GTS Årsmøde 2017.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Bedre udbytte af it i skolen Noter fra lærernes selvevaluering af emne 2.
Advertisements

Dimensioner i refleksionsskabelon og introduktion til scoringer
Partnerskabsdag: Skolereform Tirsdag d. 10
Generelle bemærkninger • God harmoni med Folkeoplysningsudvalgets rapport • Formålsbeskrivelsen omfatter nu også at ”fremme demokratiforståelse og aktivt.
Styrket inklusion i Kerteminde Kommune
1 Trekant-drama i et UM perspektiv – en sammenligning af ’The Change Triangle’ og formuleringer i UMs ’Generelle principper’
IKV i den politiske kontekst
Nye samarbejdspartnere – nye udfordringer
Samskabelse af velfærdsservice: Ledelse og rammesætning
De næste 3 timer skal I Til gavn for jeres mission - beboerne
Velkommen til - Infomøde for projektstillere til Operation Dagsværk
Produktion og Logistik
Statens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling SCKK Efter selvevalueringen Tovholderens rolle og opgaver 22. august 2007.
10 punkts programmet •Der skal sikres alle børn og unge et alsidigt tilbud om fritidsvirksomhed •Kommunen skal samordne fritidsforanstaltninger, der iværksættes.
Kollegavejledning Læringscentrene Roskilde. Program • Velkommen igen! Vejledningsværktøjer i teori og praksis – kort oplæg Praksisrefleksioner fra igangværende.
Programindsats og effektmålinger i den regionale erhvervsudvikling Debatoplæg v/Martin Eggert Hansen Teknologisk Institut.
Fire aspekter Ledelsen (strategisk branding)
SSP-Samrådet Værdier, mission og visioner
Opfølgning på TULE xxx Koncern HR
Intern kommunikation PR og presse
Bedre udbytte af it i skolen Noter fra skolens ledelsesteams’ selvevaluering.
Tjek-ud konference Projekt styrket genoptræning og rehabilitering af personer med erhvervet hjerneskade 22. September 2014 Velkommen.
Survey Organisering og styregruppehåndtering. Spørgsmål 1 62,5 % mener de har stor indflydelse på tilpasning af egen projektorganisation! Hvis projektorganisationen.
Kvalitet (Excellence) Effekt, merværdi (Impact )
Formulering af strategi ud fra analyse og ”Scenarier”
Kodeks for offentlig topledelse
Det Sociale Kapitel
FORMÅL MED TUPVAK – OG KONKRETE EFFEKTMÅL Projektets hovedformål er følgende: 1.Formulering og forankring af en styrket strategisk prioritering af IKV-indsatsen.
Opsummering af strategiske mål fra analysearbejdet Noter alle de strategiske mål, du/I er nået frem til i analysearbejdet Prioriter, sorter, saml og tilføj.
FORHANDLING.NET. Forhandling i individuelle arbejdsforhold FORHANDLING.NET Det handler om at skabe merværdi Interessebaseret forhandling handler om at.
HR i Nice Topledelsens krav til HR ! V/ Gert R. Jonassen - Arbejdernes Landsbank den
DSKB’s Generalforsamling Vision og strategi 24. Maj 2011.
Floor Heating arketype processen. Hvorfor skal vi dog se på værdierne? I 2003 køber Danfoss DEVI A/S. DEVI brand´et forandres fra et Corporate Brand til.
MODUL 3A KAREN WISTOFT PROFESSOR, INSTITUT FOR LÆRING, ILISIMATUSARFIK LEKTOR, INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK, AU Involvering.
Strategisk kommunikationsmode, der kan fungere som isbryder og opvarmer overfor virksomhederne Udgangspunkt: En produktionsvirksomhed, der allerede har.
Sundhedspædagogisk tværfagligt samarbejde
Introduktion til KVIK KvalitetsVærkøj til udvikling af Innovation og Kompetence Standardoplæg til hele organisationen.
Pulje: udbredelse af erfaringer fra forsøg med fritidspas
Introduktion til KVIK Modellen Tovholderens rolle og opgaver
Samfundsansvar i praksis via lokale partnerskaber Program for første netværksmøde i Roskilde den 4. december 2008 mhtconsult, august 2008 © Side 1 mhtconsult,
Formål med at deltage i netværket Sparring og kompetenceudvikling af tovholderen i forhold til at gennemføre en selvevalueringsproces optimalt Støtte og.
0 Tillid, samarbejde og effektive statslige arbejdspladser Oplæg den 7. marts 2014 Barbara Bertelsen Vicedirektør.
Fundament: Ligeværdigt samarbejde LauRie’s Mening, Vision og Værdier At skabe glæde og trivsel for mennesker, som ikke kun har modelmålene At skabe glæde.
IDEBESKRIVELSER a)Udviklingskraft i lokalområderne B) Inspirationsseminar om lokal udvikling - tilbud til lokalområderne om procesbistand til ‘hvidbøger’
Opstartsseminar i projektet Helhedsorienteret bæredygtig jordhåndtering Bygherreforeningen den 4. juni kl Bygherreforeningen ∙ Borgergade 111 ∙
Navn Navnesen Planlægning i DGI Udviklings- og strategimøde direktionen 16/
Styrket indsats på virksomheden  Samtale inden 4 ugers fravær og information til kommunen (2010)  Fastholdelsesplan ved fravær over 8 uger, planen indgår.
Kommunikation og sammenhængskraft i MED-systemet Få jeres budskaber ud.
Gode relationer, tydelige rammer og klar kommunikation - 10 trin til det gode samarbejde mellem efterskoler og kommuner omkring sårbare og udsatte unge.
Genbrug til Syd – Årsmøde 2016
Kommunikationsworkshop
Kvalitetssikring - vedligeholdelsesplan
Review af Genbrug til Syd
DHF´s formål Stærke medlemsbaserede organisationer af mennesker med handicap, hvor kvindelige såvel som mandlige medlemmer har en reel mulighed for deltagelse.
GTS årsmøde 2016 Lisa Nørrelykke Nissen
Idegrundlag og målsætninger
Hvordan møder praksis de nye lærere?
Company programme - Veda
Genbrug til Syd er…uddannelse
Det gode partnerskab Partnerskabsaftalen som dialog-redskab til afklaring af fremtidig perspektiver for partnerskabet.
GTS årsmøde 2017 Thomas Spanner
Det blå byrum er en unik kulturel scene
Fokus på kerneopgaven Kom godt i gang…. Til proceslederen:
Styrk foreningen Ledelse og udvikling – opgrader foreningen.
20. Strategisk intention.
Fundraising i Propa Inspiration til en fremtid med flere indtægter til projekter og aktiviteter I udgaven af Propa Nyt vil.
Kommunikationskursus
Danske Handicaporganisationer
Vision Børn og unge oplever glæden ved at deltage i fællesskaber   Værdigrundlag Fællesskaber er en styrke – Forskellighed er et potentiale Målsætning.
Gruppeudviklingssamtale Trin 1-2-3
Præsentationens transcript:

GTS Årsmøde 2017

Hvad vil jeg snakke om Hvorfor strategisk brug af udstyr Typer af strategisk brug af udstyr Sammenhæng mellem strategisk brug af udstyr og partnerskab

Anbefalinger fra Review 2016 …..det hidtidige krav om kapacitetsopbygning i ansøgningerne omdefineres således, at fokus i højere grad bliver, at forsendelsen indgår i en strategisk og katalyserende sammenhæng. Dette skyldes bl.a. at ”… de oprindelige forventninger til GTS på dette område har været urealistisk høje og ikke modsvaret af ressourcer til at implementere egentlig kapacitetsopbygning. ”

Anbefalinger fra Review 2016 …..det hidtidige krav om kapacitetsopbygning i ansøgningerne omdefineres således, at fokus i højere grad bliver, at forsendelsen indgår i en strategisk og katalyserende sammenhæng. Dette skyldes bl.a. at ”… de oprindelige forventninger til GTS på dette område har været urealistisk høje og ikke modsvaret af ressourcer til at implementere egentlig kapacitetsopbygning. ”

Den strategiske og katalyserende sammenhæng er PARTNERSKAB Strategisk fordi: Der er fælles værdier, visioner, ideer, planer Katalyserende fordi: Udstyr gør nogle af visionerne, ideerne eller planerne mulige Der skabes en merværdi udover den værdi som forsendelsen repræsenterer og konkrete behov der opfyldes

Eksempler på Strategisk brug af udstyr Modtagelse af udstyr fra en GTS forsendelse kan gøre partneren i stand til at øge omfanget af den igangværende indsats Udstyret kan styrke kvaliteten af sydpartnerens udviklingsarbejde Udstyr kan fungere som en magnet i forhold til at tiltrække yderligere ressourcer

Eksempler på Strategisk brug af udstyr Udstyret kan medvirke til at sydpartneren kan positionere sig i forhold til samarbejdspartnere og myndigheder og dermed opnå større anerkendelse for den sag de kæmper for Udstyret kan give sydpartneren mulighed for at nå særligt prioriterede målgrupper Udstyret bruges som forhandling til at opnå målsætninger til gengæld for udstyret

Partnerskab og strategisk brug af udstyr Hvordan kan vi være med til at øge omfanget af hvad partneren gør? Hvordan kan vi styrke kvaliteten af partnerens arbejde med udstyret? Hvordan kan udstyret blive en magnet for andre aktiviteter og donorer for jeres partner? Hvordan kan udstyret hjælpe jeres partner til at øge deres anerkendelse og positionere dem til bedre at opnå det de kæmper for? Hvordan kan partneren bruge udstyret til at nå særligt prioriterede målgrupper Hvordan kan jeres partner bruge udstyret til at forhandle om muligheder og rettigheder for udsatte grupper

Hvad er den danske partners rolle Hvad gør I som gør partneren svagere eller stærkere? Hvad er det gode partnerskab for jer? Hvordan støtter den danske organisation at sydpartneren tænker strategisk omkring brugen af udstyret?

www.genbrugtilsyd.dk

Strategiråd kandidater

Stillede forslag til kandidater Diaspora organisationer Sidy Badji Josua Alimasi Marcel Bigi Mwemere Bigman Mkunkununq Jennet Kamara Søndergaard Ali (Zanzibar) Nasir Andre organisationer Morten Helmø Mette Rasmussen Tommy