Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Klinisk Q-sort accept Instruktion: Skriv de følgende to slides ud på et stykke papir eller karton med print på begge sider. Tjek at de rigtige numre står.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Klinisk Q-sort accept Instruktion: Skriv de følgende to slides ud på et stykke papir eller karton med print på begge sider. Tjek at de rigtige numre står."— Præsentationens transcript:

1 Klinisk Q-sort accept Instruktion: Skriv de følgende to slides ud på et stykke papir eller karton med print på begge sider. Tjek at de rigtige numre står bagpå Laminer eventuelt på en lamineringsmaskine Klip kortene fra hinanden med en saks

2 Jeg kan leve et tilfredsstillende liv på trods af smerten Jeg vil finde nye måder at leve mit liv på Smerten er ikke en trussel mod min eksistens Jeg er en hel person igen Jeg kender mine begrænsninger Jeg er ikke ligeværdig med andre Jeg er ikke ligeværdig med andre Det er umuligt at acceptere noget som dette Jeg føler fremtiden meget usikker Jeg vender ikke tilbage til den jeg var, da jeg var smertefri Jeg er nødt til at tage en dag af gangen Jeg bekymrer mig mindre om ting Jeg er mislykkedes Jeg er unormal

3 + 4 + 5 + 6 + 1 + 2 - 4 - 5 0 0 - 1 - 2 + 3 - 6 - 3


Download ppt "Klinisk Q-sort accept Instruktion: Skriv de følgende to slides ud på et stykke papir eller karton med print på begge sider. Tjek at de rigtige numre står."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google