MATCHMAKINGKONFERENCE 2017

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Skabelon for udarbejdelse af en strategi for den perfekte storm
Advertisements

Exploring design and use of transparent and tailorable IT in local government, beyond Web 2.0 Susanne Bødker.
Digital produktion - leg og læring på begyndertrinnet
INFORMATIONSFORMIDLING KRÆVER EN PLAN SKANKOMP VIBORG LOUNGE TIRSDAG DEN 5. OKTOBER 2010.
Kommunikationsstrategi Scleroseforeningen
Senior Online – Nye veje til digital inklusion
Velkommen! Til projektseminar på ferskvandscentret marts 2008 ___________________ Udviklingsprojekt Invention og Innovativ Naturvidenskab i teknologiundervisningen.
Workshop 3 Kriterier til autentiske opgaver.  Valgfag - efterårssemester  Start uge 43  Mål med valgfag er udarbejdelse af produkt med udgangspunkt.
NordDanmarks EU-kontor ”Lokale visioner – Internationalt samarbejde”
VIDEN I UDVIKLING Baggrund Projektet er udviklet med afsæt i behovet for at styrke den økonomiske vækst i Region Hovedstaden og mindske samfundsmæssigt.
Baggrund Mål Fremtidsperspektiver Lidt historie ApEx – Center for anvendt oplevelsesøkonomi – Dansk videncenter for oplevelsesøkonomi.
Sted og dato (Indsæt --> Diasnummer) Dias 1 Ph.d.-studium: i udlandet, i det offentlige eller i en virksomhed? , kl
FRA BIKS TIL BUSINESS Vækstmuligheder for kvindelige selvstændige - OPGAVER Århus september 2010.
Velkommen til SDU First Mover Morgenmøderne Ann Højbjerg Clarke Institutleder Institut for Entreprenørskab og Relationsledelse.
De naturvidenskabelige kompetencer og erhvervsudviklingen – et samspil v. Udviklingschef Søren Ring, Region Hovedstaden.
Uddannelsesniveau og erhvervsudvikling - lokalt og regional
Syddansk Universitet Strategi og ledelsesgrundlag Den 16. december 2013.
iPads i sprogundervisningen – erfaringer fra forskning i praksis
Fornyelsesfonden - muligheder for offentlig funding
Offentlige data i spil d. 24. juni 2009 Christian Lanng, Kontorchef, Videnskabsministeriet, ITST Kontoret for it-infrastruktur og implementering
ERHVERVSPHD Hvordan gør vi ordningen til en succes i Nordjylland?
Workshop 1 Forskningsprojektet Ind i undervisningsrummet på EUD.
Organisering af uddannelsesforløb Jens Bennedsen projektleder It-vest – samarbejdende universiteter.
Kandidatdag Onsdag 12. december Indhold Politik og Administration Can. IT-ledelse Øvrige uddannelser på AAU Uddannelser i udlandet Kandidatuddannelser.
Carat case competition
Industrien som karrierevej -Et tre-årigt tværfagligt projekt i Herning Kommune -Industrifremmende loge 12. december 2014.
Præsentation af presseteamet Lille og effektivt team Joachim, Nanna og Louise (løntilskud). Efter sommer en praktikant fra Journalisthøjskolen. Timing.
Innovationsaccelererende Forskningsplatforme (IAFP) - i relation til landbrugets videre udvikling Greta Jakobsen, Medlem af Det Strategiske Forskningsråd.
E-handel og FM Program: Kl Introduktion
Oplæg på ”Go Glocal”, Professionshøjskolernes Internationale Årskonference 13. november 2014 Tine Andersen,
DEN DIGITALE SKOLE Hvordan kan tablets indgå i undervisningen for at tilgodese differentiering?
LÆRING, LEG & BEVÆGELSE.
3. december 2009 DANMARKS PÆDAGOGISKE UNIVERSITETSSKOLE AARHUS UNIVERSITET Erfaringsopsamling: Virksomhederne og voksenvejledningsnetværkene NCK konference.
Fleksibel Master i Friluftsliv Arbejder du med sundhed, rekreation, idræt, friluftsliv eller turisme? Kunne du tænke dig at få en dybtgående viden om,
FRA STAGNATION TIL VÆKST? Nordjysk turismepolitik i internationalt perspektiv.
26. MAJ 2011 AARHUS UNIVERSITY LIBRARY - idé og baggrund PRÆSENTATION AF METTE THUNØ AARHUS DEN AARHUS UNIVERSITET.
IT i byrummet Fra idé til koncept - Fra speciale til firma Nicolas Cederstrøm Tau Ulv Lenskjold Rune Huvendick Jensen IT-Universitetet / CityNova R&D
Sprog og International Virksomhedskommunikation engelsk, fransk, spansk og tysk Velkommen til brobygning 2010.
INSTITUTLEDERFORLØB, KICKOFF 27. FEBRUAR 2012 AARHUS UNIVERSITET PROGRAM FOR KICK OFF-MØDE 1 Velkomst v. Lauritz B. Holm-Nielsen Præsentation af forløbet.
ISIS Katrinebjerg  Erfaringer med offentlig/privat samarbejde.
Sundheds- og sygdomssociologi
Familieiværksætterne Et sammenhængende forløb om fødsels og forældre- forberedelse for førstegangsforældre Information, vejledning og dialog om de udfordringer.
Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling NordDanmark Den 22. august 2016 Velkommen.
Innonet Lifestyle – Interior & Clothing Innovationsnetværket Livsstil – Bolig & Beklædning Innovationsnetværket Livsstil - Bolig & Beklædning, Birk Centerpark.
Bredbånd til alle - også på landet Kaj Møldrup Christensen – formand for Panel for Udvikling i Landdistrikter og Fiskeriområder.
Scandic Silkeborg, 23. marts 2012 Ved direktør Hans Bach Indsatsen for jobklare ledige mellem 25 og 29 år i Beskæftigelsesregion Midtjylland Kvalitativ.
Godkendt af bestyrelsen den 5. november 2015 Barnets perspektiv EGMONT FONDENS STRATEGI FOR BØRNE- OG UNGEINDDRAGELSE.
Europæiske muligheder
Forretningsudvikling med Destination Lillebælt
Erhvervsakademiernes samarbejde med HF-udbydere Jørgen Ravnsbæk - KEA
Nyt fra AAU Matchmaking
AAU CASE COMPETITION. AAU CASE COMPETITION Hvem er vi? Kenneth Dam Røn Jensen Cand. It - It Ledelse, 9. sem. Medstifter & Head of AAU CC Nikolaj Bidstrup.
digitaliseringsstrategi
Netplan A/S.
Matchmaking i Skive Kommune
Introduktion til det tværsektorielle samarbejde om kompetenceudvikling
Strategi 2022 Stærkere Firmaidræt – Mere kollegamotion.
Humanistisk Entrepreneurship 3 Forretningsmodellens mønstre A
Humanistisk Entrepreneurship 3 Forretningsmodellens mønstre A
samarbejde med Aalborg Universitet
Fundraising i Propa Inspiration til en fremtid med flere indtægter til projekter og aktiviteter I udgaven af Propa Nyt vil.
I løbet af foråret var vi gennem en organisationsforandring og det gamle Netværkscenter blev delt i to, og to fra det gamle karrierecenter kom til – og.
Humanistisk Entrepreneurship 3 Forretningsmodellens mønstre A
Overordnet beskrivelse af initiativ Verdensmål-nummer
Når jobsamtale ikke bare er en samtale!!!!
A tool for the assessment of strengths and weaknesses in NGOs
Temadag om vækst og højtuddannet arbejdskraft – Studiejob
Hvem er Business Region North Denmark?
KKR NORDJYLLAND Indsats for at få højtuddannet arbejdskraft ud i hele Nordjylland KKR-møde d. 21 juni 2019.
SKOLE-VIRKSOMHEDSSAMARBEJDE
Præsentationens transcript:

MATCHMAKINGKONFERENCE 2017 Karin F. winther Jacob d. Knudsen Pia s. skammelsen

AAU MATCHMAKING I løbet af foråret var vi gennem en organisationsforandring og det gamle Netværkscenter blev delt i to, og to fra det gamle karrierecenter kom til – og vi hedder nu AAU Match!

CV 2007 2008 2016 2017 Cand.mag. i Kommunikation AAU Karriere Teamkoordinator 2016 AAU Match Konst. Områdeleder 2017 Den nye giraf

Siden vi blev etableret 1 Siden vi blev etableret 1. juni, har vi konsolideret os og genopfrisket, hvad det er, vi skal. Vi arbejder i det her spændingsfelt. Vi skal arbejde med at integrere erhvervssamarbejde i uddannelse og forskning Vi skal altså gøre det interessant og vedkommende for erhvervslivet at samarbejde med universitetet Det kræver en ongoing forventningsafstemning i begge lejre, og vi lærer hele tiden. Noget, vi i særdeleshed er optaget af lige nu, er en efterspørgselsorienteret tilgang fra vores egne fagmiljøer. Vi er altså ude og spørge, hvordan vi kan hjælpe dem med erhvervssamarbejde – og det nordjyske SMV-marked Kvalificeringen og forankringen af vores tilbud internt giver også mulighed for en bedre forventningsafstemning i vores kontakt med jer

Matchmakingsystemet – en af grundene til, at meget af vores arbejde fungerer, er det store netværk – det kender I alt til det nye er matcherne og erhvervsmatcherne – en relevant og ung udbygning af netværket, som er med til at holde vores finger på pulsen Og det vil Jacob fortælle meget mere om…

Det oprindelige system IMM AAU Matchmaking EMM

AAU Matcher som en del af systemet 2007 - AAU Matchmaking-systemet 2012 - De første AAU Matchere 2014 - De første Erhvervsmatchere

AAU Match Hvordan ser det ud i dag? IMM (26) (13) EMM (79) AAU Matcher (21) Erhvervs-Matcher (26) EMM (79)

AAU Matcher Community Todelt fokus i aktiviteter Faglighed og netværk Sociale relationer Erhvervsprofiler www.aaumatcher.aau.dk Erhvervsmatcher – koncept i udvikling

WWW.AAU.DK/SAMARBEJDE

WWW.ERHVERVSPHD.AAU.DK

WWW.ILFCASES.AAU.DK

WWW.MATCH.AAU.DK

LINKEDIN

Dialog med 157 virksomheder (nye og gamle) Samarbejder 2017 Dialog med 157 virksomheder (nye og gamle) 48 virksomheder på Projektbørs 29 virksomheder fik samarbejde – 53 studenterprojekter Overgang fra Pia: Vi har jo mangfoldige samarbejdsplatforme – analoge, digitale – og det gør mulighederne mangfoldige! Udvalgte resultater Nye kontakter samt gamle kontakter med nye aktiviteter – 157 i 1. halvår 2017 48 virksomheder med på Projektbørs 29 virksomheder fik samarbejde – 53 studenterprojekter

Samarbejder 2017 Studerende: Forskere: Viking 1914: International branding Incendium: Markedsanalyse & alternative produktvideoer Randers Kommune: Konflikthåndtering i boligområder Forskere: Hans Jensen Lubricators og Serenergy: Etablering af ErhvervsPhD-forløb Roblon: Forskningssamarbejde med nano-forskere Viking 1914 – International branding (1 CCG + 1 SIV blyanter og kontorartikler – men i små high-end butikker, og hvordan finder man dem i verdenen + hvordan hører de om en lille DK virksomhed) Incendium – Markedsanalyse (1 CCG - Tyskland, Frankrig, Spanien) & Alternative produktvideoer (1 IDM grp - visualisere et produkt kunden ikke ved de har brug for, produktforståelse, demonstration) Randers Kommune – Konflikthåndtering i boligområder (1 Sociologi– sammen med bysekretariatet i Randers) Forskerpuljen er en del at AAU Match bevilling og er en pulje af midler der kan delfinansiere den tid universitetsansatte bruger op at opdyrke og indlede samarbejde med nordjyske virksomheder. Det er vigtigt at pointeret at det ikke er en pulje virksomheder kan søge til at få læst konkrete udfordringer med hjælp fra AAU. Det er en mindre pulje der kobler Regionens ambitioner og vækst og vidensopbygning hos nordjyske virksomheder med Universitetets strategi om at skabe ’viden for verden’. Forskerpuljen er en støtte til at Aalborg Universitet kan øge bidraget til vidensdeling og udvikling i Nordjylland inden for universitetets brede faglige rammer og især inden for områder der har begrænset kommercielt potentiale men stor samfundsmæssig værdi.   Eksempler på aktiviteter der er støttet af forskerpuljen: Professor Jesper De Claville: har med støtte fra forskerpuljen kunnet opdyrke samarbejde mhp. etablering af ErhvervsPhD-forløb hos 2 nordjyske virksomheder, Hans Jensen Lubricators og Serenergy. Dette er et prioriteret indsatsområde for AAU, da de nordjyske virksomheder er stærkt underrepræsenterede på listen over godkendte bevillinger til ErhvervsPhd hos Innovationsfonden. En gruppe Nano-forskere har opnået støtte fra Forskerpuljen til at opsøge virksomheder mhp. forskningssamarbejde – bl.a Roblon i Frederikshavn. Forskerpuljen har også støttet et tværfagligt studieforløb hvor studerende fra Interaktive Digitale Medier, Industrielt design og Oplevelsesøkonomi har arbejdet tværfagligt og case-orienteret med virksomhedsudfordringer hos bl.a. Sintex, Combine, Oceanariet, Nordjyllands Historiske Museum og Kystbyernes Netværk. En kommende aktivitet er når Aalborg Universitet på Institut for Kemi og Biovidenskab den 4. december åbner dørene for offentlige og private virksomheder til en tema dag om miljøudfordringer og bæredygtighed i Limfjorden og dennes opland. (invitationer medbringes)

Program-highlights Match og Monopolet Workshop: ”Make It Real” Luppen: STORM Advokatfirma Inspirationsoplæg Fra studier om samarbejde Kasper Birkeholm Munk, Teknologisk Institut SEA-oplæg: Iværksætterforløb og Inkubator Nu skal vi i gang med det spændende program, som teamet har sat sammen! Match og monopolet, workshops, cases osv. Jeg har glædet mig rigtig meget til et par dage, hvor vi sætter matchmakingarbejdet under lup og inspirerer hinanden til flere værdiskabende samarbejder.