Papirflyveren Øvelse I stedet for en ”kedsommelig” gennemgang af LEAN simuleres LEAN igennem LEAN spil som kan være flyverspil eller ved kurset i forbindelse.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Velkommen til jer   Og velkommen til de dygtige designassistenter.  Vi har alle glædet os usandsynligt meget til endelig at møde jer.
Advertisements

Sådan laver Du et POWER POINT program.
Momenter i livet   Der er øjeblikke i livet hvor du savner nogen så meget at du bare ønsker at tage dem ud af dine drømme og kramme dem rigtigt!
Du skal vide nogen om blodtrykket, fordi det fortæller noget om hvordan dit hjerte har det. HUSK - at hjertet ikke er til at undvære ligesom bilen.
Sådan finder du rundt på Af Lasse Krarup, webmaster
Mini-PC-kørekort – Modul 6
Kært barn har mange navne -
Struktur: ”Quiz og byt”
Du skal vide nogen om blodtrykket, fordi det fortæller noget om hvordan dit hjerte har det. HUSK - at hjertet ikke er til at undvære ligesom bilen.
Lean Salgskonsulentuddannelsen
Projektudviklingsworkshop Det gode boligliv
Løntermometer° Vedligehold dit lønsystem. Løntermometeret Mange virksomheder oplever, at et ellers godt lønsystem efter nogle år ikke længere har den.
Start med at åbne WiiFLOW Vejledning til coveropsætning.
©Jenny Bohr – Til underviserne Denne kursusgang er planlagt som den første. Den skal bruges til introduktion og præsentation. Det er meningen.
Bytte   PowerPoint  .
Vold og job Viden, inspiration og værktøjer : Velkommen 12.15: Hvad ved vi om vold og trusler? 12.50: Spil dig til en god dialog 13.20: Pause 13.35:
Et uformelt læringsmiljø
Hvordan bruger jeg First Class konferencerne ?
1 Vil du se detaljer om en fuldmagt, du har fået? Hvis du som medarbejder har fået en fuldmagt af en borger, betyder det, at du kan handle på vegne af.
Spagettidiagram Et spagettidiagram er en meget simpel måde at se og forstå et produkts vej igennem de forskellige processer Det kan laves på flere måder:
Mit første spil Extreme Racing. Som det første, da jeg havde fået ideen til at lave et bilspil, lavede jeg bilen Jeg startede med at lave en rød kasse.
 ForrigeForfra X LukNæste  Vis igen Du er her: Niveau 1 - Trin 1 - Opgaven - Indledning Først skal du… Først skal du lige arrangere vinduerne, så de.
Klik for næste billede eller vent 30 sek. Rando på Bakken.
Sådan virker øjet: Lyset kommer ind igennem hornhinden.
Blog kommentar Åben arkivet ved at trykke på den lille sorte trekant der peger ind på et årstal (næste billede)
En kort præsentation af diasmaster i Powerpoint 2000 Af Otto Leholt
Refleksioner og opsamling ift. i går
Samarbejdsøvelse En lille øvelse, hvor man samtidig får lejlighed til at vise sin kreativitet.
Genbrug af kapsler – der ellers bliver smidt ud
Papirfoldning.dk Fra kvadrat til engel i 20 trin.
Fra kvadrat til engel i 20 trin
Kidsbasket Pilotprojekt SFO Absalonskolen, Holbæk Kommune
I det følgende er der 20 spørgsmål, hvor du skal afgøre hvilken af 3 konturer der spilles: op, ned og ligeud. Alle spørgsmålene har stor afstand. Melodisk.
I det følgende er der 20 spørgsmål, hvor du skal afgøre hvilken af 2 konturer der spilles: op-ned, ned-op og ligeud. Alle spørgsmålene har stor afstand.
SELV KONTROL MED MATEMATIK 1.Print ud på A4 papir (enkelt side kopieret) 2.Hæft evt i det ene øverste hjørne 3.Lad børnene selv folde hvert A4 papir på.
I det følgende er der 20 spørgsmål, hvor du skal afgøre hvilken af 2 konturer der spilles: op-ned, ned-op og ligeud. Alle spørgsmålene har stor afstand.
Delphi-evaluering og Green Field
Instruktorforløb i Akademisk Studiekompetence 3. undervisningsgang Anja Hønnerup Nielsen November 2011.
Sitemap Hvad er et sitemap Gennemgang af vores sitemap
Hello How do you do? Hi. Hello! I’m Mr. Happy Hi! I’m Mr. Small.
1 Vil du se detaljer om en fuldmagt, en borger har fået? Som betroet medarbejder eller lignende kan du opnå mulighed for at se detaljer om en fuldmagt,
Delphi-evaluering og Green Field Evaluering af event Som start på Green Field.
Den Kreative Platform I TIK 3
Sprogbaseret læring i naturfag Kursus i Greve Anette Vestergaard Nielsen.
Eksamensangst v. psykolog Mehrak Salimi Studenterrådgivningen CSS – november 2013.
Skift farvedesign Gå til Design i Topmenuen Vælg dit farvedesign fra de seks SOPU-designs Vil du have flere farver, højreklik på farve- designet og vælg.
Last Planner System V/Erik Jung
Politiworkshop. Humor. Præsentation. Målsætning. Hvad kan vi nå af klasser. 1., 3., 6. og gerne 8/9. klasse. Positive oplevelser med politiet. Præge børnene.
Den Sociale Højskole/ Introduktionsdag ©Visionpool Aps Spilleregler i en god gruppe Workshop, Den Sociale Højskole, 9. juni 2008.
Video i Undervisningen Hvorfor anbefales dette supplement til undervisningen / uddannelsen ??
Den gode præsentation … med PowerPoint, SMARTboard eller lignende.
Skab et Samarbejde med Synergi
Lav en fugle-folde-bog
Modul 3.3 – At arbejde med læring
INSPIRIUS John Mejlgren Camilla Mejlgren. INSPIRIUS John Mejlgren Camilla Mejlgren.
Momenter i livet   Der er øjeblikke i livet hvor du savner nogen så meget at du bare ønsker at tage dem ud af dine drømme og kramme dem rigtigt!
Læringsuge 2017/18 De 17 verdensmål
Backgammon Formål: Du skal primært øve dig i brug af figurer i PowerPoint. Opgave: Lav et backgammon vha. figurer. Find et billede på Internettet af det.
Kurset i fase 1 er 2-delt:  I første del og som introduktion præsenteres du for definitionen af Flipped Learning. Og du præsenteres for en didaktisk skitse.
Du har åbnet en dør som ingen kan lukke i Du har banet den vej
Oprettelse Af Dreamviewer Site.
45116 Teknologisk Forandring og Postal Logistik
Hold dit NemID for dig selv
Instruktion s. 1/3 : Introduktion CAMPUS+ forberedelse.
Vejledning i at scanne..
SketchUp En intro i 3D tegning.
Sæt dit aftryk – udvikling af ideer
Mini-PC-kørekort – Modul 6
Future Vejle inspiration
En ny bog er i gang – skrevet af addicts, for addicts
Præsentationens transcript:

Papirflyveren Øvelse I stedet for en ”kedsommelig” gennemgang af LEAN simuleres LEAN igennem LEAN spil som kan være flyverspil eller ved kurset i forbindelse med LEAN kørekortet Buckingham LEAN spil.   Formålet med LEAN spil er at bevæge deltagerne fra Batch tankegangen over til flow tankegangen. Instruktion til flyverspil er i opgave

Formål Formålet med øvelsen er prøve forskellen på batch og 1 stk’s produktion Der skal som minimum være 3 deltager i en gruppe De personer som sidder selv kan følge med via Adobe Connect og webcam som observatør og tidstager.

Papirflyveren Bygning af papirflyver – 9 instruktioner 1 2 3 4 5 6 7 8 Folde på midten og åbne Fold hjørnerne ind mod midten Fold igen hjørnerne ind mod midten Dit papir ser nu sådan ud! Luk papiret sammen Dit fly er næsten færdigt! Fold vinge 1 som vist på tegningen Fold vinge 2 som vist på tegningen Fold vingerne ud - Dit fly er færdigt! 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Papirflyveren Runde 1: Fordel instruktionerne ligeligt imellem jer sådan at der er ca. lige mange instruktioner til hver deltager i gruppen (Se byggeinstruktionerne på foregående slide) Producér på samlebånd i batch á 5 stk. (Ved batch forstås at hver deltager laver sine instruktioner på hver af de 5 stk. inden de sendes videre til næste led i processen) Der produceres i 3 minutter Mål antallet af færdige produceret fly pr. runde

Papirflyveren Runde 2: 1 stk’s produktion Producér på samlebånd 1 stk’s produktion (Når alle processens instruktioner er lavet sendes flyet straks videre til næste proces) Der produceres i 3 minutter Mål antallet af færdige produceret fly pr. runde