Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

I løbet af foråret var vi gennem en organisationsforandring og det gamle Netværkscenter blev delt i to, og to fra det gamle karrierecenter kom til – og.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "I løbet af foråret var vi gennem en organisationsforandring og det gamle Netværkscenter blev delt i to, og to fra det gamle karrierecenter kom til – og."— Præsentationens transcript:

1 I løbet af foråret var vi gennem en organisationsforandring og det gamle Netværkscenter blev delt i to, og to fra det gamle karrierecenter kom til – og vi hedder nu AAU Match!

2 I løbet af foråret var vi gennem en organisationsforandring og det gamle Netværkscenter blev delt i to, og to fra det gamle karrierecenter kom til – og vi hedder nu AAU Match!

3 I løbet af foråret var vi gennem en organisationsforandring og det gamle Netværkscenter blev delt i to, og to fra det gamle karrierecenter kom til – og vi hedder nu AAU Match!


Download ppt "I løbet af foråret var vi gennem en organisationsforandring og det gamle Netværkscenter blev delt i to, og to fra det gamle karrierecenter kom til – og."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google