At home The sittingroom The kitchen The dining room The bedroom

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Leg og lektier Idéer til 2-4 piger Alder 4. klasse
Advertisements

Hjerterum og opsøgende funktion
SMUT PAKKE 3 VIDEN OM KOST.
Modul 3C Ideudvikling med anvendelse af principper som stimuli.
Undervisningsmiljø undersøgelse fase 2
Læringsstile og lektier
Elsker DU også at læse lektier?
Opklar et mord Sæt børnene til selv at skrive usynlige beskeder og beskeder i kode til hinanden. Lav derefter ”mordgåden” med tante Tudse. Print side.
Bokstav børn.
©Jenny Bohr – Til underviserne At arbejde med mål kan være udfordrende for voksne med ADHD, og selvom du tilrettelægger arbejdet med vægt.
Er mit barn klar til skolestart ?
Arbejdspladsudvikling
©Jenny Bohr – Til underviserne Denne kursusgang er planlagt som den første. Den skal bruges til introduktion og præsentation. Det er meningen.
Velkommen til Lagoni SFO
Blondinen og den manglende 710. En blondine går ind i en autoforhandlers show- room og henvender sig til en af medarbejderne ”har du nogen 710 til salg.”
Min hobby Fornuftig og relevant tekst af emnet:
Klinisk Q-sort accept Instruktion: Skriv de følgende to slides ud på et stykke papir eller karton med print på begge sider. Tjek at de rigtige numre står.
Hvor der er fokus på klimaet.
SMUT PAKKE 4 VIDEN OM MOTION.
Overgang fra børnehave til skole/fritidshjem Hyltebjerg Skole
Modul 1 Rød løber (A). Spilleregler for dagen Ingen pauser Byrge, C. & Hansen, S. (2009). The creative platform: A new paradigm for teaching creativity,
©Jenny Bohr – Til underviserne Voksne med ADHD har ofte mange negative erfaringer med sig. Mange har fået megen skæld ud som børn, og de.
Videreudvikling af ide 2&2
Så er familien Sølvsten Nissen igen blevet installeret i Tanzania. Men denne gang er det i Dar es Salaam i et nyt hus, og derfor vil vi gerne invitere.
Alsidig personlig udvikling Sociale kompetencer Sproglig udvikling Krop og bevægelse Naturen og naturfænomener Kulturelle udtryksformer og værdier x Læreplans.
Barndommen er fremtiden Fremtidens institutioner 2015
HANDLEPLAN PÆDAGOGISK IDRÆT Dato:
Anne Mette Rosendahl Rasmussen
Modul 1 Rød løber (E). Spilleregler for dagen Ingen pauser Byrge, C. & Hansen, S. (2009). The creative platform: A new paradigm for teaching creativity,
Alsidig personlig udvikling Sociale kompetencer Sproglig udvikling Krop og bevægelse Naturen og naturfænomener Kulturelle udtryksformer og værdier x Læreplans.
Alsidig personlig udvikling Sociale kompetencer Sproglig udvikling Krop og bevægelse Naturen og naturfænomener Kulturelle udtryksformer og værdier x Læreplans.
Projekt Lavet af Jonas og Marcus. Idéen går ud på: Idéen går ud på at når man sætter nøglen i hoveddøren tænder lyset i entréen. Lyset slukker efterfølgende.
Opgave af ren kreativitet… Kunst i det offentlige rum
Futureavenue Fremtidens by.
Alsidig personlig udvikling Sociale kompetencer Sproglig udvikling Krop og bevægelse Naturen og naturfænomener Kulturelle udtryksformer og værdier x Læreplans.
HJÆLP TIL FAMILIER Lavet af: Sofie, Daniel G, Amr, Sophia.
SCA-øvelse: IND Instruktion: Fortæl om en eller flere konkrete opgaver hjemmefra, der er løst (fx plænen er slået/der er lukket for vandet i sommerhuset).
Velkommen til Kulhuse!. Velkommen – og hvem er vi? Anne Louise Nanna.
Creative Platform Learning Emne: DEMOKRATI. 22. JA – Vi har lavet en fejl (med kategori og klap) 1.Find sammen to & to med en der har samme sportsinteresser.
Produkt 7 IT- didaktisk design Jonas, Michael og Helena.
Godmorgen - og velkommen til alle de nye. Kulhuse-sangen Melodi: I en kælder sort som kul Nu vi samlet er igen og et år er gået Karlslunde vi sidst tog.
Breddekonsulent Kirsten Leth. DBF - Midtjylland. Forældrekursus COACHING Herning Badminton Klub 29.september 2008.
FORTÆL I POWERPOINT - FANTASTISKE FABLER. FORTÆL I POWERPOINT Går du med tanker om, hvordan du kan få dine elever til at lave fortællinger med tekst,
Forberedelse af videoafhørring af børn udsat for sexuelle overgreb Saqqummiisoq: Oline Inûsugtok’, Qaammaaviup ningiua.
EVALUERING AF LÆREPLANER REGNBUEN Kulturelle udtryksformer og værdier.
EVALUERING AF LÆREPLANER KRUSEDULLERNE Sociale kompetencer.
Læring og anerkendelse i dagplejen To FOA-hæfter: Anerkendelse i dagplejen Læring i dagplejen Skrevet af: Rie Haslund Erik Sigsgaard Rikke Sværke Madsen.
Lille Guds barn, hvad skader dig 1 Lille Guds barn! hvad skader dig? Tænk på din Fader i Himmerig! Han er så rig, han er så god, ingen kan stå hans magt.
Når du ved bare at træne vandhane nogle få gange i Odense, kunne begynde at lukke vandhanen som de 5 mio andre danskere… så kan du også træne de andre.
Kurser der virker Akademimøde 26. oktober Hjemmeopgaven: Hvad er det vi vil have ud af kurset TRANSFER.
Læringsuge 2017 De 17 verdensmål
Regionalt d.13.juni Biblioteket flytter mennesker er et projekt som kombinere følgende ting: motion, at være social og teknologi. Det gøres i dette tilfælde.
Hvilken vampyr er størst? Du kan flytte rundt på dem.
TEMA 1 Kortlægning: Mobilitet i hverdagen
Hvorfor valgte jeg SOSU skolen?
Den lille gule pige Kulturelle udtryksformer og værdier
Hvorfor græder du, Lille Bjørn?
Læringsuge 2017 De 17 verdensmål
Spil: Fedt spilleplade Antal personer: 2-4 Spilleregler: 1
Mål Viden om og inspiration Kompetencer aktiviteter Evaluering
SIKKERHED ONLINE.
VELKOMMEN TIL B-BOX! Power Point Slides.
Lektion 7 Formål med denne lektion er at arbejde videre med klassekulturen, følge op på surveyen og at afrunde lektionsforløbet i Netwerk. Alle rettigheder.
Stråle-Simon og jagten på de sure kræftceller
Morale og dannelse i uddannelse
Sæt dit aftryk – udvikling af ideer
Blondinen og den manglende 710
Jeg er ved at lære, at få overblik over nogle særligt vigtige dele af orienteringsløbet der gør, at alle er med, og alle lærer noget. - for når alle kan.
Præsentationens transcript:

At home The sittingroom The kitchen The dining room The bedroom The bathroom

Beskrivelse af mit materiale samt forslag til anvendelse af det.   Rundt om den tegning, som er i midten, er der tegnet genstande, som hører til i et hjem, og i midten er der tegnet et værelse i et hjem. De 26 genstande går igen på alle plancherne. Dette giver god anledning til at snakke om, hvilket ting hører til i hvilket værelse. Noget kan jo findes i flere rum, så som stole, mens andet kun kan være et sted, et toilet, fx. Vis plancherne på smartboard, så alle kan se det samme på samme tid. Plancherne har de engelske ord skrevet ved hver genstand. Børn hører ofte amerikansk, så nogle ord har to oversættelser. Jeg har anvendt britisk. De tilsvarende kulørte plancher findes også uden ordene skrevet på. Når børnene har lært ordene, lad dem da få de plancher, hvor der ikke står ord skrevet. De kan nu testes, om de har lært ordene. Endelig er der også et sæt af de samme plancher i sort/hvid, lige til at printe ud og lade børnene farvelægge og selv skrive ordene ved siden af tegningerne. Sådan kan materialet anvendes: Hæng de kulørte plancher med de engelske ord op i klasselokalet i den periode, hvor I arbejder med temaet ”Hjemmet”. Lad børnene få plancherne i sort-hvid. Opgave 1: Farvelæg de tegninger af ting, som hører til i et køkken. Opgave 2: Tegn en streg fra de nu farvelagte tegninger hen til køkkenet. Det samme gøres med de andre rum. Opgave 3: Find ud af, hvor mange ting, som både kan høre til i en stue og et soveværelse, fx Opgave 3: Lad børnene gå sammen to og to og lad dem spørge hinanden, hvilke tegninger, de har farvelagt og hvorfor, de har valgt lige de tegninger. Fx: Jeg har farvelagt sofaen og tegnet en streg hen til stuen, fordi en sofa oftest står i en stue. På sigt skal de sige disse ting på engelsk. Leg og bevægelse til plancherne: Lad børnene efter tur mime, hvilken genstand, de tænker på. Leg stoleleg. Lad børnene efter tur løbe op til smartboardet og kaste en blød bold på en tegning og råbe, hvad det rammer og løbe tilbage bag i rækken. Når plancherne vises på et smartboard og man ”bladrer” i dem, vil tingene rundt om stå stille, mens midterdelen vil ændre sig – fra stue til spisestue etc. Der hører et vendespil til plancherne. Det består af tre tegninger til et stik: Kun tegning, tegning plus det danske ord og tegning plus det engelske ord. 75 brikker i alt. Vendespillet kan købes på www.sprogkassen.dk eller www.bubbleminds.dk i en ”Gør-det-selv”-udgave, hvor I selv klipper brikkerne ud og laminerer dem. Pris: kr.10,-. Vendespillet kan også bestilles færdiglamineret ved henvendelse til alexandra.moysey@gmail.com Pris: Kr.120,-. Der kommer porto oveni. Der produceres hele tiden nye planchesæt. De beskriver overordnede emner som fx ”Dyr”, ”Måltider”, ”Beklædning”, ”Fritidsinteresser” etc. Følg med på www.sprogkassen.dk og www.bubbleminds.dk ©Alexandra Moysey