Min sommerferie Lidt før min sommer ferie fik jeg en hundehvalp

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Bornholm Af Jakob Volf P..
Advertisements

Hej. Jeg hedder Ronja, og jeg har fået en gynge i julegave.
"Ting er ikke altid det, de synes at være."
C ognitive A ffective T raining Peter 12 år: Sommersøndag •Forventningsfuld til 7 •Denne weekend er jeg på Strandbo. I går sagde de voksne, at vi skulle.
Samsø Outdoor Explorer.
Verber/Sagnir Hvordan bøjes de?.
Velkommen til vores side!!!
Køb en hund!!.
Alle soldaterne i delingen var kaldt til samling, da der var
Køb en hund!!. •Ønsker du en der bringer dig avisen uden at rive sportssektionen ud først…………………
I dette shoppingcenter havde kvinder en unik mulighed for at vælge sig en passende mage blandt forskellige mænd.....
1998 Turen til Aabenraa - Flensburg. Ja så er vi her igen – venter på at komme afsted.
Økologiske rygsække, LCA, og MIPS Et spørgsmål om perspektiv
9. ÅrgangNr www.solsikken13.dkwww.solsikken13.dk Så er sommerferien slut og det er blevet hverdag i Solsikken. Der er sket en del i Sommerferien.
Året var 1987, i en lille by med navn Sussex, blev et lille hus totalt til intetgjort. Alt blev kastet ud, inkluderet en lille brun bamse... Den blev.
BØRNEMORDERN CHRISTIAN XENIA OG NEEL. Denne dias er sponsoreret af at Vi nægter at fortælle noget med mindre I bestikker os. I må helst ikke smække med.
10. ÅrgangNr www.solsikken13.dkwww.solsikken13.dk Så er det blevet 2014 og vi håber at I alle er kommet godt ind i det nye år. Nedenunder.
Rigtige helte Charles Joseph Coward Rescuer of auschwitz
Nissen på tur På loftet sidder nissen med sin julegrød,
Kapitel 4 – nogle citater
Amy følte sig ikke rask, da hun gik i skole
Splint Dette er Splint Han er en god ven Jeg ville ønske at han fantes i virkeligheden.
SMUT PAKKE 4 VIDEN OM MOTION.
Og Jesus kom ind i Jeriko og gik gennem byen.. Dér var der en mand, som hed Zakæus, han var overtolder, og han var rig.
En røde kors rapport om Oksbøllejren Sundhedstilstanden Klik her.
Spejder er sejt!. Plan Hvorfor tager man på Plan? Hvad får du ud af det? Hvordan er det at tage helt alene af sted? Hvordan er det at skulle hjem? Forældres.
Grøn stues skovtur Alle børnene var på Grøn stue kl. 09. Vi tog vores overtøj og tasker på og gik op mod stationen. Kl. 11 var vi på Klampenborg st. og.
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Tiden går og det er snart længe siden at jeg kom til mine to-benede i Herlev. Jeg vokser og vokser, og lysten.
Barndommens gade Af Tove Ditlevsen.
Historien om skatteopkræveren Zakæus
Sarah 3.b GRØNLAND.
De formår at integrere julemarkedet godt med omgivelserne, fordi de har valgt at ligge den på broen hvor mennesker bliver nød til at passere hvis det.
KATTE. DET JEG VED OM KATTE  En kat kan få 4 til 6 killinger  Så snart moren har født slikker hun dem regne  Killingen vokser hurtigt. Efter to uger.
Skabt som mand og kvinde
Skatteopkræveren Zakæus
HJÆLP TIL FAMILIER Lavet af: Sofie, Daniel G, Amr, Sophia.
Min sommerferie Første uge var vi på Jælling festival, vi fik en autograf af Sebastian klein. her ser i et billede da vi fik den.
Vikinger levede for ca år siden og alt, det vi ved om denne tid, er fra ting, som vi har fundet i jorden. Her er et billede, hvor I kan se, hvordan.
Jellingestenen blev sat op ca år 965. Den er meget vigtig fordi den viser hvordan Danmark blev kristen. Jellingestenen er over 1000 år gammel. Man kaldte.
Kære Joyce og Mads en lille rapport om den søde hundehvalp Søs.
Der var engang en lille vikinglandsby, hvor den gamle viking Jacob Von Riizz boede. Han var den bedste og den stærkeste viking af alle i landsbyen.
STX Uddannelse.
Vi hører altid “reglerne” fra kvindernes side
min sommerferie på malorca
Vi hører altid om kvinders “regler”, her er så mændenes regler.
Vi hører altid om kvinders “regler”, her er så mændenes regler.
Mimbo Jimbo har det sjovt
Den gældbundne tjener med Lego-figur
En mand gik fra Jerusalem 1
Mit emne er Københavner-akademiet, hvor jeg var med for at lære noget mere.
Vi hører altid om kvinders “regler”, her er så mændenes regler.
Hjemme hos Samir.
Da jeg fik sommerferie skulle jeg hente en pige som hedder Matine
Spanien Næste dag Skulle vi Handle STORT! Ind Sammen med Line og pernilles.p Familie Og det tog 2 Timer!!!!!!! Og Så Skulle vi ud og bade. I Dag Skulle.
Sommerferie I min sommer ferie var jeg på sjælland.
! ! Min sommerferie Den første uge i sommer ferien var jeg med Rita til vester havet. Den første dag kørte vi der op i bil. Vi så Limfjorden den var flot.
Min sommerferie Jeg har været på Cypern det var rigtig varmt. På Cypern var der også et badeland det hed waterpark. Der var nogle rigtig vilde rutcherbaner.
Sommerferie I min sommerferie har jeg været i Norge sammen med min familie. Vi boede på et hotel, der hed Vrådal. Det var en hytte med køkken og stue og.
Midt om natten Strisserne kom før vi ventede dem Midt om natten
Hej her er noget om min ferie !!!
Danmarks historie #3.
Min sommer ferie… Da jeg kom hjem fra skole var der kun en uge til vi skal køre til Italien… Der gik en uge nu sidder vi i bilen vi kørte i 3 timer. Nu.
Min sommerferie. På tur med gården.
Her er den mand der spiste Metal han har spist 2 fly 4 indkøbs-
Mormor og morfar Da jeg havde fået ferie kom min mormor og
Min sommerferie Øster hurup
Vi hører altid om kvinders “regler”, her er så mændenes regler.
Sommer ferie Her står forfatterne til den her hiristore.
Vi hører altid om kvinders “regler”, her er så mændenes regler.
Hvem er du? Når alle er klar: Tryk på den karakter, du har valgt.
Præsentationens transcript:

Min sommerferie Lidt før min sommer ferie fik jeg en hundehvalp Den hedder Pjevs og i forvejen havde jeg en hund. Der heder Møffe de er bege to lang håret dværg grav hunde Så var jeg også på viking marked og midel alder marked Og jeg har også været i djurssommerland

Så tog vi af sted Vi tog af sted ud til min mormor og overnated der I fire dage der var virkelig sjovt jeg to mit waveboard Med så når vi skulle til køb manden kørte vi afsted Jeg falde kun en gang men en gang er nok til at slå sig De fleste havde flag der nede det var lidt under lidt Men vad der var mere under ligt var at der lå over 10 butikker da jeg så kom hjem skulle jeg til skyde Stævne og vant 3 plads

Så tog vi til skallebølle Vi skulle til skallebølle på en skyde lejr mig og min Store bror fik 50 kr. Til at købe slik og pommesfrites. Ved skalle bølle kom jeg op i bk1. Men jeg vant ingen ting Det var virkelig surt men det gig det værste var at jeg Kastede op helle tiden.

Vi kom langt med vores hus Vi kom langt med vores hus. Vi skal havde nyt værelse både mig og min store bror og et nyt toilet jeg glæder mig helt vildt

Jeg var også ovre ved min ven Daniel og sov der i 2 nætter Jeg var også ovre ved min ven Daniel og sov der i 2 nætter. Vi var oppe til 3 tiden vær nat. vi spiste slik til klokken to der var jeg så trat at jeg falde i søvn. Dagen efter skød vi med paintball. En af mine andre venner fra Tilst havde en mand havde lavet ud af flamingo og pap