Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

DLG i bevægelse Forløb for den enkelte lokation. 2 Aktiviteter i det første år Møde med leder for afdeling (samt trænere og AM-repræsentant, hvis muligt)

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "DLG i bevægelse Forløb for den enkelte lokation. 2 Aktiviteter i det første år Møde med leder for afdeling (samt trænere og AM-repræsentant, hvis muligt)"— Præsentationens transcript:

1 DLG i bevægelse Forløb for den enkelte lokation

2 2 Aktiviteter i det første år Møde med leder for afdeling (samt trænere og AM-repræsentant, hvis muligt) Gennemgang af projektet – aktiviteter, roller, fordele for medarbejderne og arbejdspladsen Aftale opgaver for projektet og lederen Trænere – opgaver og praktik AM-repræsentant – opgaver og rolle Indhold i Startbox – projektet leverer Startboxen Planlægning af kick off – tidspunkt og praktik Opstart Oplæg fra leder, træner og HR-chefen og ekstern indlægsholder Gennemgang af praktik for medarbejdernes deltagelse i træningen Fysisk aktivitet ledet af trænerne Spørgeskema udsendes for at måle det fysiske udgangspunkt hos medarbejderne Kick off Trænerne får støtte fra Healthy Company, som er firmaet der uddannede trænerne Trænerne deltager i netværksmøder med andre trænerne for at dele erfaringer og få ny viden Efter ca. 6 måneder evalueres med medarbejdere, trænere og AM-repræsentanter for at sikre tilpasning af forløb og anvendelse af erfaringer hos de næste deltagere Medarbejderne skal svare på det samme spørgeskema efter 1 år for at måle effekten af træningen Opfølgning

3 Kick off Tid i min.AktivitetAnsvarlig 5Velkommen og ramme for projektetAfdelingsleder 15Baggrund for projektetPersonaleafdelingen 50Oplæg v. ekstern oplægsholderEkstern oplægsholder 15 Trænere – rolle og fysisk aktivitet Praktik - træning, tidsreg, spørgeskemaTrænere 5AfrundingAfdelingsleder 3


Download ppt "DLG i bevægelse Forløb for den enkelte lokation. 2 Aktiviteter i det første år Møde med leder for afdeling (samt trænere og AM-repræsentant, hvis muligt)"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google