"Ting er ikke altid det, de synes at være."

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Gammelheds-Philosophy
Advertisements

Les meilleures photos de
Den lille Mads.
Der var engang et ældre ægtepar ....
Hvordan bruger vi hans og sin?
En fejl ved kvinder. Da Gud skabte kvinden, var han kommet til sin sjete dag med overarbejdstid. En engel dukkede op og sagde: “Hvorfor bruger du så lang.
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Hej Jeg hedder Rando og er fra kennel Scharmark. Jeg er født den 19. maj 2007, og de første 3 uger af mit liv.
Et stykke med sødt, surt og skørt... - botilbuddet Stefanshjemmet evaluerer deres udbytte af projekt Implementering af Teknologi (IAT) 2011.
… som skulle arrangere en løbekonkurrence.
Vi er overbevist om at livet vil være perfekt når vi bliver gift og får et barn......og et til.... Så bliver vi frustrerede over at vores børn ikke er.
God Jul ? Du behøver ikke at vente til Jul….
Arbejdsløs.
Jeg lever, og I skal leve! Vi skal ikke selv stable et nyt liv på benene. Det gør Ånden. Det nye liv skal vi ikke leve for at gøre os fortjent til det.
Livets Ord August 2009 "Han havde elsket sine egne, som var i verden, og han elskede dem indtil det sidste” (Joh 13, 1).
På hospitalet var der en alvorligt syg patient. Familien var samlet i ventesalen, og endelig kom en træt og bedrøvet læge ind: -”Jeg er ked af at skulle.
Da Gud skabte kvinden, var han kommet til den 6. dag med overarbejde.
Musik: Nightengale Serenade
Livets Ord April 2009 "Våg derfor, for I ved ikke, hvad dag jeres Herre kommer." (Mt 24,42).
Loven om skilsmisse Matt 5,31-32
Opstandelsesfest.
Pronominer/Stedord (Fornöfn).
•For 2 år siden var mine børn og jeg på et krydstogt i Middelhavet om bord på Sea Princess. •Under aftensmiddagen så vi en ældre dame, som sad alene.
Måske er I bedste venner i et år,
Menneskets fald og genoprejsning
Festligt fællesskab med livsglæde som værdi. v25 Men den ældste søn var ude på marken. Da han var på vej hjem og nærmede sig huset, hørte han musik og.
Året var 1987, i en lille by med navn Sussex, blev et lille hus totalt til intetgjort. Alt blev kastet ud, inkluderet en lille brun bamse... Den blev.
BØRNEMORDERN CHRISTIAN XENIA OG NEEL. Denne dias er sponsoreret af at Vi nægter at fortælle noget med mindre I bestikker os. I må helst ikke smække med.
En guddommelig vækkelse (4), Salomo
Tradition og Fornyelse
Den bestøvlede kat. Illustreret af I.C.
Tabuer Hvad gør de ved os? Hvad gør vi ved dem?
Engelbert H – og den sidste chance
Ingen bliver efterladt - eller gør de ?
Livets Ord September 2009.
10 Roser til dig.
Musik: Nightengale Serenade
Overvældet af Jesu opstandelse!
”Men ved Jesu kors”.. Joh.19:25 Hvem blev ved Jesu kors?
5. Mos 6:4-9 Hør, Israel! Herren vor Gud, Herren er én. Derfor skal du elske Herren din Gud af hele dit hjerte og af hele din sjæl og af hele din.
Denne diasshow anbefales til alle personer som er dødtrætte af at modtage « blomster ».
V5 Han sagde også til dem: »Hvis en af jer har en ven og midt om natten går hen til ham og siger: Kære ven, lån mig tre brød, v6 for en ven af mig er kommet.
At vente på Guds time.
Kaldelsen til evangeliet Rom. 1, v1 Fra Paulus, Kristi Jesu tjener, kaldet til apostel, udset til at forkynde det evangelium, v2 som Gud forud har lovet.
Kapitel 6 – nogle citater og overvejelser.
V/ Morten Hørning Jensen. Udsagn, der støder Matt 10,34f Tro ikke, at jeg er kommet for at bringe fred på jorden. Jeg er ikke kommet for at bringe fred,
Og Jesus kom ind i Jeriko og gik gennem byen.. Dér var der en mand, som hed Zakæus, han var overtolder, og han var rig.
I begyndelsen skabte Gud himmelen og jorden
For 2 år siden var mine børn og jeg på et krydstogt i Middelhavet om bord på Sea Princess.For 2 år siden var mine børn og jeg på et krydstogt i Middelhavet.
”…stil jer til rådighed for Gud… som redskaber for retfærdighed!”
Gud trøster dem, der venter med forventning.
Michael og Julie Hvad vil DU gøre? (Klik for at komme videre)
Fristelse Så blev Jesus af Ånden ført ud i ørkenen for at fristes af Djævelen. Og da han havde fastet i fyrre dage og fyrre nætter, led han til sidst.
»En mand havde to sønner
DIT LIV Tænd for lyden og læn dig tilbage -.
Historien begynder for lang tid siden, da en mand straffer sin 5 årige datter, fordi hun har tabt en værdifuld genstand. Dengang havde de ikke mange penge.
Den barmhjertige samaritaner Da rejste en lovkyndig sig og ville sætte Jesus på prøve og spurgte ham: »Mester, hvad skal jeg gøre for at arve evigt liv?«
10 roser til dig.
Historien om skatteopkræveren Zakæus
Lidelsens problem (teodicé)
Den fortabte søn »En mand havde to sønner. Den yngste sagde til faderen: Far, giv mig den del af formuen, som tilkommer mig. Så delte han sin ejendom imellem.
Kampen om troen, kap.6.. Daniel 6:1-6 Dareios besluttede at indsætte satrapper over kongeriget, hundrede og tyve fordelt over hele riget, og over dem.
Den barmhjertige samaritaner
Samson Og Dalila.
Historien om Jesus’ fødsel
Fredes 60 års fødselsdag En hyldest fra dine børn.
En dag da Leo var på til skole, så han to drenge som lige havde malede med graffiti. Det synes Leo er sejt, De to drenge gå forbi Leo og går mod skolen.
Skabt som mand og kvinde
Dommen og Evangeliet …………….. 1.Mosebog 3:8-13 Ved aftenstid hørte de Gud Herren gå rundt i haven. Da gemte Adam og hans hustru sig for Gud Herren mellem.
Skatteopkræveren Zakæus
Livet.
Præsentationens transcript:

"Ting er ikke altid det, de synes at være." Læs til slutningen af siden, hold ikke op midt i, Du wil se, ting er ikke altid det de synes at være.” To rejsende engle gjorde holdt for at tilbringe natten I en velhavende families hus. Familien var uhøflig og nægtede englene at hvile I hovedhusets gæsteværelse. I stedet fik de en lille plads I den kolde kælder.Da de strakte sig på det hårde gulv, så den ældste engel et hul I væggen og reparerede det.. Da den yngste engel spurgte HVORFOR, svarede den ældste engel: "Ting er ikke altid det, de synes at være."

Den næste nat hvilede de I huset hos en meget fattig, men gæstfri, bonde og hans kone. Efter at disse havde delt den smule mad de havde med dem, lod de englene sove I deres seng, hvor de sov godt. Da solen næste morgen stod op, fandt englene bonden og hans kone I tårer. Deres eneste ko, hvis mælk havde været deres eneste indtægtskilde, lå død på marken. Den yngste engel blev rasende og spurgte den ældste engel, hvordan han havde ladet dette kunne ske? "Den første mand havde alt, alligevel hjalp du ham", sagde han anklagende. “Den anden familie havde lidt og du lod koen dø. “

“Ting er ikke altid det, de synes at være", sagde den ældste engel. Da vi hvilede I hovedhusets kolde kælder, bemærkede jeg, at der var guld I hullet I væggen. Fordi ejeren var så begærlig og ikke ville dele sin lykkelige skæbne, forseglede jeg væggen, så han ikke skulle finde guldet. Da vi så sidste nat sov i bondens seng, kom dødsenglen for at hente hans kone. Jeg gav ham koen istedet. Ting er ikke altid det, de synes at være.“ Nogen gange er det nøjagtigt det, som sker, når det viser sig, at ting ikke er det, de skulle være. Hvis du har tillid, skal du blot forlade dig på, at ethvert resultat er til din fordel. Du bemærker det måske ikke før der er gået nogen tid...

Nogle mennesker kommer I vores liv og går hurtigt... Nogle mennesker bliver venner og bliver lidt... og efterlader smukke fodaftryk I vores hjerter... og sådan er det med os, fordi vi har sluttet venskab!!

“I dag” er en gave. Derfor heder det også: Præsent. Jeg synes livet er noget særligt... Lev og nyd hvert øjeblik... Dette er ingen generalprøve! Tag denne engel og holde den ganske fast, det er din skytsengel, sendt for at våge over dig.

Hvis ikke, vil der flyde tårer og ingen ønsker bliver opfyldt. Dette er en særlig skytsengel.... Du må sende dette videre til 5 mennesker I samme time, som du har læst det. Derefter kan du ønske dig noget.... Når du har sendt det videre, bliver dit ønske opfyldt og din skytsengel vil våge over dig..... Hvis ikke, vil der flyde tårer og ingen ønsker bliver opfyldt. Nogen må modtage dette fra dig.