Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Større mængder af bekæmpelsesmidler bør leveres direkte af leverandøren, der skal opfylde de internationale regler for transport af farlige stoffer. Sørg.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Større mængder af bekæmpelsesmidler bør leveres direkte af leverandøren, der skal opfylde de internationale regler for transport af farlige stoffer. Sørg."— Præsentationens transcript:

1 Større mængder af bekæmpelsesmidler bør leveres direkte af leverandøren, der skal opfylde de internationale regler for transport af farlige stoffer. Sørg for god hygiejne og sikkerhed ved afhentning af mindre mængder.

2 Regler for landmænds transport af bekæmpelsesmidler findes i ’Tekniske forskrifter for vejtransport af giftige stoffer (KLASSE 6.1, åben klasse)’. Medlemmer af Dansk Planteværn har aftale om, at leverandørbrugsanvisning altid følger den enkelte pakning/dunk.

3 Tænk over transportvejene rundt på bedriften, så den kan ske sikkert uden risiko for uheld og uden at der er risiko for at mennesker og dyr kommer i kontakt med stofferne.

4 Ejer og ansatte skal vide, at en hurtig indsats er afgørende når der sker uheld.

5 Specielt på bedrifter med unge ansatte kan det anbefales, at ruten mellem gård og mark vurderes med hensyn til risikomomenter som skarpe sving, skrånende terræn, broer med lav højde, træer mv.

6 Det sker ind imellem at en sprøjte vælter!


Download ppt "Større mængder af bekæmpelsesmidler bør leveres direkte af leverandøren, der skal opfylde de internationale regler for transport af farlige stoffer. Sørg."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google