Oplæg: Samtale: Nådegaver til at helbrede og forbøn for syge

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Husk at lukke døren efter dig!
Advertisements

Jeg lever, og I skal leve! Vi skal ikke selv stable et nyt liv på benene. Det gør Ånden. Det nye liv skal vi ikke leve for at gøre os fortjent til det.
Paulus en brik i Guds frelsesplan
Johannesevangeliet kap 15,1-11.
”Åndelige discipliner for disciple”!
Økonomi og Bøn Søndag den 27. marts Repetition • Vi har lært at: • Gud ejer alt sølv og guld • Han ønsker at søger for os på alle livets områder.
VELKOMMEN – VI ER GLADE FOR DIG SLUTTEDE SIG TIL OS.
Nøgler til menighedens vækst
Festligt fællesskab med livsglæde som værdi. v25 Men den ældste søn var ude på marken. Da han var på vej hjem og nærmede sig huset, hørte han musik og.
Hvordan forbliver jeg åndelig vågen? Bibeltime over 5 Mos 6 og 8:
Håbets folk. Møde Jesus igen for første gang Er vi tro mod dét, han var tro imod? Prædiker vi det evangelium, han prædikede? Lever vi evangeliet, som.
BP – dit og mit frihedsbrev. Muligt at leve et liv i frihed – pga
Lidelse, sygdom og forbøn.
Løgnen er en åndsmagt Joh 8,42-51  Indledning. Løgnen i vores tid.  Sammenhængen med dagens andre bibellæsninger.
Havde Luther en teologi om Guds rige?
Gud og penge Penge som en test på vores administration af ’de sande værdier’.
”Kaldet til kærlighed”
Livets Ord Livets Ord Maj 2012 Maj 2012 « Ild er jeg kommet for at kaste på jorden, og hvor ville jeg ønske, at den allerede havde fænget ! » ( Luk 12,
Paulus’ brev til de kristne i Efesus
Hvilken slags kirke ønsker vi at være
Kaldelsen til evangeliet Rom. 1, v1 Fra Paulus, Kristi Jesu tjener, kaldet til apostel, udset til at forkynde det evangelium, v2 som Gud forud har lovet.
Hvordan mærker jeg, at Gud findes?. a. Kommer troen af hvorvidt jeg mærker at Gud findes? a. Kommer troen af hvorvidt jeg mærker at Gud findes? Men I,
Introduktion til Kongen og hans Rige
Livet i Helligånden TEMA: Pinse TEXT: Rom. kap. 8 MÅLGRUPPE: kristne og endnu ikke kristne FORMÅL: At forstå og kalde os til at praktisere fællesskabet.
Rom. 12:2 – Sindet fornyes Og tilpas jer ikke denne verden, men lad jer forvandle, ved at sindet fornyes, så I kan skønne, hvad der er Guds vilje: det.
Fristelse Så blev Jesus af Ånden ført ud i ørkenen for at fristes af Djævelen. Og da han havde fastet i fyrre dage og fyrre nætter, led han til sidst.
Lidelsens problem (teodicé)
De 5 B’er Brødrene Bønnerne Bibelen Brødet Badet
Ap.G Fil. 1:1-2 Fil. 1:3-30: Glæde og lovsang i fængslet, jordskælv, menighed grundlagt. Gør min glæde fuldstændig ved at have Jesu tjenersind.
18. Søndag efter Trinitatis Søndag d. 4. oktober 2015 Gudstjeneste kl
Romerbrevet v. Rolf W. Jørgensen De herliges lidelser er nåde Romerbrevet 8,17-39 De herliges lidelser er nåde Søndag, den 9. august 2015 Aalborg Frimenighed.
Når Helligånden taler Lektion 1: Helligånden taler gennem Bibelens forfattere Lektion 2: Helligånden taler gennem nulevende mennesker.
Liturgiens evangelium. En god gudstjeneste er som et H.C. Andersens eventyr tematisk - genkendelig - overraskende.
Den vidunderlige Gud Lektion 1: Den vidunderlige treenige Gud Lektion 2: Fællesskabet med den vidunderlige Gud.
Når Helligånden taler Lektion 1: Helligånden taler gennem Bibelens forfattere Lektion 2: Helligånden taler gennem nulevende mennesker.
Nådegaver?. Indre Missions Hus, Fredericia Undervisningskonsulent Ansatte: Medarbejder- koncerence 14 dages kurser Individuelle kurser Ledere: Leder-
Bibelen som redningsvest eller kompas? Hvordan kan man navigere efter Bibelen som voksen københavner, og hvordan kan den hjælpe os i mål?
Jesus på korset Lektion 1: Hvorfor alt det blod? Lektion 2: Hvordan blev det en sejr?
Tilbageslag og fremgang Nicolaifællesskabet d. 25/
Jesus på korset Lektion 1: Hvorfor alt det blod? Lektion 2: Hvordan blev det en sejr?
Temaer i Johannes Evangeliet Kap. 13, 1-11 Søndag d. 13. september 2015.
Galaterne 1-2 Nåde og Fred fra Gud Fra Paulus, apostel, ikke fra mennesker, ikke udsendt af et menneske, men af Jesus Kristus og Gud Fader,
Vi forsager Djævelen og alle hans gerninger og alt hans væsen. Vi tror på Gud Fader, den almægtige, himmelens og jordens skaber.
Du blev skabt til at tjene Gud Det målrettede liv 5. del.
Søndag, den 26.april 2009 Apostolsk Kirke i Århus Et fornyet fællesskab.
Tegnene, der følger med Ap.G. 2,37 – 3,11 Nicolaifællesskabet d. 20/
544 – Det er fredens røst, der lyder 1, S1 Det er fredens røst, der lyder, Herre, ved dit nådebord, det er pagtens kalk, du byder, rakt os med forsoningsord,
Uenighed uden bitterhed. Spørgsmål 1. Kan man være uenige uden at blive bitre? 2. Kan uenighed have et formål? 3. Kan man være enige om at være uenige?
Du blev skabt til lighed med Kristus Det målrettede liv 4. del.
Johs. Evangeliets formål Søndag d. 3. april 2016.
Livet i menigheden Ap.G. 4,23-37 Nicolaifællesskabet d. 27/
Nadver 1, S1 Indbydelse: Lad os rejse os og modtage indbydelsen til Herrens nadver. Menigheden rejser sig Jesus sagde: ”Jeg er livets brød. Den, der kommer.
JEHOVA RAFA – HERREN SOM HELBREDER DIG!. ”Jeg er Herren, der læger dig!” Jehova Rafa - ES
Prædiken Ånd og kød.
2. Tim. 3:16-17 Ethvert skrift er indblæst af Gud og nyttigt til undervisning, til bevis, til vejledning og til opdragelse i retfærdighed, så.
”Tror du på julemanden?”
Tror du på løgnen eller sandheden?
Matt. 28:8-10 Og de skyndte sig bort fra graven med frygt og stor glæde og løb hen for at fortælle hans disciple det. Og se, Jesus kom dem i møde og hilste.
Frelse af nåde ved tro Hvordan syndere bliver forligt og kan leve i fællesskab med den levende Gud Kristian Guttesen.
093 – Op, glædes alle, glædes nu 1, S1
Fader, hold om mig Mel.: Timon Müller Tekst: Line Nielsen.
Livets Ord April 2018.
Levende og virksom Tro i Frikirken!
“Min nåde er dig nok, for min magt udøves i magtesløshed”
528 - Gud, riv os ud af tidens jag, 1, S1
851_Du kære Gud og Fader god 1, S1
John. 20:31 Men dette er skrevet, for at I skal tro, at Jesus er Kristus, Guds søn, og for at I, når I tror, skal have liv i hans navn.
Herre, vi vil stille mindes dine ord, dele dine gaver
Ap. G. 2:1-4 Da pinsedagen kom, var de alle forsamlet. Og med ét kom der fra himlen en lyd som af et kraftigt vindstød, og den fyldte hele huset, hvor.
Præsentationens transcript:

Oplæg: Samtale: Nådegaver til at helbrede og forbøn for syge spørgsmål, protester, erfaringer …

En kort indføring i Guds hjælp i forbindelse med sygdom nådegaver.dk

Hvem opfandt sygdommene? Ikke GUD - det var Satan! Fysiske &/ psykiske sygdomme Hvem opfandt sygdommene? Ikke GUD - det var Satan! Satan prøver altid at ødelægge!!

Hvis jeg bliver syg - hvis skyld er det så? Det er ikke Guds straf !! Joh 9,1-3 Det kan være en følge af din synd (spritkørsel). Gud kan bruge det til noget godt! Rom 8,28! Lidelser kan bruges til opdragelse Hebr 12,1-13 2 Kor 11,23- 12,10 (”tornen i kødet”). Lidelser kan bruges til ledelse 2 Kong 5 (Na´aman). Gud vil hjælpe dig!

HEL GUD HELER DET BRUDTE ! HELBREDELSE VED BØN GUD HELBREDER ALLE DINE SYGDOMME… Salme 103,3 Han tilgiver al din skyld, HELBREDER ALLE DINE SYGDOMME. han udfrier dit liv fra graven… han mætter dit liv med gode gaver.. Salme 103,3f

intet er umuligt for Gud Luk 1,37 TROENS ØJE

Min fader, hvis det ikke er muligt, at dette bæger går mig forbi, men jeg skal drikke det, så ske din vilje

ske din vilje Min fader, hvis det ikke er muligt, at dette bæger går mig forbi, men jeg skal drikke det, så ske din vilje ske din vilje

ske din vilje… Vi får heldigvis ikke det vi beder om, hvis det ikke er GUDs vilje Hvorfor heldigvis? Fordi GUD altid er den klogeste!

Sker der altid noget, når vi be´r? - også selv om vi ikke altid ser det! -også selv om mennesker ikke åbner sig og tager imod

GUD - vil du gøre mig rask? NEJ - men jeg vil hjælpe dig med at være syg VENT - ja, men det vil ske senere eller over en periode JA - det sker her og nu!!

kast al jeres bekymring på ham, for han har omsorg for jer. 1 Pet 5,7 at læsse af hos Gud….

X X X X Vores følelser, vort inderste. Vores tanker. Vær ikke bekymrede for noget, men bring i alle forhold jeres ønsker frem for Gud i bøn og påkaldelse med tak. Og Guds fred, som overgår al forstand, vil bevare jeres hjerter og tanker i Kristus Jesus. Fil 4,6-7 Vores følelser, vort inderste. Vores tanker. Vi bevares i livsfællesskab med JESUS! X X X X ØNSKER BEKYMRINGER FRED

I evigheden er alle kristne raske!

GUDs helbredende gaver: Lægen Bøn og forbøn Nådegaver til at helbrede Salvning

34. Nådegaver til at Helbrede

Nådegaver til at helbrede: 1 Kor 12,9: Én får tro ved den samme ånd, en anden nådegaver til at helbrede ved den ene og samme ånd, 1 Kor 12,28: Og i kirken har Gud sat nogle til at være for det første apostle, for det andet profeter, for det tredje lærere, endvidere nogle med kraft til at gøre mægtige gerninger, endvidere nogle med nådegaver til at helbrede, til at hjælpe, til at lede, til forskellige slags tungetale. 1 Kor 12,30: Har alle nådegaver til at helbrede? Kan alle tale i tunger? Kan alle tolke tungetale?  Men stræb efter de største nådegaver!

Disse tolv sendte Jesus ud og befalede dem: »Følg ikke vejen til hedningerne, og gå ikke ind i samaritanernes byer; men gå derimod til de fortabte får af Israels hus. Gå ud og prædik: Himmeriget er kommet nær! Helbred syge, opvæk døde, gør spedalske rene, driv dæmoner ud. I har fået det for intet, giv det for intet. Matt 10

FORKYNDELSE OG BØN FOR SYGE FULGTES AD BÅDE FOR JESUS De blev der i lang tid og forkyndte frimodigt i tillid til Herren, som bekræftede ordet om sin nåde ved de tegn og undere, der skete ved deres hænder ApG 14,3 FORKYNDELSE OG BØN FOR SYGE FULGTES AD BÅDE FOR JESUS OG FOR HANS FØRSTE DISCIPLE OG FOR DE FØRSTE MISSIONÆRER

Helligånden kan give os gaver til at helbrede ved bøn! 1 Kor 12,9 JESUS er det store eksempel! De 12, de 72, Peter, Paulus, Filip er andre eksempler …. De gives også i dag til menigheden! Nogle i en menighed må regne med at få disse gaver! Tilskyndelse (gennem medfølelse) til at bede for syge er ofte det første tegn på, at man har disse gaver!

Hvad gør ”hr og fru Danmark, når de er syge? Hvad gør ”hr og fru Kirke-Danmark”, når de er syge? Hvordan kan vi tilbyde hjælp?

KRAFT-EVANGELISATION John Wimber For nogle år siden spurgte jeg John Wimber (der er kendt for sin virksomhed som forbeder for syge i USA), hvor stor en procentdel der blev raske efter forbøn i hans menighed. ”Cirka halvdelen” svarede han. ”Har du nogen forklaring på, hvorfor ikke alle bliver helbredt?” ”Nej, det har jeg ikke, men det forhindrer mig ikke i at glæde mig over dem, der bliver raske.” ”Hvad gør I med dem, der ikke bliver helbredt?”. ”Dem følger vi op på med sjælesorg. I nogle tilfælde beder vi for dem igen.” Senere døde John Wimber af kræft efter en lang periode med store smerter. [Nådegaver i funktion]

Luk 6: ”Da han så deres tro”

som ved alle andre gaver fra Gud: ”Da han så deres tro” Hvem ”skal” tro ved en helbredelse? NT: troen kan være hos den syge og hos den, der beder for den syge. som ved alle andre gaver fra Gud: de modtages i tro

(bortset fra skabelses- gaverne). Er troen afgørende? I en forstand er den: vi kan ikke få noget fra Gud, uden at modtage det i tro (bortset fra skabelses- gaverne). Men den er ikke afgørende på den måde, at hvis bare vi har tro nok, vil der altid ske en helbredelse. Der er altid grund til at bede Gud styrke os i troen! HUSK: Det er bedre at have en lille tro på en stor GUD, end en stor tro på en lille gud!