Princip for udarbejdelse af principper

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Aktivitet – hvor/hvornår: Videns- og erfaringsseminar i Middelfart, lørdag den 19. marts. MKR var der sammen med Pia fra Herredsåsen og Claus fra Rynkevangen.
Advertisements

Orientering om skolebestyrelsesarbejdet
Klager og den vanskelige samtale
Endeligt forslag til ”Lys i øjnene” Præsentation af politikken før høringsrunde.
Indledning I forbindelse med den pædagogiske indsats for at skabe øget sammenhæng i overgangen fra SFO til klub, er der udarbejdet en mappe med materiale.
Frøslev-Padborg skole
Klassedannelser til Ansgarskolen Program  Velkomst og intro  Formål  Skolebestyrelsens principper for klassedannelse  Ansgarskolens handleplan.
Valg til skolebestyrelsen 2014 Valg møde den Kl På Korning Skole 1. Valgreglerne v. Tove 2. Skolebestyrelsens opgaver v. forældrerepræsentanterne.
Valgmøde mandag d. 19. maj Skolebestyrelsens sammensætning • 7 forældrevalgte medlemmer (4 år) • 2 medarbejderrepræsentanter (1 år) • 2 elevrådsrepræsentanter.
Kerneårsagsanalyse - kort beskrivelse af metoden
Workshop 1 Styrket forældresamarbejde og elevinddragelse.
BUDSKABER TIL FORÆLDRE:
Kursus for nye skolebestyrelser
Kursus for nye skolebestyrelser Roskilde kommune.
Billum skole Overordnet udviklingsplan Den politiske beslutning fra 2007 omkring skole/SFO danner baggrund for dette materiale. Planen er til debat og.
Skolebestyrelsen  7 forældrerepræsentanter  2 medarbejderrepræsentanter  Alle skal udfylde en tavshedserklæring  2 elevrepræsentanter  Alle har stemmeret.
Budget og regnskab Stenmagle skole
Kursus for nye skolebestyrelser Vesthimmerlands Kommune Mandag d. 10. september 2012.
Hvad laver skolebestyrelsen på Dagnæsskolen?
ORIENTERING OM LEDELSESEVALUERING – til medarbejdere
Skolebestyrelsens kompetencer og tilsynspligt
Skolebestyrelsens årsberetning 2014 Skolebestyrelsen Hvem er vi? Hvad skal vi? Hvad har vi foretaget os? Hvad sigter vi efter? Nu og fremad Trørødskolen.
Holbæk kommune Proces for skolebestyrelserne i arbejdet med ny skolestruktur.
Kontaktforældremøde Skelgårdsskolen 25. april 2012.
Skolebestyrelsesarbejdet. Dagsorden for den 10. April Skolebestyrelsen på et overordnet plan Procedure omkring valgprocessen Hvad er så Skolebestyrelsen.
Forældreinformation om skolebestyrelsesvalget Ny skolebestyrelse fra august 2014 Valg hver 4. år Din mulighed for at få indflydelse, nærdemokrati 7 medlemmer.
SKOLEBESTYRELSENS OPGAVER FOLKETINGET BYRÅDET UNDERVISNINGSMINISTERIET BØRNE- OG UNGDOMSDIREKTØR SKOLEBESTYRELSEN: 7 FORÆLDREREPRÆSENTANTER 2 MEDARBEJDERREPRÆSENTANTER.
Skolebestyrelsesarbejdet. Hvor En skolebestyrelse er en bestyrelse på en uddannelsesinstitution, hvor både forældre, elever og lærere samt skolens ledelse.
Mandag d. 1.november 2010 på Mørdrupskolen
Lovgivningsprocessen
Udvikling af skole/hjemsamarbejdet på Højmeskolen
Velkommen Skolestruktur Aktiviteter gennem året Visionsarbejdet
Formålet med mødet Gennemgå og samle de input vi fik fra møderne
Møde med skolebestyrelsen, Østbirk Skole,
Skolebestyrelsens årsberetning 2012/2013. Forældrevalgte medlemmer af Rådhusskolens bestyrelse: Andreas Nørgaard, Poul Møller, Anja Valbak, Anita Godt,
Resultatkrav: Sikkerhed, sundhed og trivsel Kompetenceudvikling
Hvad kan skolebestyrelsen gøre for at hjælpe skolens arbejde? Færøerne Lørdag d. 28. februar 2009.
Skolebestyrelsen Forælder specialklasse Medarbejder Elev Leder Ekstern repræsentant?
Grupperådsmøde 2015 Rødovrespejderne
Velkommen til fælles Informationsmøde
Forældreansvar - vigtig rolle
HELHED på Enghaveskolen Skoleåret HELHED på Enghaveskolen Definition på helhed De bedst mulige betingelser for at fremme det enkelte barns udvikling.
KØBENHAVNS KOMMUNE Børne- og Ungdomsforvaltningen Velkommen i skolebestyrelsesarbejdet 2012.
Årsmøde Egeskovskolen Dagsorden – 19.10: Velkomst – 20.10: SSP samarbejdet Vi har besøg af SSP konsulenter fra Viborg Kommune - Hvilke.
Elevplaner Debatmøde med kontaktforældre. Dagsorden Velkommen Elevplaner Skolebestyrelsens indflydelse Elevplaner i den offentlige debat Fiktive elevplaner.
Sundhedsaftaler og sundhedskoordinationsudvalg Specialkonsulent Andreas Jull Sørensen Indenrigs- og Sundhedsministeriet.
RAMMER FOR SKOLEBESTYRELSENS ARBEJDE Lovgrundlag og kompetencer
Præcisering Oplægget baserer sig på den indstilling, der er på vej til byrådets behandling Indstillingen har været i høring i perioden 20/ /1-14.
Valgmøde 7. april Velkomst 2.Skolebestyrelsens arbejde - Det formelle - og i praksis 3.Tidsfrister 4.Opstilling / valgliste 5.Eventuelt.
BYRÅD SBU Skolebestyrelser Skoleforum Styrelsesvedtægt.
Fælles møde med Børne- og Ungeudvalget og strategiudvalget 18. august 2008.
Organisationsudvikling Odense Zoologiske Have 1.Analyse af den eksisterende organisations-struktur 2.Oplæg til eventuelle ændringer i strukturen 3.Udarbejdelse.
Det vi skal de næste tre kvarter Tale om hvorfor vi i ledelsen foreslår, at vi stiller skarpt på skole-hjem samarbejdet Tale om den tidsplan vi foreslår.
Borgerinddragelse Projekt Vejen til Uddannelse og Beskæftigelse Torsdag den 10.april 2014.
BESTYRELSENS BERETNING 2014/2015 Skolebestyrelsen.
Helsingør Kommune Standardskabelon Center for Politik og Organisation, Strategi, HR og Kommunikation Værdi- og målsætningsproces Espergærde Skole Oplæg.
Præsentation til forældremøde 2016 Skolebestyrelsen Præstø Skole.
HL7-FHIR DK profilering – governance?
Værdi- og målsætningsproces Espergærde Skole
Oplæg fra Evalueringsudvalget
Det vi skal de næste tre kvarter
Øget administrativ kvalitet og sammenhængskraft FASE 3 - bemandingsproces Styregruppemøde 25. maj 2018.
Princip for kontaktforældre
Velkommen til generalforsamling 2018 ved Sønderholm Varmeværk
Princip om skolefrihed Godkendt d
Princip for skemalægning
Princip for vikardækning
Skolestart på Hillerød Vest Skolen
Årshjul Baggrund Indholdet i Årshjulet tager udgangspunkt i Folkeskolelovens § 44, stk. 1 som siger, at skolebestyrelsen har pligt til at føre tilsyn.
Referat af bestyrelsesmøde den 30
Præsentationens transcript:

Princip for udarbejdelse af principper Godkendt d. 13.03.2017 Af Skelgårdsskolens skolebestyrelse

Princip for udarbejdelse af principper Formål En ensartethed i udarbejdelser af principper Mål Køreplan for principper, således at alle involverede kommer til orde, samt at alle aspekter af principper bliver behandlet før endelig vedtagelse.   Skolebestyrelsens ansvar En temadrøftelse på et skolebestyrelsesmøde danner grundlag for udarbejdelse af et eller flere principper på området. Skolebestyrelsen beslutter hvordan det videre forløb for udarbejdelse af princippet skal forløbe med udgangspunkt i drøftelserne og alle parteres input: Der nedsættes en arbejdsgruppe som indenfor en af bestyrelsen fastsat tidshorisont undersøger detaljer og muligheder samt udarbejder et forslag til princip. Arbejdsgruppens deltagere besluttes af bestyrelsen og kan inkludere; elever, medarbejdere, bestyrelsesmedlemmer, kontaktforældre og skolens ledelse. Forslag til princip formuleres i samarbejde med skolens ledelse. Det fastsættes hvornår princippet skal forelægges for skolebestyrelsen. Skolens ansvar Princippet sendes i høringsrunde til skolens parter. Parternes svar fremlægges på et skolebestyrelsesmøde. Skolebestyrelsen drøfter eventuelle ændringer, hvorefter princippet tilrettes og vedtages. Princippet dateres og underskrives af skolebestyrelsen. Det vedtagne princip lægges på skolens hjemmeside, og alle skolens parter informeres om det nye princip. Forældrenes ansvar Intet i dette princip. Målepunkter – hvornår er princippet efterlevet Alle principper skal følge metodik for dette princip. Tilsyn og evaluering Alle princippet evalueres ved enhver ny konstituering af skolebestyrelse eller efter behov. Ønskes et princip annulleret, skal det gennemgå samme procedure, som ved oprettelse af et nyt princip.