Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Velkommen Robusthed basiskursus

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Velkommen Robusthed basiskursus"— Præsentationens transcript:

1 Velkommen Robusthed basiskursus
Modul 3 problemløsning

2 En tur i galleriet

3 På din tur rundt i galleriet, kan du stille din makker følgende spørgsmål:
Hvad har du brugt fra programmet siden sidst? Hvordan kan du bruge dette i din hverdag? Hvad vil du gerne vide mere om inden vi slutter i dag? ?!

4 STORYBOARD ? !! Robusthed

5 STORYBOARD Robusthed

6 STORYBOARD Opgave i grupper Gå sammen i grupper på 3 eller 4
Opgaven er at bevidne hinandens fortællinger. En er fokusperson mens de andre lytter. Fokuspersonen fortæller max. 5 minutter om de udvalgte scener fra dokumentarfilmen + titel Derefter bevidner én af lytterne fokuspersonens historie: 5 minutter til bevidning. Fortæl hvad du har hørt uden at tolke. Hvad har jeg i særlig grad hæftet mig ved i fokuspersonens fortælling om oplevelser med robusthed? Hvad fortæller det dig om, hvad der er vigtigt for fokuspersonen? Egen-refleksion/ gruppe-refleksion: Hvordan klinger det ind i temaer eller erfaringer, du selv har? Hvad bliver mere vigtigt i dit eget arbejde med robusthed, efter at du har lyttet til fokuspersonen? Robusthed

7 STORYBOARD Gå sammen i grupper a´3-5 personer.
Fremlæg på skift jeres storyboard for resten af gruppen. For hver fortælling vælges en bevidner Gruppen stiller nysgerrige spørgsmål til fortælleren, der skaber nye tanker om scenerne. (Fortæl lidt mere om? - Hvad kunne man ellers gøre? - Hvordan mon andre oplever det? - osv.) Deltagerne forholder sig til fortællerens beretning og spejler dette i egen praksis. (hvordan kan jeg selv bruge/forstå det jeg hører, i forhold til mit eget arbejde, hvilke ideer kan tilføre til det jeg har hørt?)

8 Speed Talk tænkehjernen og hjernens 112 samt tankebobler Gå sammen i grupper 3 og 3

9 Tema 2 1 1 1 Gode spørgsmål: Fortæl lidt mere om…!
Hvorfor tænker du sådan om det? Hvad kan ellers være årsag til…? Hvordan tror du andre oplever det? Kan det opleves på andre måder? Tema 1 1

10 Robusthed som problemløsning
Med udgangspunkt i konkret case. Fremlægger grupperne på skift løsningsforslag til problematikken. Træk på de redskaber i har lært at anvende i gennem programmet.


Download ppt "Velkommen Robusthed basiskursus"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google