Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Forebyggende samtale En forebyggende samtale er for dig, der endnu ikke har stress, men ønsker råd og vejledning om, hvordan du undgår at udvikle alvorlig.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Forebyggende samtale En forebyggende samtale er for dig, der endnu ikke har stress, men ønsker råd og vejledning om, hvordan du undgår at udvikle alvorlig."— Præsentationens transcript:

1 Forebyggende samtale En forebyggende samtale er for dig, der endnu ikke har stress, men ønsker råd og vejledning om, hvordan du undgår at udvikle alvorlig stress. Kan også vælges som opfølgende samtale for dig, der har gennemgået mit stresscoaching forløb. 1 samtale af 90 minutters varighed Afklaring af din situation i forhold til stress Vurdering af din stressbelastning Samtalen har fokus på at lære dig at tackle og forebygge fremtidig stress Du får en bred forståelse for hvad stress er, og konkrete råd og vejledning i forhold til håndtering og forebyggelse af stress Redskaber til håndtering af stress DKK 750,-


Download ppt "Forebyggende samtale En forebyggende samtale er for dig, der endnu ikke har stress, men ønsker råd og vejledning om, hvordan du undgår at udvikle alvorlig."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google