Mild champignon- suppe

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Husk også, at du kan være med i konkurrencen om fede KU-hoodies
Advertisements

Supper & Saucer: Af Thomas Buhelt..
Tilberednings - metoderne.
SUPERSUND SALATER Kartoffelsalat og Laks med avocadosalat med ærter & spinat. Sidstnævnte salat er fra den nye ”Supersund - Salater” bogen – dog med mine.
Menuteori ved Jesper Rye - hvordan man planlægger en menu til selskab.
Præsentation af Det Gode Køkken
Perlehønebryst Frisk blomme
Supper Purésuppe Veloutésuppe Cremesuppe Consommé Kolde supper
Hvordan kan julemaden blive sundere?
Menu teori.
Sommerlejr 2012 Dag for dag.
OPGAVE Lav en opskrift til 5 personer: Kødsovs med pasta
Menu i Ryttercafeen Dagens ret 45 kr.
av Lajla Ellingsen og Mari By Rise Adresseavisen
Fonder Grundsupper Grundsky.
Kantineordning. KANTINEORDNING - ET TVÆRSNIT AF EN PLAN.
Silke og støj. Saftig BlødSprød Denne figur er bygget op om de 3 grundlæggende konsistenser – blød, sprød og saftig. Inde i trekanten står de varme ting,
FDF Landsdel 8, Boområde udvalg, 6/ THA
Den Sensoriske rejse igennem et måltid
Kuvertprisen er 295,- pr. person
Frugt og grønt. 600 g om dagen 2 ▪
FRUGT OG GRØNT SKAL DAGLIGT FINDES PÅ DIT BORD! PÅ DIT BORD! Sommer slank ? - Menuoverslag -
Sensorik Struktur: Møde på midten. Opgaven er :”Hvad er sensorik ?”
Island turen Jonas, Marcus og Sascha. Søndag Mandag Jonas værelse Her er frokosten Her er vi oppe i det store tårn.
Forslag til dagskost for en kvinde med lav fysisk aktivitet
Kost til gravide Kendskab til de ernæringsmæssige behov til gravide.
Mineraler – Eksempler på fødevarer som kan anprises med højt indhold af/betydelig mængde.
Frokost Hvor kommer protein fra? Skummetmælk 7 g Bolle 6 g Røget laks 4 g Resten < 0,5 g I alt 28 g protein 40 g råt kyllingebryst, 25 g salat, 50 g peberfrugt,
Vitaminer – Eksempler på fødevarer som kan anprises med højt indhold af/betydelig mængde.
Landbrug & Fødevarer VIDSTE DU, AT… 2895 KJ = 690 kcal2961 KJ = 705 kcal 150 g popcorn indeholder flere kalorier end en stor portion brunch, som vist på.
100 g medaljon af svinefilet 110 g grøntsager 40 g pasta MEDALJON MED PASTASALAT 1325 kJ = 315 kcal 4 g fedt Landbrug & Fødevarer.
FEDTINDHOLD I EN FRIKADELLE Fedtindhold i hakket svinekød 6% 10% 18% Fedtindhold i en stegt frikadelle 3 g fedt 4 g fedt 7 g fedt Landbrug & Fødevarer.
Morgenmad Koster 72kr Holder 1 uge.. Frokost Koster i alt 107kr Ret kylling i karry med kartofler og ris. Koster i alt 71kr Ret kyllinge-sandwich Holder.
Unge fra 14 – 17 år ( Efterskole )
Blomkål/gulerods-salat Kikærte broccoli tagine
Bouilloner Okse consomme, kogning af oksekød
Unge og overvægt.
Aftenmenu Frederiksberg hospital Velbekomme!
Gammeldags stegt kyllingelår
Mild champignon- suppe
Aftenmenu Frederiksberg hospital Velbekomme!
Gammeldags stegt kyllingelår
Blomkål/gulerods-salat Kikærte broccoli tagine
Mild champignon- suppe
HOTDOG.
Gammeldags stegt kyllingelår
Aftenmenu Frederiksberg hospital Velbekomme!
Blomkål/gulerods-salat Kikærte broccoli tagine
August 2009 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
Frokostmenu Frederiksberg hospital Velbekomme!
Aftenmenu Frederiksberg hospital Velbekomme!
Frokostmenu Frederiksberg hospital Velbekomme!
Aftenmenu Frederiksberg hospital Velbekomme!
Aftenmenu Frederiksberg hospital Velbekomme!
Mild champignon- suppe
Gammeldags stegt kyllingelår
Januar 2010 SØNDAG MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG
Silkeabe Mike og Mananda.
Menuplan for uge (Med forbehold for ændringer)
2010 Månedskalender Du kan udskrive denne skabelon og bruge den som vægkalender, eller du kan kopiere de enkelte sider og bruge dem i din egen præsentation.
Januar 2010 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
Januar 2010 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
Rigtig god sommer MADPLAN Mandag Tirsdag Onsdag
Januar 2010 SØNDAG MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG
Januar 2010 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
Januar 2010 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
I uge 5 tilbyder køkkenet
Skolekalender Du kan skrive ut denne malen for å bruke den som veggkalender, eller du kan kopiere siden for hvilken som helst måned for å legge.
August 2009 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
Dato: _______/_____ Kl: ___________________________
Præsentationens transcript:

Mild champignon- suppe Blødkost Uge 41fra den 9. oktober til 15. oktober 2017   Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Suppe Mild løgsuppe Mild gulerodssuppe med spidskommen Mild urtecremesuppe Mild kartoffelsuppe med porre Mild blomkålssuppe med estragon Mild champignon- suppe Mild grøntsagssuppe Frokost Pasta bolognese Speltotto med kylling Hvid labskovs Pasta cabonara Stegt medister med urtecreme Varm tartelet med høns i asparges Tortilla med kødfyld creme fraiche og guacamole Torskerogn med mayonnaise Leverpostej med ristede champignon Wienersalat Tunpaté med citrus fennikelkompot Kogte æg med mayonnaise Grøn peber paté med nordisk ratatouille Hønsesalat Mild champignonsuppe Mild grøntsagssuppe Mild gulerodssuppe med spidskommen Aften Frikadeller af svinekød med stuvet hvidkål hertil kartofler og puré af marinerede grønne bønner Kalkunstroganoff med kartoffelmos hertil puré af glaserede gulerødder med sød chili Orientalske kødboller med mild tomatsauce og ris hertil puré af marineret squash med rød peberfrugt Kyllingefrikadeller med brun sovs og kartofler hertil puré af ovnbagte grøntsager Mild chili con carne med ris og puré af nordisk ratatouille Frikadeller af svinekød med skysauce og kartofler hertil puré af bagt spidskål Boller i karry af svinekød med ris og puré af bagte gulerødder med honning Dessert Rødgrød tilberedt af jordbær hindbær og ribs Fløderand med karamelsauce Blommegrød med vanilje Hindbærfromage pyntet med flødeskum Skovbærgrød af brombær jordbær og solbær Citronfromage pyntet med flødeskum Rabarbergrød tilsmagt med ingefær Velbekomme! Maden er fra Enhed for Mad og Drikke, Rigshospitalet Blegdamsvej

Mild champignon- suppe Jordbær-rabarbergrød Blødkost Uge 42 fra den 16. oktober til 22. oktober 2017   Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Suppe Mild rød linsesuppe med gulerod Mild gulerodssuppe med spidskommen Mild champignonsuppe Mild karrysuppe Mild blomkålssuppe med estragon Mild champignon- suppe Mild grøntsagssuppe Frokost Pasta arabiata Frikadelle med champignon a la creme Kyllingefrikadelle med urtecreme Braiseret svineskank med hvidkål Græsk frikadelle af oksekød med tzatziki Bøf lindstrøm puré af ovnbagte grøntsager Tortilla med kødfyld creme fraiche og guacamole Leverpostej med puré af bagte rødbeder Tunsalat Torskerognssalat Kogte æg med mayonnaise Hønsesalat Æggesalat med purløg Torskesalat med citron på hjertesalat Aften Beuf bourguignonne med kartoffelmos hertil puré af bagte rødbeder Kyllingefrikadeller med sursød sauce og ris hertil puré af braiseret hvidkål med rosenpeber Sprødbagt sej med persillesauce og kartofler hertil puré af nordisk ratatouille Høne i mild karry med porre hertil ris og puré af bagt selleri med æble Lasagne af oksekød hertil puré af gulerod med spidskommen Græsk farsbrød serveret med mild tomatsauce og kartofler hertil puré af ovnbagte grøntsager Kalkun i sursød sauce hertil ris og puré af bagt squash med gulerod og mynte Dessert Ymerfromage med skovbærkompot Jordbærgrød Mokkamousse Solbærgrød Gammeldags rabarberkage pyntet med flødeskum Jordbær-rabarbergrød tilsmagt med vanilje ”Eton Mess” af marengs flødeskum hindbær og jordbær Velbekomme! Maden er fra Enhed for Mad og Drikke, Rigshospitalet Blegdamsvej