Samsø Outdoor Explorer.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Bornholm Af Jakob Volf P..
Advertisements

Skolebladet Interview med Jakob J- Afstemning- Interview med Rose-Elevernes mening om skolen- Landsbyhuset-Vitser-Gåder-Tegning.
SMUT PAKKE 2 VIDEN OM SUKKERSYGE.
HNX Årgang 2011/2012.  Optagelseskrav  Personlige krav  Hvor?  Forløb  Indhold  Muligheder.
Et projekt til undersøgelse af udviklingsmetodologi.
"Ting er ikke altid det, de synes at være."
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Hej Jeg hedder Rando og er fra kennel Scharmark. Jeg er født den 19. maj 2007, og de første 3 uger af mit liv.
Du skal vide nogen om blodtrykket, fordi det fortæller noget om hvordan dit hjerte har det. HUSK - at hjertet ikke er til at undvære ligesom bilen.
Vi er overbevist om at livet vil være perfekt når vi bliver gift og får et barn......og et til.... Så bliver vi frustrerede over at vores børn ikke er.
Gode råd i forbindelse med mundtlig eksamen
Tur i Ballen by ! Ballen havn ligger i ballen by, byen er ikke så stor, men vi havde det sjovt alligevel.
Mr. Raggys prøveeksamen Gennemgang af svarene.
Du skal vide nogen om blodtrykket, fordi det fortæller noget om hvordan dit hjerte har det. HUSK - at hjertet ikke er til at undvære ligesom bilen.
Velkommen til kursus.
Hvad er ligheden mellem en blondine og Netto?
3 Historier fra det virkelige liv
Velkommen til Jeopardy: Trafiksikkerhed i Øjenhøjde
En opskrift Den dag jeg byggede en kage. Af ren og skær kedsomhed kiggede jeg på bogreolen og fandt en gammel støvet bog, jeg ikke kunne huske at have.
Klik for næste billede eller vent 30 sek. Rando i skole!
Spejder weekend d Hjemme på Hulvejen.
10. ÅrgangNr www.solsikken13.dkwww.solsikken13.dk Foråret er over os og det er tid til et nyhedsbrev fra Solsikken. Vi har opdateret vores.
9. ÅrgangNr www.solsikken13.dkwww.solsikken13.dk Så er sommerferien slut og det er blevet hverdag i Solsikken. Der er sket en del i Sommerferien.
Dokumentation og evaluering
BØRNEMORDERN CHRISTIAN XENIA OG NEEL. Denne dias er sponsoreret af at Vi nægter at fortælle noget med mindre I bestikker os. I må helst ikke smække med.
August April august 2007 •5 år og 5 måneder.
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Hej igen. Jeg har været til min første fødselsdag hos min nye faster Lene. Her er lidt billeder fra festen.
Dialogisk læsning – Eksempler på spørgsmål
Livets Ord Livets Ord Maj 2012 Maj 2012 « Ild er jeg kommet for at kaste på jorden, og hvor ville jeg ønske, at den allerede havde fænget ! » ( Luk 12,
Der er tiltrækningskraft mellem alle genstande lige fra de mindste partikler til de største himmellegemer... … og kraften kan beregnes…
Irak.
”Spænd hjelmen!” - Unges forhold til arbejdsmiljø og risiko i en krisetid Ph.d. Mette Lykke Nielsen
”Skodjobs og gode gys!” - Unges forhold til risiko i arbejdslivet Ph.d. Mette Lykke Nielsen
Fortællinger fra kanten
Browny og Peli´s store Eventyr.
Mandag 19/9 mødtes vi i skolen.Vi fik at vide vi havde Naturuge og at vi skulle en tur i skoven. Vi gik vi gik og vi gik, men alligevel sagde lærerne at.
Verdens 7 underværker….
Hvad betyder ventetid for det enkelte menneske?
Amy følte sig ikke rask, da hun gik i skole
Hold fast, hold ud eller hold igen
Historien om Motumbo. Der var en gang en sort afrikaner som hed Motumbo. Han rejste til London for at søge lykke og rigdom. Og så var der Mary, en typisk.
Bogskabeloner i PowerPoint
Spejder er sejt!. Plan Hvorfor tager man på Plan? Hvad får du ud af det? Hvordan er det at tage helt alene af sted? Hvordan er det at skulle hjem? Forældres.
Grøn stues skovtur Alle børnene var på Grøn stue kl. 09. Vi tog vores overtøj og tasker på og gik op mod stationen. Kl. 11 var vi på Klampenborg st. og.
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Tiden går og det er snart længe siden at jeg kom til mine to-benede i Herlev. Jeg vokser og vokser, og lysten.
Din Økonomi Dit Valg Dit Mål.
Et projekt til undersøgelse af udviklingsmetodologi.
Mr. Raggys prøveeksamen
Den sidste vinter-eftermiddag. Det var en vintereftermiddag. Der var helt hvidt. Der var is på søen og sneen faldt.
1 Silkeborg Kommunes møder med borgeren – hvad har vi gang i?
Lærings- og praksisfortælling
Samson Og Dalila.
Fredes 60 års fødselsdag En hyldest fra dine børn.
Temaplan for vindmølleplanlægning i Norddjurs Kommune Workshop om vindmøller den 3. juni 2010.
En dag da Leo var på til skole, så han to drenge som lige havde malede med graffiti. Det synes Leo er sejt, De to drenge gå forbi Leo og går mod skolen.
Iselingeskolen Elevevaluering 25. og 26. oktober årgang 87 elever.
Netværksmøde Oplevelser på åbne biblioteker. Kaffe Erfaringsudveksling, hvordan er det gået i efteråret? Evt. sparringsøvelse Planer for foråret Planlægning.
”Testen-Af-Vesten”.
Kommunikation Hvad er det og hvordan udvikler vi bedst muligt sproget sammen med vores børn? Hej jeg hedder Mette og er dagtilbuddets sprogvejleder, jeg.
Jeg kører truck Branchearbejdsmiljørådet for transport og engros
Elvis Aaron Presley Solstrålerne har i musik arbejdet med et stort projekt om Elvis. De har lært meget om rockens konge. Det mundede ud i en flot præsentation.
Der var engang en lille vikinglandsby, hvor den gamle viking Jacob Von Riizz boede. Han var den bedste og den stærkeste viking af alle i landsbyen.
Må jeg præsentere IQ TEST.
Køreteknik Sæt I gang Før du kører ud i trafikken, skal du kunne køre din knallert sikkert. Du skal kunne holde balancen, trække, sætte i gang, standse,
Hvorfor valgte jeg SOSU skolen?
Backgammon Formål: Du skal primært øve dig i brug af figurer i PowerPoint. Opgave: Lav et backgammon vha. figurer. Find et billede på Internettet af det.
Linedanser Per Krøis Kjærsgaard
Hvad er ligheden mellem en blondine og Netto?
Linedanser Per Krøis Kjærsgaard
Min sommerferie Lidt før min sommer ferie fik jeg en hundehvalp
Sommer ferie Her står forfatterne til den her hiristore.
Præsentationens transcript:

Samsø Outdoor Explorer

Med bue og pil. Vi skød alle med bue og pil. Nogen bedre end andre. Der var forskellige vægt på buerne, altså på snorene, så man trækker 10kg i den letteste, så kommer 15kg og til sidst 17,5kg. Der var mange der lærte det meget hurtigt mens andre lige skulle øve sig lidt mere.

Team lege Der var forskellige teamlege. Den første var at man fik nogle pæle og noget reb, og så skulle alle på holdet sidde 1 meter over jorden i 10 sek.

Den anden teamleg var at vi skulle lave en firkant ud af et reb Den anden teamleg var at vi skulle lave en firkant ud af et reb. Der var nogle der havde bind for øjnene, og de skulle stille spørgsmål til dem der ikke havde bind for øjnene. Dem der ikke havde bind for øjnene måtte kun svare ja eller nej.

I den sidste teamleg skulle man ”stå på ski” I den sidste teamleg skulle man ”stå på ski”. Det gjaldt om at komme ud omkring stenen og tilbage igen først. I starten var det svært, men til sidst fandt de fleste ud af en taktik og kom lidt hurtigt i mål. Alle hold faldt i hvert fald en gang. Men alle havde det sjovt .

Klatrevæg! Næsten alle var oppe på væggen, og det var de fleste af dem der nåede helt op og ringe med klokken. Væggen var 15 meter høj. Se nogle stramme baller på Thomas og Nicolai som er oppe på væggen. Hehe

HOLD KÆFT BOLSJER! Der var mange der havde det sjovt med de store bolsjer. Der blev også holdt nogle konkurrencer med dem. Det gode ved dem var at når de havde dem i munden sagde de i det mindste ikke noget

Farvel Det var lidt om vores tur til Outdoor Explorer. Lavet af: Anne, Rikke M, Frida, Marie, Julie K og Rikke L.