Døde dyr.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Fodring af vildt Men de nye begrænsning i jagtloven om udsætning af vildt er det mere end tidligere at der er styr på sin udsætningsplan. Hvorfor kan den.
Advertisements

Levering eller afhentning ? Logistik: Direkte fra producent til forbruger! Bedste indkøb ved hele træk Mulighed for selv-afhentning Levering fra 5-30.
Ildebefindende i diagnostisk afdeling
Fremtidens Landskaber på Nordfjends
Seminar om logistikoptimering for biogasanlæg og bioraffinaderier
Hvorfor DanishGap og DQC Vildmosen? 2004 henv. LC ang. art. 33 midler KSV dannes i 2004 Sporbarhed fra jord til bord Fremtidssikring DQC kvalitetsstyring.
HANDLING OG PLAN1 Udkast til bekendtgørelse om nedsættelse af midlertidige bestyrelser til forberedelse af erhvervsskolernes overgang til selveje.
Nedrivning af bevaringsværdige og fredede bygninger Lov om bygningsfredning og bevaring af bygninger og bymiljøer.
Byggelovsdage 2014 Helhedsvurderingen. Præsentation v/kontorchef Karen Rydahl - fra 5 statsforvaltninger til Statsforvaltningen Helhedsvurderingen v/souschef.
Bekendtgørelse om ændring af bekendtgørelse om offentliggørelse af bygningsreglement 2010 (BEK 1314 af ) Formål: - Gennemføre regelforenklinger.
Tekniske hjælpemidler Bekendtgørelse Anvendelse af tekniske hjælpemidler § 1. Bekendtgørelsen omfatter: anvendelsen af tekniske hjælpemidler ved.
Turneringsudvalg. Turneringsudvalg Sæsonen 2013 er evalueret. Næsten alle turneringer har været fuldtegnet Derfor gentages samtlige turneringer i 2014.
FORÅRSMØDE 2013 Landliggersammenslutningen Grundejerforbundet.
Indsæt nyt billede: Format: B 254 x 190,5 mm Efter indsættelse, højreklik på billedet og placér det bagerst. Delete det gamle foto Nyt om pesticider og.
HVAD GØR KOMMUNEN?. HVEM ER JEG? Signe Bøttzau  eller  Horsens Kommune, Naturafdelingen; løser opgaver mht.
Nytteaktivering – Jobcenter Gribskov. Baggrund □ Arbejdsmarkedsudvalget: □ I længere periode drøftet muligheden, særligt mhp. Havearbejde m.v. for seniorer.
Flagsignaler. Grønt flag med gult kryds Omstart. Sammen med nummertavle, er det en advarsel for tyvstart.
Dias 1 af 38 Lektionsplan dag 2 eftermiddag: LektionHvorEmne 1 Klasselokale Afrimningfunktioner (hvordan startes en afrimning), Hvad skal der indstilles,
Opgaveglidning – hvor langt kan man gå? 2. oktober 2008 Ved juridisk specialkonsulent Anna Murphy Sundhedsstyrelsen.
Regler for påfyldning og rengøring af sprøjter. Bekendtgørelse trådte i kraft 8. april Overgangsordning mht. udstyr og vaskepladser indtil 8. april.
Voksenansvar for anbragte børn og unge Rusmiddeltest
Respekt for Grænser Fakta
Alle anbringelsessteder Plejefamilier Private opholdssteder
FAST TRACK HVAD ER DET? Program Med venlig hilsen 3F Horsens & Omegn
Introduktion til JAR Hvad er JAR: Jordforureningslovens Areal Register
Voksenansvar for anbragte børn og unge Registrering og indberetning
Støtteberettigede græsarealer 2016
Ny lokalaftale om arbejdstid for lærere og børnehaveklasseledere i BUF
Grænser.
Voksenansvar for anbragte børn og unge Alarm- og pejlesystemer
Søfartslovgivning og skibsadministration
Eksamen er den flittige elevs fest… ER IKKE EN TEST AF JER..
Konference Danske Havne
F for får Af Anna og Sarah.
Hvad betyder en konflikt for mig?
Kursus i sundhedsstyring
Sporbarhed håndtering af døde dyr
Uddannelses- og informationsarrangement
Direkte støtte 2018 Landbrugsseminar 2018
Anatomi Lever, nyrer.
Briefing vedrørende indsatsen omkring det psykiske arbejdsmiljø
Bestilling og ordrebekræftelse
Bestilling og ordrebekræftelse
Immunsystemet.
Varmetillæg Folkepension.
Aftale om midlertidig arbejdsmarkedsydelse Overblik
Erfaringer fra virksomhedsbanken
Dagsorden Velkomst ved censorformanden Hans Krab Koed
Økologiske sammenhænge
Velkommen Miljø official kursus 2018.
Trafikstyrelsens bekendtgørelse om taxikørsel mv.
Smittebeskyttelse.
7.Konservering og opbevaring af grovfoder.
Hvad kan vi se i gødningsregnskabet mht. den nye fosforregulering?
Sørg for at eventuelle dræn i kemikalierum er sikkert afblændet
Planlægning og forberedelse af sprøjtearbejdet sikrer, at der kan tages de nødvendige forholdsregler til at minimere risikoen for at forurene omgivelserne.
Ejergrænser, ansvar og lovgivning (fig 1)
Bæredygtighed Sporbarhed.
Fravænningsdiarré Minkens immunsystem er ikke fuldt udviklet før end hvalpen er 10 – 12 uger gammel. Fra minken begynder at æde (ca. 4 uger gammel)
Inden operationen burger kirurg et computer program til at visualiserer og planlægge indgrebet samt hvilken type (figur) plaque der skal anvendes Afhængigt.
Bekendtgørelse om obligatorisk sundhedsrådgivning i minkfarme
Sex-graviditet-fødsel
Større mængder af bekæmpelsesmidler bør leveres direkte af leverandøren, der skal opfylde de internationale regler for transport af farlige stoffer. Sørg.
Logistiksystemet i en produktionsvirksomhed
Lige adgang til lejligheder og sæsoner for alle
Husning af dyr.
Fund af pesticider¹ i vand fra Karise Haveaffaldsplads
Lovgivning.
Valg af valgmoduler ​Dn2018s og dn2018v
Sikkerhedspolitik for beredskabers brug af SINE
Præsentationens transcript:

Døde dyr

Døde dyr, der ikke går til konsum Bekendtgørelse om opbevaring m.m. af døde produktionsdyr. BEK nr 558 af 01/06/2011 Gældende. Offentliggørelsesdato: 02-06-2011. Fødevareministeriet § 1. Denne bekendtgørelse finder anvendelse for selvdøde produktionsdyr og aflivede produktionsdyr, jf. dog stk. 2. Stk. 2. Bekendtgørelsen finder ikke anvendelse for døde akvakulturdyr, hobbyfjerkræ samt pelsdyr, der sendes direkte til en pelsningscentral. Krav til opbevaring af døde produktionsdyr § 3. Døde produktionsdyr skal opbevares på en opbevaringsfacilitet indtil afhentning, jf. dog stk. 3 og § 4. Stk. 2. Indtil afhentning skal døde produktionsdyr opbevares på en måde, der sikrer dem mod ådselædende dyr og under sådanne forhold at opbevaringen ikke udgør risiko for spredning af smitstoffer. Stk. 3. Et produktionsdyr, der dør eller aflives på græsningsarealer uden opbevaringsfaciliteter, og hvor græsningsarealet ikke fysisk grænser op til det CHR-nummer, som dyret er flyttet fra, kan transporteres til det nærmeste sted, hvorfra det kan afhentes, eller til den opbevaringsfacilitet, der ejes eller benyttes af dyrets ejer. § 4. Døde drøvtyggere, hvorfra der skal udtages prøvemateriale til TSE-test, må ikke opbevares i fryseanlæg eller i container på frost.

Døde dyr, der ikke går til konsum Krav til placering af opbevaringsfacilitet § 5. For at forebygge smittespredning skal opbevaringsfaciliteten være placeret i passende afstand fra offentlig vej, produktionsbygninger og arealer med produktionsdyr. Stk. 2. Opbevaringsfaciliteten skal være placeret ved fast tilkørselsvej. TILMELDING § 9. Døde produktionsdyr, der opbevares på en opbevaringsplads eller afhentningsplads, skal tilmeldes afhentning hurtigst muligt og senest 24 timer efter konstatering af dødsfald, jf. dog stk. 2-5. Stk. 2. Tilmelding til afhentning af døde produktionsdyr, der opbevares i lukket container på en opbevaringsplads eller afhentningsplads, kan afvente, indtil containeren er fyldt, jf. dog stk. 6. Dog skal tilmelding til afhentning ske senest 5 dage efter, at påfyldning af containeren er begyndt. Stk. 3. For døde produktionsdyr, der opbevares i lukket container på køl eller frost, og hvor afhentning af de døde produktionsdyr i containeren sker fra en opbevaringsplads eller afhentningsplads, kan tilmelding til afhentning afvente, indtil containeren er fyldt, jf. dog stk. 6. Dog skal tilmelding til afhentning ske senest 3 uger efter, at påfyldning af containeren er begyndt.

Mink Stk. 4. I pelsningssæsonen kan tilmelding til afhentning af døde pelsdyr, der opbevares i lukket container, afvente, indtil containeren er fyldt. Dog skal tilmelding til afhentning ske senest ved pelsningssæsonens afslutning. Stk. 5. Uden for pelsningssæsonen kan tilmelding til afhentning af døde pelsdyr, der opbevares i lukket container på køl eller frost på en opbevaringsplads eller afhentningsplads, afvente, indtil containeren er fyldt. Dog skal tilmelding til afhentning ske senest 3 måneder efter, at påfyldning af containeren er begyndt.

Døde dyr Tilmelding til afhentning af døde produktionsdyr der opbevares i køleanlæg § 10. Tilmelding til afhentning af døde produktionsdyr, der opbevares i et køleanlæg, kan afvente, indtil køleanlægget er fyldt, jf. dog stk. 2. Dog skal tilmelding til afhentning ske, så afhentning sker senest 6 uger efter, fyldning af køleanlægget er begyndt. Stk. 2. Døde drøvtyggere, hvorfra der skal udtages prøvemateriale til TSE-test, skal tilmeldes afhentning hurtigst muligt og senest 24 timer efter konstatering af dødsfald. Tilmelding til afhentning af døde produktionsdyr der opbevares i fryseanlæg § 11. Tilmelding til afhentning af døde produktionsdyr, der opbevares i et fryseanlæg, kan afvente, indtil fryseanlægget er fyldt. Dog skal tilmelding til afhentning ske, så afhentning sker senest 3 måneder efter fyldning af fryseanlægget er begyndt.

Notat fra Landbrug og fødevarer