Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

544 – Det er fredens røst, der lyder 1, S1 Det er fredens røst, der lyder, Herre, ved dit nådebord, det er pagtens kalk, du byder, rakt os med forsoningsord,

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "544 – Det er fredens røst, der lyder 1, S1 Det er fredens røst, der lyder, Herre, ved dit nådebord, det er pagtens kalk, du byder, rakt os med forsoningsord,"— Præsentationens transcript:

1 544 – Det er fredens røst, der lyder 1, S1 Det er fredens røst, der lyder, Herre, ved dit nådebord, det er pagtens kalk, du byder, rakt os med forsoningsord, på det store skyldnerbrev dine lidelser du skrev; midler mellem Gud og jorden, du har stillet dommens torden.

2 544 – Det er fredens røst, der lyder 2, S2 Det er nådens brød, vi tage, uden tak tør ingen gå, ydmygt lader jeg tilbage verdens ros, jeg bygged på, lægger på dit offerbord fromme løfter, angersord, det er alt, hvad jeg kan give; styrk mig, at jeg tro må blive!

3 544 – Det er fredens røst, der lyder 3, S3 Det er livets drik, vi smage, dødens bæger tømte du, over jordens syndedage ser jeg ind i Himlen nu: Hvor er hjertets frygt og nød? Gud vil ingen synders død: Frelser, som her er til stede, hisset venter jeg din glæde! Ukendt forfatter.

4 544 - Fade, S4


Download ppt "544 – Det er fredens røst, der lyder 1, S1 Det er fredens røst, der lyder, Herre, ved dit nådebord, det er pagtens kalk, du byder, rakt os med forsoningsord,"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google