Nye digitale løsninger

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Klar til håndtering af fritagelse af borgers fra Digital Post
Advertisements

Vil du have en fuldmagt fra en borger?
Trehøje-Pigerne Side 1 Vejledning til brug af hjemmesiden Det er slet ikke så vanskeligt – så brug hjemmesiden flittigt… Det er.
Diverse spørgsmål vedr. Digital Post
BRUGER VEJLEDNING TIL WEBSHOPPEN. Denne guide hjælper dig til en nem & hurtig brug af vores webshop.
Sådan kommer I i gang med digital signatur
Muligheder for avanceret modtagelse i Digital Post for virksomheder
Dagens program Hvad er frivillig.dk Hvordan er frivillig.dk bygget op
Vejledning til Cisco trådløs telefon
Få besked når der sker noget nyt KFUM-Spejderne i Danmark Udarbejdet af Ib Rævdal, 13. april 2009.
1 Vil du godkende eller afvise en forespørgsel om en fuldmagt på vegne af en borger?                 Som betroet medarbejder.
NemID og Fællesskema 2014 v/Signe Hansen Blegmand
Første gang du logger på, skal du bestille ny adgangskode her
1 Vil du give en fuldmagt?       Hvis du vil have, at en anden skal kunne handle på dine vegne i en digital løsning, kan du give en digital.
e-bolighandel og e-garanti
Fup & Snyd Mariendalsvej Frederiksberg Telefon:
(Automatic Delivery Rewards)
Information / vejledning om nye muligheder for: Version Copyright DKVS -THEMCOM 1) Online adgang til Militært Tidsskrift. 2) Behandling af egne.
Postkasser Sådan sendes post fra Digital Post Lars Sommer –
Tilmelding til ungdomsuddannelser 2010
Med OmniFleet til Android kan chaufføren: OmniFleet Android  Modtage en prioriteret liste af ordrer fra administrationen.  Redigere og sende ordrer tilbage.
Tjekliste Er din myndighed klar til Digital Post? Kan din myndighed modtage og besvare digital post? Test om det virker Sørg for at teste, om myndigheden.
Udarbejdet af Britt Stissing OP2, august, 2011, (version 1)
Vil du godkende eller afvise en forespørgsel om en fuldmagt?
Convergens / Mads Anker Højlund
Det danske CO2 Kvoteregister Infomøde om luftfartskvoter 30. oktober 2008 Karim Arfaoui.
1 Velkommen til brugerinstruktion, It-Universitet.
EHP - EjendomsHandelsProcesser
Hvordan påvirker NemKonto din hverdag…?. NemKonto, hvornår?
Digital Post til foreninger Kommunikation mellem det offentlige og din forening.
Skal du digitalisere en fuldmagt, du har fået på papir fra en borger?
Vejledning til sagsbehandling af anmodninger om læseadgang til tredjemand til Digital Post
Kursus om borger.dk og brugen af digital signatur
2014 MobilePeople All Rights Reserved Digital selvbetjening - der giver glade brugere MobilePeople MP Telebetaling & MP Mobilbetaling En nem løsning til.
Elektroniske holdkort
Vil du kontrollere hvilken fuldmagt, en person har?
1 © Copyright AK-Samvirke – 2014 Diverse nye regler fra 2015.
SU til bachelor Du er indskrevet på din bacheloruddannelse indtil du har fået din sidste karakter. Sidste karakter kommer i august, derfor er du indskrevet.
Det danske CO2 Kvoteregister Infomøde med luftfartsoperatører 20. marts 2009 Karim Arfaoui.
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Planlægge et Lync-møde Du kan planlægge et Lync-møde ved at bruge Outlook tilføjelsesprogrammet.
© due & partners Template 2: Telefonmodel for permission Introduktion til samtalen Salgsargumentationen samt ”call for action” Afslutning på samtalen.
Digital Forvaltning (44405) Introduktion til Digital Forvaltning1 Digital Forvaltning ”Bedre service..” ”Lavere omkostninger…”
Tilføj hjælpelinjer: 1.Højreklik et sted i det grå område rundt om dette dias 2.Vælg "Gitter og hjælpelinjer" 3.Vælg "Vis hjælpelinjer på skærm" Oplæg.
INDFAK2 Rekvirent VELKOMMEN.
INDFAK2 Rekvirent VELKOMMEN.
Skabelon til udarbejdelse af YoungCRM Årshjul
Vejledning til efterskoler om EFI I denne præsentation har vi samlet lidt information om EFI og hvordan skolen kan blive oprettet i systemet. Først fortæller.
Vejledning: selvbetjeningssystem
IndFak Velkommen til Workshop for NYE Rekvirenter
Trin-for-trin guide til s1 autorisation
Modul 8: ”Sådan bruger du digital post og e-boks”
Ny bekendtgørelse Erhvervsstyrelsen
Sådan anvendes BG-NetBank
Gennemgang af ansøgningsflowet for ansøgere til de videregående uddannelser 30. Januar 2017.
Hold dit NemID for dig selv
Roadshow 2018 Tildeling Ændring Ophør Udvikling Energistyrelsen
Workshop om Den tværkommunale løsning til automatiseringsegnede processer 26. januar 2018.
Sådan anmelder du en skade!
Overvågning og rapportering
Ændring af EU’s registerforordning
CO2-kvoteregisterteamet
Regnskab
Tak for invitationen Bambora online betaling Persondataforordningen.
Identitet Organisation AAU Org1 Org2 Org3 Org4 Org5 Org6
Sikker adfærd er vigtig I det offentlige arbejder vi ofte med personoplysninger, som er følsomme eller skal behandles fortroligt Sikkerhedspakken.
Sikker adfærd er vigtig - Som sundhedspersonale arbejder vi med personoplysninger og oplysninger der skal behandles fortroligt, og dem skal vi passe godt.
Sikker adfærd er vigtig Som lærere arbejder vi med væsentlige og ofte fortrolige eller følsomme informationer, og dem skal vi passe godt på Sikkerhedspakken.
Inspirationsdag 2018 It-sikkerhed It-afdelingen i Sekretariatet
Anvendelsen af FIP – et værktøj til måling af ledige flygtninge og indvandreres progression i arbejdsmarkedsparathed Vejledning til projektadministrator.
Manual til indsendelse af BUDGET
Præsentationens transcript:

Nye digitale løsninger

Hvorfor nu digital? Den digitale løsning vi er ved at implementere, er en sikker forbindelse, så du sikkert kan sende dine personfølsomme oplysninger. Vi ønsker at gøre processen lettere og mere enkel: E-mail til tegningsberettigede Bedre vejledning under udfyldelse af blanket Låste felter, så blanketten kun kan indsendes, når alle obligatoriske felter er udfyldt Lette vores sagsgang → hurtigere sagsbehandling Mere brugervenlighed

Vi har taget de første skridt…. Alle vores blanketter ligger på Virk Indberet Her ligger også vejledning til blanketterne Hvis du har dokumenter, der skal på en eksisterende sag, så har vi en digital indberetning CO2-kvoteregisteret – Indsend dokumenter til eksisterende sag Dette kræver blot, at du har fået et sagsnummer oplyst (2018-xxxx)

Kommende digitale indberetninger I løbet af 2018 forventer vi at implementere følgende digitale indberetninger: Slet kontorepræsentant Åbning af konto Hjælp til gennemførelse af transaktion / tilføjelse af konto til liste over betroet konti Bekræftelse af pasoplysninger Alle løsningerne vil komme på Virk Indberet

Find os på Virk Indberet Alle vores løsninger findes ved at skrive ”co2” i søgefeltet på Virk Indberet

Flowet i de digitale indberetninger Virk Indberet Find blanketten på Virk Indberet Alle vores sider starter med: CO2-kvoteregisteret - Læs vejledning Find evt. dokumentation frem Klik på Start I blanketten Vi henter CVR oplysninger Du kan ikke afslutte blanketten uden, at udfylde de oplysninger vi skal bruge Alle dokumenter skal uploades her, og indsendes sammen med blanketten Der er forklaringstekst ved de fleste felter Du kan få yderligere oplysninger, alle de steder der er et ?-tegn Signering Indtil videre er signering med Nem-ID → vi arbejder på, at I også kan signere med Medarbejdersignatur Hvis vi har tegningsreglen, så sender vi automatisk til tegningsberettigede Hvis vi ikke har tegningsreglen, så skal du angive CPR nummer og e-mail for de tegningsberettigede Du skal huske også at indtaste CPR nummer og e-mail på den person, der skal tilføjes – også hvis det er dig selv. Indsendelse af blanketten Når ALLE har signeret blanketten, sendes den direkte til os via en sikker forbindelse I får en kvittering, når blanketten er signeret korrekt og indsendt Sagen opstartes i CO2-kvoteregisterteamet Vi henter automatisk CPR oplysninger

IT-udfordringer Allerede sidste år lancerede vi ”Tilføj ny KR” som digital løsning. Den måtte vi desværre tage af Virk Indberet igen, da der var problemer med at få signeringen igennem hos Nem-ID. Vi arbejder hårdt for at løse dette Vi beklager de ulemper det har kostet jer

Frister i forbindelse med compliance

Frister - Driftlederer Ingen forsinkelse men kræver 2 repræsentanters godkendelse. Vær opmærksom på, at en transaktion kan tage op til 24 timer om at blive gennemført 26. Marts Anbefalet frist for rapportering i EDO 31. Marts Officiel frist for rapportering i CO2-kvoteregisteret 19. April Frist for køb af EUA eller kreditter til veksling fra Handelskonto eller anden konto, der har din konto på deres liste over betroet konti 20. April Frist for veksling af kreditter til EUA, der skal bruges til returnering 23. april Anbefalet frist for returnering af EUA i CO2-kvoteregisteret 30. April Officiel frist for returnering af EUA i CO2-kvoteregisteret Ingen forsinkelse men kræver 2 repræsentanters godkendelse. Vær opmærksom på, at en transaktion kan være 24 timer om at blive gennemført

Frister - Luftfartøjsoperatører Ingen forsinkelse men kræver 2 repræsentanters godkendelse. Vær opmærksom på, at en transaktion kan tage op til 24 timer om at blive gennemført 26. Marts Anbefalet frist for rapportering til luftfart@ens.dk 31. Marts Officiel frist for rapportering i CO2-kvoteregisteret 19. April Frist for køb af (A)EUA eller kreditter til veksling fra Handelskonto eller anden konto, der har din konto på deres liste over betroet konti 20. April Frist for veksling af kreditter til EUA, der skal bruges til returnering 23. april Anbefalet frist for returnering af (A)EUA i CO2-kvoteregisteret 30. April Officiel frist for returnering af (A)EUA i CO2-kvoteregisteret Ingen forsinkelse men kræver 2 repræsentanters godkendelse. Vær opmærksom på, at en transaktion kan være 24 timer om at blive gennemført

Frister - Verifikator 26. Marts 31. marts Anbefalet frist for verificering til luftfart@ens.dk Anbefalet frist for verifikation i EDO 31. marts Officiel frist for verificering i CO2-kvoteregisteret

Frister - Sælger 19. April 9. April Frist for sælger til at knytte købers konto til listen over betroet konti 19. April Frist for at sælger skal igangsætte og godkende transaktionen! Bemærk overførsel kun sker på hverdage mellem kl. 10-18 Ikke nødvendigt, hvis sælger har en handelskonto og har tilknyttet en YBR til kontoen

Fortrolighed Oplysninger fra CO2-kvoteregisteret er fortrolige og må kun udleveres til kontorepræsentanter. Kan være en god ide at mindst én person har adgang til både EDO og CO2- kvoteregisteret. Har du problemer i CO2-kvoteregisteret? For at vi bedst kan hjælpe dig, så er det vigtigt, at det er dig selv vi har i røret, og ikke en af dine kollegaer. Du ved bedst hvad du har foretaget dig, og husk at dine brugeroplysninger ikke må videregives til andre.

OBS Dokumentation Slet Kontorepræsentant Ændring af oplysninger Ved indsendelse af scannet dokument kan I foretage mindre ændringer hvis nødvendigt. I kan sende via sikker post! Slet Kontorepræsentant Når en medarbejder stopper, så husk at få personen slettet fra kontoen med det samme! Mange gange skal der udpegnes en ny. Hvis der kun er én Kontorepræsentant tilbage opfylder kontoen ikke betingelserne og I er låst. Ændring af oplysninger Brug vores vejledninger på hjemmesiden – CO2-kvoteregisteret er ikke intuitivt! Ring MED DET SAMME hvis der opstår problemer – tag gerne skærm dumps.

Husk vores nyhedsbrev Tak for i dag

Kontaktoplysninger Erhvervsstyrelsen Tlf. nr.: 72 20 00 38 E-mail: co2register@erst.dk https://erhvervsstyrelsen.dk/eus-co2-kvoteregister-og-det-danske- kyoto-register