Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Med OmniFleet til Android kan chaufføren: OmniFleet Android  Modtage en prioriteret liste af ordrer fra administrationen.  Redigere og sende ordrer tilbage.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Med OmniFleet til Android kan chaufføren: OmniFleet Android  Modtage en prioriteret liste af ordrer fra administrationen.  Redigere og sende ordrer tilbage."— Præsentationens transcript:

1 Med OmniFleet til Android kan chaufføren: OmniFleet Android  Modtage en prioriteret liste af ordrer fra administrationen.  Redigere og sende ordrer tilbage til administrationen.  Modtage og sende beskeder mellem kolleger i firmaet.  Navigere til ordrenes destinationer.  Udføre en registrering af arbejdstiden.  Få advarsler omkring razziaer, fotofæller og kødannelser.  Følge sine kolleger på et oversigtskort. På billedet ses hovedmenuen, som giver et hurtigt overblik og genveje til alle hjørner af OmniFleet. Det er også her programmet startes (på den lilla start-knap øverst).

2 Ordrer Chaufføren modtager dagens ordrer i en tidsprioriteret liste. Chaufføreren skal ikke tænke på andet end at udføre dem fra toppen og nedefter. Ordren skifter status fra rød til gul til grøn, hvilket indikerer om ordren er udført eller under udførelse. Detaljer for den enkelte ordre ses ved at vælge den på listen. Herfra kan der redigeres i ordrelinier, tilknyttes billeder og navigeres til destinationen. Ændringer i ordren synkroniseres løbende med administrationen på kontoret. Ved modtagelse af nye ordrer afspilles en meddelelseslyd.

3 Beskeder og kontakter Chaufføren kan både skrive og ringe direkte til alle sine kolleger. Via kontaktlisten er der mulighed for udvælge sin modtager og starte enten en ny besked eller en opringning. Modtagne beskeder vises med rødt i beskedlisten og afsendte vises med blåt. Ved modtagelse af en ny besked afspilles en ringetone.

4 Køretøjsliste Køretøjslisten viser alle firmaets aktive biler. Chaufføren vælger den bil som der køres i, hvorefter ordrer til den valgte bil hentes. Bilen vælges let med et enkelt klik. Valget af bil huskes, så hvis chaufføren altid kører i samme bil, eller hvis terminalen er fastmonteret i bilen, skal dette valg kun foretages én gang. To chauffører kan godt køre i samme bil, men det anbefales at kun én chauffør redigerer i orderne.

5 Oversigtskort Kortet kan vise flere typer af informationer:  Bilerne og kollegers sidst kendte positioner  Ordernes destinationer  GSM chips positioner og usikkerheder  Den nuværende position Kortet kan desuden vises i satellit mode

6 Timeseddel Chaufførens timeregnskab konstrueres udfra de tidspunkter hvor chaufføren har startet og stoppet OmniFleet*. Chaufføren skal mindst én gang om ugen godkende sine registreringer. Når en tidsregistrering er godkendt af chaufføren kan chaufføren ikke længere slette registreringen. Chaufføren kan godt påbegynde nye registreringer på en godkendt uge, så længe ugen er aktuel. Chaufføren har ikke mulighed for at manipulere med registreringerne. Hvis chaufføren glemmer at starte eller stoppe en registrering må redigering ske hos administrationen fra web. * Der startes og stoppes på hovedmenuens lilla knap.

7 Advarsler Chaufføren modtager advarsler når han nærmer sig et advarselspunkt. Advarselssystemet udbygges løbende med nye hændelser og har pt. understøttelse af razzia og fartkameraer. I de næste versioner kommer desuden glatføre og kødannelser. Advarselssystemet bygger især på chaufførernes egne indberetninger. Advarslen kommer i form af en advarselslyd og et farvesignal på hovedmenuen. Advarslen kommer i god tid inden man er ved advarselspunktet.


Download ppt "Med OmniFleet til Android kan chaufføren: OmniFleet Android  Modtage en prioriteret liste af ordrer fra administrationen.  Redigere og sende ordrer tilbage."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google