Trivselsmålingens resultater og vores indsatser

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Tilføj hjælpelinier: 1.Højreklik et sted i det grå område rundt om dette dias 2.Vælg ’Gitter og Hjælpelinier...’ 3.Tilvælg ’Vis hjælpelinier på skærm’
Advertisements

Vision Ganløse og Slagslunde Skole
[indsæt selv arbejdspladsnavn og dato]
Set i forældreperspektiv
Vore børn skal trives, og det kan vi forældre være med til at styrke.
Informationsmøde på Lindebjergskolen
Præsentation af materialer på personalemøde
Temadag om undervisningsmiljø
Trivselspolitik på Løsning Skole
Dansborgskolen – vi udvikler hele mennesker
Undervisningsmiljø undersøgelse fase 2
Trivselsgrupper for forældre
Arbejdspladsudvikling
Skolepolitiske visioner og mål
Opsamling på gruppearbejde på SIP2. Tema SIP 3: ”At skolerne udvikler deres undervisningspraksis, undervisningsorganisering og årsplanlægning med henblik.
Værdiregelsæt… Ørslev Skole… Klik dig frem vha. musen / piletasterne.
0.-6. årg., Haderslevreformen og Folkeskolereformen Juni 2014
Hans Jørgen Limborg & Hans Hvenegaard
Inspiration til reformarbejdet
26. MARTS 2009 DANMARKS PÆDAGOGISKE UNIVERSITETSSKOLE AARHUS UNIVERSITET Effekter af den specialundervisning, der gives som supplement til den almindelige.
Vor børn skal trives og det kan vi forældre være med til at styrke Formålet er at skabe et kontinuerligt og fremadrettet skole/hjem samarbejde der sikrer.
Undersøgelsens omfang
Præsentation af materialer på personalemøde
Kollerup Skole Informationsmøde om reformen
Undervisningsmiljøvurdering 2013 Produktion og udvikling Herningsholm Erhvervsskole Evaluering af det psykiske, fysiske og æstetiske undervisningsmiljø.
På Filstedvejens Skole er vi klar over, at mobning forekommer og vil forekomme, men vi vil med dette sikre os ansvar, viden og engagement i arbejdet mod.
Kompetencer Er meget centrale og nødvendige i forbindelse med innovation. Da innovation vil have indflydelse på snart sagt alle funktioner i en virksomhed,
Hvilket arbejde udfører AKT-læreren
Undervisningsmiljøvurdering 2014 Smed Herningholm Erhvervsskole Evaluering af det fysiske, fysiske og æstetiske undervisningsmiljø 1.
Fælles møde med Børne- og Ungeudvalget og strategiudvalget 18. august 2008.
2012 | Undervisningsmiljøvurdering Næstved. Undervisningsmiljøvurdering Vurdering af det sociale, fysiske og æstetiske miljø Socialt miljø.
Velkommen til Klasseforældremøde i x klasse. Aftenens program 1. Status på arbejdet med ”Forventninger til elever” v. klasselærer/ forældre 2. Udvikling.
Det vi skal de næste tre kvarter Tale om hvorfor vi i ledelsen foreslår, at vi stiller skarpt på skole-hjem samarbejdet Tale om den tidsplan vi foreslår.
UNDERVISNINGSMILJØVURDERING 2014 ENERGITEKNIKER HERNINGHOLM ERHVERVSSKOLE Evaluering af det fysiske, fysiske og æstetiske undervisningsmiljø 1.
Undervisningsmiljøvurdering 2014 Krop og stil Herningholm Erhvervsskole Evaluering af det fysiske, fysiske og æstetiske undervisningsmiljø 1.
UNDERVISNINGSMILJØVURDERING 2014 BIL, FLY OG ANDRE TRANSPORTMIDLER HERNINGHOLM ERHVERVSSKOLE Evaluering af det fysiske, fysiske og æstetiske undervisningsmiljø.
Undervisningsmiljøvurdering 2014 Maskinsnedker, trædrejer og produktionsassistent Herningholm Erhvervsskole Evaluering af det fysiske, fysiske og æstetiske.
Kvalitetsmål i uddannelsessektoren
Lind Skole Version 2 FYRAFTENSMØDE MED FORÆLDRE D. 8. OG D. 9. JUNI 2015.
DE-L Årsmøde, Workshop: ”De voksnes vej ind i de erhvervsrettede uddannelser ” Kirsten Holmgaard, direktør Mercantec Tirsdag den 29. april.
Trivselsundersøgelse 2015 Uddrag af undersøgelsen.
1 Kortlægning i program for læringsledelse 2 Kortlægning Kortlægningen i Program for læringsledelse er udformet som netbaserede, elektroniske spørgeskemaer.
Kvalitetsrapport 2009/2010 Nuancer og variationer - et billede af et mangfoldigt skoleområde. En afrapportering fra skoleområdet med fokus på initiativer,
PHOTO STORY I 2.KLASSE FORTÆLLING I DANSK. FORTÆLLING I DANSK Går du med tanker om, hvordan du kan få dine elever til at fortælle og udtrykke sig i både.
FORTÆL I POWERPOINT - FANTASTISKE FABLER. FORTÆL I POWERPOINT Går du med tanker om, hvordan du kan få dine elever til at lave fortællinger med tekst,
Lundehusskolens Værdigrundlag. Stærk Faglighed Trivsel for Alle Den Åbne og Mangfoldige Skole Det Forpligtende Fællesskab Anerkendende Børnesyn.
SAMMEN GØR VI DIG BEDRE 1 SIP4 Pædagogisk ledelse i praksis – fra ord til handling.
Antimobbestrategier for Langhøjskolen. Ved mobning forstår vi: Mobning er groft, verbalt drilleri og/eller fysisk vold, som foregår over længere tid.
Trivselsmålingens resultater og vores indsatser [indsæt dato] [indsæt skolens navn] [Indsæt mødeforum] Trivselsmålingens resultater.
Lektion 2 Formålet med denne lektion er at støtte eleverne i at skabe en god klassekultur. Som lærer er du være med til at sætte rammerne for, at der skabes.
Undervisningsmiljøvurdering Bieringhus Efterskole
Lektion 4 Formålet med lektion 4 er at understøtte eleverne i at søge hjælp, hvis de skulle få problemer, samt at gøre eleverne bevidste om, hvad der kan.
Elevtrivselsundersøgelsen 2016
Kodeks for godt arbejdsmiljø
Trivselsmålingens resultater på vores skole
Trivselsmålingens resultater
Udkast til principper for forældresamarbejde Et stærkt samarbejde mellem forældre og personale skal styrke vores fælles indsats for børn og unges trivsel.
SIP4 Pædagogisk ledelse i praksis – fra ord til handling
Trivselsmålingens resultater og vores indsatser
Lektion 4 Formålet med lektion 4 er at understøtte eleverne i at søge hjælp, hvis de skulle få problemer, samt at gøre eleverne bevidste om, hvad der kan.
Lektion 2 Formålet med denne lektion er at støtte eleverne i at skabe en god klassekultur. Som lærer kan du være med til at sætte rammerne for, at der.
Det vi skal de næste tre kvarter
Princip for kontaktforældre
Lyt, Leg og Lær Vær den du er Ordrup Skole Årsberetning
Elevtrivselsundersøgelsen 2018 For gymnasiale uddannelser
Lektion 6 Formålet med denne lektion er at introducere eleverne til de fællesskabende aktiviteter, der i høj grad støtter op om skabelsen af et stærkt.
Elevtrivselsundersøgelsen 2018 For gymnasiale uddannelser
Årshjul Baggrund Indholdet i Årshjulet tager udgangspunkt i Folkeskolelovens § 44, stk. 1 som siger, at skolebestyrelsen har pligt til at føre tilsyn.
Elevtrivselsundersøgelsen 2018 For gymnasiale uddannelser
Gruppeudviklingssamtale Trin 1-2-3
Præsentationens transcript:

Trivselsmålingens resultater og vores indsatser Skolebestyrelsesmøde [Indsæt dato] [Indsæt skolens navn] Trivselsmålingens resultater

Hvilke temaer undersøger vi? Social trivsel Faglig trivsel Støtte og inspiration Ro og orden [Fjern følgende, hvis I IKKE har kombineret trivselsmålingen med undervisningsmiljøvurderingen] Fysiske og æstetiske omgivelser Trivselsmålingens resultater

Social trivsel Social trivsel: [Beskriv skolens resultat] Social trivsel handler om elevernes oplevelse af hvordan de har det i skolen, i klassen samt omkring mobning. Eksempelvis: ”om jeg føler, at jeg hører til på min skole” ”om andre elever accepterer mig, som jeg er” ”om jeg er blevet mobbet i dette skoleår?” Social trivsel: [Beskriv skolens resultat] Trivselsmålingens resultater

Faglig trivsel Faglig trivsel handler om elevernes oplevelse af egne faglige evner. Eksempelvis: Kan eleverne finde løsninger på problemer Kan eleverne koncentrere sig i skolen Gør eleverne gode fremskridt i skolen Faglig trivsel: [Beskriv skolens resultat] Trivselsmålingens resultater

Støtte og inspiration Støtte og inspiration handler om elevernes oplevelse af at blive inspireret, inddraget og hjulpet i undervisningen. Eksempelvis om: Lærerne er gode til at hjælpe Eleverne er med til at bestemme, hvad de skal lave i timerne Undervisningen er spændende Støtte og inspiration: [Beskriv skolens resultat] Trivselsmålingens resultater

Ro og orden Ro og orden handler om elevernes oplevelse af ro og orden i undervisningen. Eksempelvis om: Eleverne kan høre, hvad læreren og klassekammeraterne siger Læreren let kan skabe ro Læreren møder præcist til undervisningen Ro og klasseledelse: [Beskriv skolens resultat] Trivselsmålingens resultater

Fysiske og æstetiske omgivelser [Brug kun dette slide, hvis jeres skole har kombineret trivselsmålingen med undervisningsmiljøvurderingen] Fysiske og æstetiske omgivelser handler om, hvor tilfredse eleverne er med skolens: Udearealer, fællesarealer og klassen Rengøring Luft, temperatur og lyd med mere Udsmykning Fysisk og æstetisk omgivelser: [Beskriv skolens resultat] Trivselsmålingens resultater

Vurdering af skolens resultater Samlet set [Indsæt vurdering af, hvordan jeres skole klarer sig i trivselsmålingen] Det går rigtig godt med [Indsæt et eller flere områder af elevernes trivsel, hvor det går godt på skolen] Vi oplever udfordringer med [Indsæt et eller flere områder af elevernes trivsel, hvor jeres skole oplever udfordringer] Trivselsmålingens resultater

Progression [Beskriv udvikling i elevernes trivsel gennem de sidste 1-3 år.] Trivselsmålingens resultater

Fremadrettet vil vi have særligt fokus på [Indsæt fokusområde(r), enten succeser, der skal udbredes eller udfordringer, der skal adresseres] Fokusområder Trivselsmålingens resultater

Kvalificering af resultater [Her kan I indsætte bemærkninger, som kvalificerer forståelsen af skolens resultater. Fx Vilkår, vi skal tage særligt hensyn til i vurderingen, Indsatser, som allerede er sat i gang] Trivselsmålingens resultater

Opbygning af handleplan for skolen Handleplanen skal omsætte vores resultater til en praksis, som styrker elevtrivslen Handleplanen beskriver: Udfordringer og/eller succeser Indsatser, der skal øge elevernes trivsel Ansvarsfordeling Tidsplan Retningslinjer for opfølgning Trivselsmålingens resultater

Handleplan for skolen Hvordan er handleplanen udarbejdet? - [Beskriv processen her] Hvem har lavet handleplanen? [Indsæt navne her] Trivselsmålingens resultater

Skolens principper [Beskriv, hvordan skolens værdiregelsæt, anti-mobbestrategi og/eller ordensregler indgår i handleplanen] Trivselsmålingens resultater

Handleplan for skolen [Fortæl om handleplanens indhold her Hvilke succeser/udfordringer arbejder I med Hvilken indsats eller praksisændring har I lavet? Hvilken effekt forventer I? Hvem er ansvarlig for indsatserne? Tidsplan for indsatserne] Trivselsmålingens resultater

Særligt fokus i trivselsmålingen fremadrettet? [Indsæt forslag til områder eller spørgsmål i trivselsmålingen, som I fremover vil have et særligt fokus på] Trivselsmålingens resultater

Hvad så nu? Vores videre samarbejde [Beskriv jeres forventninger til skolebestyrelsens rolle og opgaver fremadrettet] [Beskriv eller spørg ind til, hvordan I fremadrettet skal samarbejde om forbedring af trivsel og undervisningsmiljø] Trivselsmålingens resultater