Ungdommens Folkemøde 2017 www.ufm17.dk.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Skriv en kommunikationskontrakt. Kontraktformuleringens faser Alles ansvar Skab motivation for kontrakten. Afstem forventningerne hos medarbejderne Hvad.
Advertisements

Aulum-foredrag 4. okt. 2015: at være pårørende til psykisk sårbare
Integrationsrådskonference 24. marts 2012 Demokratisk Medborgerskab.
Forældreinfomødet mandag Skovvejens Skole Velkomst v/ distriktsskoleleder Gitte Graatang Aftenens emner: En fusioneret skole – første.
Dagens program Aktiv lytning + øvelse Forumspil om aktuelle situationer.
Hvad nu hvis – og hvis ikke? Hvis personen bliver helbredt: Lær vedkommende at takke Jesus for helbredelsen at stå imod, hvis der kommer symptomer på sygdommen.
Samtalen Fokus på handleplan og delmål. Indhold Indledning Nysgerrighed Positionering Styrkelse af motivation Gennem samtalen Som mål Arbejde med tro.
Hvem er jeg? Indlægsholderen præsenterer sig selv og kører bordet rundt.
Fordybelse i et projekt
Det gode liv og den etiske fordring
Lektion 7 Formål med denne lektion er at arbejde videre med klassekulturen, følge op på surveyen og at afrunde lektionsforløbet i Netwerk. Alle rettigheder.
En nordjysk investering – Vejle
FORDYBELSESDAG - RELIGION
Sammen vil vi lære En uddannelse handler om at blive klogere og dygtige, så I bliver parate til jeres drømmejob. Forestil jer, at vores klasse er verdens.
At udfordre eleverne på deres valg, også i forbindelse med uddannelsesmessen Lektor Marianne Tolstrup, UCL
Igangsættelse af tankeprocesser – at finde mulige sager
Dagens program Vi skal tale om: Hvornår og hvordan du træffer valg?
THY Business Breakfast.
På job i samskabelsessamfundet -Udfordringer og muligheder
Lektion 6 Formålet med denne lektion er at introducere eleverne til de fællesskabende aktiviteter, der i høj grad støtter op om skabelsen af et stærkt.
Kvalitetsenheden for Almen Praksis i Region Nordjylland
MILJØSTAND VED UNGDOMMENS FOLKEMØDE
Forberedelse til eksamen
Målet med at give nogle elever en transitmentor
Velkommen Robusthed basiskursus
Inspiration spørgsmål og Billeder
Ungdomsbyen i samarbejde med Benedicte Kommunikation
PROGRAM mandag den Kl.9:30-10:00
Program Introduktion Gennemgang af vores idé
Skriv ansøgning 10 gode råd.
FRA DIAGNOSE TIL DØD Tidlig palliation
Centralforeningen for Stampersonel
Dit samarbejde med Center for Socialpædagogik og Psykiatri Oplysning om Tæt på Familien i CSP – udarbejdet i samråd med ForældrePanelet i CSP november.
UDDANNELSE OG JOB 8. klasse
Flerfagligt Forløb 2 Klasse: Fag:.
Fastholdelse på uddannelserne – Indspark fra elever og bidrag fra LUU
- Fokus på hvordan vi sammen kan styrke løsningen af kerneopgaven.
Innovationsforløb Modul 3 ©
Forældremøde.
Styrk foreningen Fællesskab og samarbejde
Dagens program Du skal have kendskab til:
Erfaringer fra virksomhedsbanken
Personlighed og Kompetencer
Ledelse i synet af de unge
Lektion 6 Formålet med denne lektion er at introducere eleverne til de fællesskabende aktiviteter, der i høj grad støtter op om skabelsen af et stærkt.
Forløb: Unge identitet, socialisering og sociale medier
Sådan bruger du præsentationen
Prøve Eksamen D. 7/ Varighed: 30 min
Ledelsesevaluering.
MUNDTLIG FREMSTILLING
Hvem bestemmer dine valg? Tobaksforebyggelse i Sønderborg Kommune
Igangsættelse af tankeprocesser – at finde mulige sager til synopsis.
AT 3.2 Igangsættelse af tankeprocesser – at finde mulige sager til eksamensprojekt.
Region Midtjyllands opgave
Danmarks Vejlederforening
Alle rettigheder forbeholdes
Hvem bestemmer dine valg? Tobaksforebyggelse i Sønderborg Kommune
Stine Reinholdt Hansen, Stig Toke Gissel og Morten Puck
851_Du kære Gud og Fader god 1, S1
professionsideal for lærere
med Five-a-side Håndbold og Håndboldfitness?
Mental sundhed Beskrivelse: Da Socialtilsynet var på tilsyn i august. 2017, blev begrebet ‘mental sundhed’ drøftet. Vi blev optaget af at identificere.
Indsæt billede af din skole
Lektion 1-2 i Blok 8 Teknologiforståelse som fag - Mellemtrin
Metakognitiv behandling til børn med generaliseret angst
Flerfagligt Forløb 2 Klasse: Fag:.
Værktøj 10: Forandringer og stress - Individet
Værktøj 5: Lederens opgaver med stress - stressforebyggende lederstil
Værktøj 7: Det gode personalemøde og arbejdspladskulturen
MIKRO-PROJEKTMODELLEN
Præsentationens transcript:

Ungdommens Folkemøde 2017 www.ufm17.dk

Video

Rammer for projektet Tid 24 lektioner (Business tid) Deadline 7. september 11:00-12:00 Økonomi 1500 kr til materialer Hvem stiller opgaven Københavns Kommunes Ungdomsskole & UU København Forventninger At i har noget på hjerte, som bliver formidlet på en sjov og spændende måde. Emne “Indflydelse” Samarbejdspartnere Birgitte Arentoft Bojko - AC fuldmægtig - KKU - bibojk@ungdomsskolen.kk.dk

Teksten fra programmet “Kom og vær med, når studerende fra Kombineret Ungdomsuddannelse(KUU) laver en involverende event om unge og indflydelse. Hvis du har lyst til en event, hvor du skal være aktivt deltagende, er du kommet til det rette sted!” De unge, der står for eventen, går på KUU Business, der en 2-årig ungdomsuddannelse, der har fokus på service, innovation og event. Uddannelsen kombinerer teori og praksis og gør klar til job eller til at gå i gang med en ungdomsuddannelse. KUU Business er en selvstændig afdeling i ungdomsskolen for 15- 25 årige.

Øvelse Gå sammen to og to Brug 10 minutter på at finde på alt hvad i forbinder med ordet indflydelse. (ALT er rigtigt)

Opsamling at have indflydelse på folk omkring en. at have indflydelse på ens eget liv. indflydelse på samfundet. mor og far har haft meget indflydelse på en. jeg har indflydelse på hele verden. jeg har indflydelse på træningen. kvinder kan have mindre indflydelse end mænd. venner og veninder kan have indflydelse på vedkommende.

Opsamling vejleder har indflydelse på en. frihed =indflydelse indflyedlse er en menneske rettighed. det er vigtigt at have indflyedlse på sit arbejde. at man har indflydelse på hvilken religion man har og omvendt. hvis man vil skabe et nyt liv. smøger hjælper på stress. der findes både god og dårlig indflydelse.

Opsamling medbestemmelse. loven har indflydelse på en og omvendt. ens lære har indflydelse på en. Hvis du ikke har indflydelse på noget, gælder din mening aldrig Uden indflydelse er alt du gør ligegyldigt

Definition af ordet indflydelse Mulighed for at kontrollere eller styre personer og begivenheder i kraft af éns position eller resurser Eksempler: bestemmende indflydelse, reel indflydelse, politisk indflydelse,indflydelse på samfundsudviklingen, gøre sin indflydelse gældende, magt og indflydelse, få/have indflydelse, sætte sig uden for indflydelse Evne til at påvirke nogens eller nogets egenskaber, fremtræden eller udvikling Eksempler: dårlig indflydelse, øve indflydelse på, få/have indflydelse på, under indflydelse af/fra.

HVAD BETYDER ”INDFLYDELSE I EN VIRKSOMHEDSKONTEKST Indflydelse handler om, at medarbejderen har direkte medbestemmelse på egne opgaver, og de ressourcer og redskaber, der er nødvendige for at løse opgaverne. Det er naturligvis ledelsen, der sætter rammerne og beslutter hvilke områder medarbejderne har ind ydelse på. Og her skal der både tages hensyn til opgavens art, jeres grad af uddelegering af ansvar, og den enkelte medarbejders kompetencer og behov for ind ydelse og ansvar.

Hvad vil du gerne ændre i samfundet? Øvelse Walk’n’Talk Gå sammen to og to Mens i snakker skal i skiftes til at besvare ovenstående spørgsmål.

Fælles brainstorm

Idestilladsering Vælg en ide fra tavlen Find på minimum 3 øvelser, der kan understøtte dette. Jeres ideer skal fremlægges for klassen.

Lav et færdigt program Hvad er overskriften? Hvad skal der ske? Hvem står for hvad? Skal der bruges materialer? Hvad vil I gerne opnå?