Rehabilitering i Specialpædagogisk optik

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Dagsorden Hvor langt er vi? Beskæftigelsesreformen Oplæg til jobcenter
Advertisements

Mor På Vej •Fokus på faglige og sociale kompetencer.
SV’s sociale øko-system
Patientrettet forebyggelse Kommunerne i Region Sjælland Workshop D Konference den 24. maj 2012.
Fastholdelsesstrategier på EUC Syd Udfordringen  95 % af en ungdomsårgang skal gennemføre en ungdomsuddannelse.  Det er nødvendigt at vi alle i fællesskab.
Temagruppen Sundhed på arbejdspladsen K RONIKERE PÅ ARBEJDSPLADSEN T EMAGRUPPEN
Nr. Vesterskov - Et lille sted - Med store muligheder
Birgit Bang, Beskæftigelsesrådgiver Tina Krohn, Beskæftigelsesrådgiver
Ny Førtidspension og fleksjob reform
Den motiverende samtale
Begrundelse for ændringer i uddannelsen
Projekt ’fra barriere til karriere’ DSI (De Samvirkende Invalideorganisationer) ogArbejdsmarkedsstyrelsen.
Hvem kommer på Perron 3 Hvilken profil har de? Hvad har fået dem til at komme?
Et projekt på. Baggrund  Misbrugere der har behov for en tættere personlig, følelsesmæssig og social opfølgning for at kunne indgå i relationer på arbejdsmarkedet.
Tilfredshedsundersøgelse
  Billede 1 Blevet bedt om at fortælle lidt om hvordan det er at være socialiværksætter . Præsentation af mig selv : Er uddannet lærer og socialpædagog.
IT i undervisningen.
“Fra sygefravær til arbejdsevne”
Arbejdsevneafklaring på AU-Centret i Holstebro Dorte Frejo Rasmussen, ergoterapeut og jobkonsulent Vita Hagelskjær, afdelingsleder Dorte.
Det danske arbejdsmarked – den danske model
Arbejdsmarkedsperspektivet i en behandlingsmæssig kontekst Succes i intensiv behandling KABS Viden, døgnkonference 3. november 2009 Marika Sabroe Vejle.
Flere og flere får tilkendt førtidspension på baggrund af en psykisk lidelse? Hvad kan vi gøre for at standse og vende denne udvikling - og hvordan kan.
Oplæg om sygedagpengereformen d. 1. oktober 2014 for Viborg kommune
Excellent skizofrenibehandling ‘Kroniker’-perspektiv?
Temadag for repræsentanter i De Regionale Beskæftigelsesråd d Birgit Hagen, DH repræsentant I Det regionale Beskæftigelsesråd i Region Midtjylland.
Prestudy med fleksibel vejledning Rasmus Mørk Underviser på HTX Skjern Byggeri og Energi.
Jobcenter Århus Udbud af Beskæftigelsesfremmende tilbud til job- og indsatsklare borgere d. 26. august 2010.
VIP2 5. november 2008 Historie om perlen. ”Pludselig var jeg meget dygtig” Målet med dagen – at I selv laver et KompetenceKort, dialog om muligheder for.
DLG i bevægelse Forløb for den enkelte lokation. 2 Aktiviteter i det første år Møde med leder for afdeling (samt trænere og AM-repræsentant, hvis muligt)
KL-projekt 24. September Forebyggelse og Misbrug - § 17, stk 4 udvalg / Bjarke V. Bruhn-Rasmussen.
Patientrettet forebyggelse Kommunerne i Region Sjælland
Fælles opgaveområder mellem Borgerservice og Biblioteker
KOL i almen praksis. d d Hvad kan vi i almen praksis … Opsporing Udredning Behandling.
Hjerterehabiliteringsforløb i Nyborg Kommune Fase 2 B.
Rehabilitering Samordningsudvalgsmøde
Eksempel på et vanligt forløb
Vejlederportfolio – en arbejdsform til udvikling af vejlederpraksis. Nu med praksiseksempler Efterskolernes vejledertræf 2011 Olav Nielsen, Margrethe Brunsbjerg,
Præsentation af resultaterne fra workshop 1 1. Workshop 1- hvad gjorde vi? Spor: Unge, uddannelse og beskæftigelse Tema 1 - Forebyggelse og sammenhæng.
1 © Copyright AK-Samvirke - marts 2007 Udgangspunktet er – som altid – de tre V-er. Vilje - til at samarbejde og anerkende ”de andre”
Hvordan arbejder jobcentrene med afklaring af arbejdsevnen/arbejdsprøvning? Jobcenter Roskilde Birthe Haastrup Anette Perós.
IKT-hjælpemidler i rehabiliteringen Rehabilitering i Specialpædagogisk optik Torsdag den 27. november 2008 Erik Häuser og Pernille Missel Danielsen – IKT-konsulenter.
Næstved Rehabiliteringsteamets arbejde.. l  Optaget i forsøgsperioden på ca. 10 uger har været 19 i deltagergruppen og 24 i kontrolgruppen. 30 i deltagergruppen.
Emner: Store barrierer og lille erhvervsevne hvordan håndterer vi de situationer? Personlig assistance og fleksjob Hjælpemidler. LAB/SEL. - ligheder.
Minister mål og beskæftigelsesplan JC Frederiksberg 2012: Færre skal på varige forsørgelsesordninger = flere personer med varigt nedsat arbejdsevne skal.
Ophør af JAF Inden ophør af et JAF skal kommunen foretage en vurdering af borgerens arbejdsevne og dennes muligheder for at komme tilbage i beskæftigelse,
Tovholderseminar i BIP Væksthuset 23. september 2015.
Afklaring af arbejdsevnen/ arbejdsprøvning
1 Faglige og praktiske kompetencer Dårlig skolegang, ofte ikke folkeskolen afgangseks. Personlige kompetencer Rastløse – svært ved at indordne sig ift.
Temadage med SJH. Arbejdsskade Ulykke En fysisk eller psykisk skade, som opstår efter en hændelse eller en påvirkning, der er sket pludseligt eller inden.
ViSP i ungdoms- uddannelses- perspektiv Rehabilitering i Specialpædagogisk optik Torsdag den 27. november 2008 Helle Djuraas, områdeleder,SFV.
Personer med psykiatrisk handicap er også en HR-udfordring Stig Langvad, formand 2. oktober 2008 Fastholdelse og integration af handicappede i virksomhederne.
Tilbage til arbejdsmarkedet Handicapkonferencen den 22. november 2007 – Jørgen Nissen/Bombardier Transportation Denmark A/S.
Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Ny visitation.
Pårørendesamarbejde Rehabilitering i Specialpædagogisk optik Torsdag den 27. november 2008 Karin Andersen og Mogens Vig Frederiksen.
Trivselsmålingens resultater og vores indsatser [indsæt dato] [indsæt skolens navn] [Indsæt mødeforum] Trivselsmålingens resultater.
Hjerterehabilitering i Danmark lige nu! v/Lene Joensen Akademisk medarbejder Sundhed og Forebyggelse.
Nye veje i uddannelses- og beskæftigelsessituationen i Østdanmark Temamøde 9. december 2011 Nye veje i uddannelses- og beskæftigelsessituationen i Østdanmark.
Forebyggende samtale En forebyggende samtale er for dig, der endnu ikke har stress, men ønsker råd og vejledning om, hvordan du undgår at udvikle alvorlig.
Orientering fra kontoret Job og Fastholdelse AM-udvalg den 6
Rehabilitering i Specialpædagogisk optik
SPS på ungdomsuddannelser
Den ny social- og sundhedsassistentuddannelse
V.M.–FORLØBET , SOM DET HÅNDTERES I MAJORIAQ NUUK
HL, Uddannelsesforbundet og Danske Erhvervsskoler og – Gymnasier har udarbejdet denne præsentation til brug på erhvervsskolerne. Præsentationen går igennem.
Faciliteter og Aktiviteter ORGANISERET UORGANISERET
ArbejdsMarkedsCenter Fleksjob og ledighedsydelsemodtagere
Socialpolitisk statusmøde 2017 LO
TILLYKKE MED FØDSELSDAGEN!
Alle børn med i idrætsfaget
IBOS og NOR På IBOS kan borgere med synproblematikker relateret til en hjerneskade, tilbydes en optisk og neurooptometristisk udredning, hvis det vurderes.
Præsentationens transcript:

Rehabilitering i Specialpædagogisk optik Vejen til arbejdsmarkedet Rehabilitering i Specialpædagogisk optik Torsdag den 27. november 2008 Mette Tamborg Preben Rasmussen

Slusen Arbejdsmarkedsafklarende forløb med henblik på beskrivelse og vurdering af erhvervsevne Støtte til at vende tilbage til arbejdsmarkedet, på ordinære vilkår, fleksjob eller job på skånevilkår

Træning som specialpædagogisk værktøj Led i undervisningsplan Træning i motionscenter 3 x ugentligt Træning i varmtvandsbassin og svømmehal Metode til at afdække fysisk formåen i forhold til ressourcer Ikke behandling!

Parametre der evalueres og undervises ud fra: Energi Synergi Aktivitet Evne til at deltage Evne til at fortsætte Erkendelse af egen situation Evnen til at følge vejledninger Tilpasningsevne

Hvorfor ?

Tillykke med fødselsdagen fra SLUSEN