÅ TIDE !!

HVORFOR GØR VI DET? MOSES GLEMTE NOGET VI HAR VALGET

MOSES GLEMTE Der er vist ikke nogen af de ti bud, der ikke er blevet brudt af mennesket. Så man kan måske mene at det var temmelig omsonst at ham Moses kom med nogle tavler, hvor der stod at man skulle ære sine forældre, ikke bedrive hor osv. Det er da meget muligt at det dengang var en så udbredt foreteelse at slå sine forældre, så det var nødvendigt at lovgive imod det. Jeg skal ikke kunne sige om Moses havde flere end de ti bud med første gang han kom ned fra bjerget. For dem smadrede han jo i raseri over at se, at i hans fravær var hans folk igen forfaldet til druk, hor og andre slemme ting. Men da han kom ned anden gang havde han i hvert fald ikke det bud med, der efter min mening mangler. Nemlig budet om anstændighed, sømmelighed, hæderlighed. Kært barn har mange navne. Budet, der skulle have sagt, at hvis du har valget imellem det onde og det gode, så vælg det gode. Har du valget imellem det gode og det bedre, så vælg det bedre.

VALGET MELLEM DET ONDE DET GODE OG

ANSTÆNDIGHED !!! I DE GAMLE KULTURER BLEV BEGREBET “ANSTÆNDIGHED” SAMMENLIGNET MED EN FUGL, DER FLYVER OVER HAVET. DEN SKAL BAKSE MED VINGERNE EN STOR DEL AF TIDEN FOR AT HOLDE SIG OPPE. FORSTÅET SÅLEDES AT VI IKKE KAN NØJES MED AT VÆRE ANSTÆNDIGE OVERFOR BL.A. MILJØET EN DEL AF TIDEN, MEN SKAL ARBEJDE PÅ VORES HOLDNINGER HELE TIDEN. HVER DAG !!!

Tak for Jeres opmærksomhed Hvis I nu har nogle spørgsmål der brænder på tungen… så lad dem endelig brænde. Det var bare for sjov! Fyr løs! Tak for Jeres opmærksomhed