og rummeligheden på arbejdsmarkedet

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
VirksomhedsnetværkCabi – Danmarks største netværk for socialt ansvarlige virksomheder 1.
Advertisements

VirksomhedsnetværkCabi – Danmarks største netværk for socialt ansvarlige virksomheder 1.
VirksomhedsnetværkCabi – Danmarks største netværk for socialt ansvarlige virksomheder 1.
GoMINIsite – og få en ny og bedre hjemmeside på minutter 0.
1 Løsningsfokuseret tilgang Fremtidens mål Fortidens successer.
Skriv den gode tekst ”Det er ikke sin mor, man skriver til. Hvis læserens opmærksomhed ikke bliver fanget i de første fem linjer, når han aldrig den sjette.”
Viborg Naturpark. PROGRAM Velkomst v/ Anna Margrethe Engbæk Schmidt, Klima- og Miljøudvalget Oplæg om frivillighed og samskabelse v/ Lars Stentoft, kulturdirektør.
Overskrift her Navn på oplægsholder Navn på KU- enhed For at ændre ”Enhedens navn” og ”Sted og dato”: Klik i menulinjen, vælg ”Indsæt” > ”Sidehoved / Sidefod”.
Jr. FIRST® LEGO® LEAGUE 2015 OPLÆGSHOLDER, DATO. Siden starten i 2000 har formålet med FIRST Scandinavia været at give børn og unge gode lærings- og succesoplevelser.
VirksomhedsnetværkCabi – Danmarks største netværk for socialt ansvarlige virksomheder 1.
Udfordringer i ledelse på tværs Nysgerrig – udfordrende – fræk Tør DU udfordre dig selv?
Indsæt billede i vinge: Gå ind under Indsæt > Billede > Fra fil Placer billedet, så det ønskede udsnit dækker vingen. (Det kan være nødvendigt at forstørre.
Side Beskæftigelses- og Integrationsforvaltning KØBENHAVNS KOMMUNE Master titel: Gill Sans Bold 40pt (ALL CAPS) Gill Sans Regular 40pt (ALL CAPS) Brug.
Synlighedskampagne 2013 SYNLIGHEDSKAMPAGNE Hvad indeholder kampagnen – overblik  3 kampagnebiler og trailer med teams af hver 3 medlemmer  Uge.
NETVÆRKSMØDE 19. MAJ 2016 BRITT JENSEN. FÆLLES SAMTALERNE ”3 DELTAGERE OG 3 VINDERE”
Det regionale Beskæftigelsesråd Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Velkommen til netværksmøde om virksomhedsindsatsen.
Børns Beredskab mod vold og overgreb Kuno Sørensen | Psykolog Gitte Jakobsen | Socialrådgiver, cand.scient.soc. Stærke sammen i resiliente læringsmiljøer.
Bestilling af dukaPC 1.Gå til 2. Tryk på ”Forhandler login” nederst på siden.
Hvordan laver jeg en pude efter mit hoved? Følg denne enkle vejledning, så er du godt på vej.
Et liv i balance 1. Side 2 Program Velkomst og introduktion til Virksomhedsnetværk Cabi Søvnens betydning for det mentale velvære.
Cabi Lykkens rutschetur og Lykke. Lykken er Tillid, Lighed, Arbejde Hjælpe andre ”Andre mennesker er den vigtigste kilde til lykke”
Kampagne 3 Tiltrække og anerkende frivillige Navn Navnesen.
Landsseminar 2012 Workshop: Selvfinansierende LK’er Landsseminar 2012 Workshop: Selvfinancierende Lokalkomiteer.
Jr.FIRST® LEGO® LEAGUE 2015 OPLÆGSHOLDER, DATO. Siden starten i 2000 har formålet med FIRST Scandinavia været at give børn og unge gode lærings- og succesoplevelser.
Forside uden yderligere tekst. Du kan vælge andre forsider ved at højreklikke på slidet og vælge ”Formatér baggrund”. I boksen, der dukker op, vælger du.
CSR - HR Beskæftigelsesrådets handicapkonference december 2008  Præsentation af Coop/CSR  Erfaringer med ansættelse af personer med.
Hvem er jeg? Indlægsholderen præsenterer sig selv og kører bordet rundt.
Høje-Taastrup Kommune er kendt for sine stærke lokalsamfund, hvor det er attraktivt at være frivillig, og hvor borgerne er aktivt engagerede, har indflydelse.
Præsentation af resultaterne fra
Præsentation af metodehåndbog for virksomhedsservice
OK18 nærmer sig Hvad er vigtigst for HK Kommunals medlemmer?
Fra Dansk Golf Union Juniorugen Landsseminar Juniorkonsulenter
PowerPoint-skabelon Husk
Hvad er Projekt Sund Skole? Projekt Sund Skole er et nyt EU-støttet projekt, som koncentrerer sig om næring til læring i indskolingen. Projektet.
THY Business Breakfast.
Uddannelse i sygefraværshåndtering
Velkommen.
Forældrenetværk Hvad – hvordan – hvilke emner
Ledelse i fremtiden … Betyder ikke vi skal kaste fortiden over bord
Sådan bruger du præsentationen
SFI’s forskning i handicap og beskæftigelse
Dit samarbejde med Center for Socialpædagogik og Psykiatri Oplysning om Tæt på Familien i CSP – udarbejdet i samråd med ForældrePanelet i CSP november.
Bevægelse i skolen Fysisk aktivitet med høj intensitet øger BDNF i hjernen. Læring fremmes bedst, hvis aktiviteten er udfordrende, varieret og indebærer.
Handicap og beskæftigelse
Velkomstmøde i MA Efterår 2018.
VISIONSSEMINAR – PÅ VEJ MOD STRATEGI 2022
KUBs datalabs Christian Knudsen DTU december 2018.
VISIONSSEMINAR – PÅ VEJ MOD STRATEGI 2022
Netværksmøder - Drejebog
Giv jeres medlemmer overblik over pensionen
FOREDRAGSKONCEPTET Barselscafé
1. kontaktmøde Velkommen til workshop om Kompetenceafklaring, CV og Netværk. Hils på hinanden, jeres networking starter nu
Et virtuelt community er et socialt fællesskab bestående af:
BRUGERVEJLEDNING NY SMS PLATFORM Ikon forklaring side 2
Sådan bruges video- s og emnerapporter
Velkomstmøde i MA
Sådan bruger du præsentationen
Trends og tendenser i ledelse
Velkommen.
Danmarks Vejlederforening
Hvad er sclerose? Hvad er sclerose? 2018.
Klubkommunikation – samspil mellem hjemmeside, SoMe og lokale medier
Velkomstmøde i MA.
Indsatser, der virker 20 veje til at bruge mindre antibiotika
Skab forretning gennem dit sociale netværk
Velkomstmøde i MA
Nyt Geodata-info Workshop SDFE 9. januar 2018.
Introduktionskursus på ungdomsuddannelserne
NÅR DIT BARN SKAL HAVE ET TILBUD OM SKOLEFLEX, TILBAGESLUSNINGSFLEX
Vigtige opdateringer af din computer og mobil
Præsentationens transcript:

og rummeligheden på arbejdsmarkedet Cabi – bedre arbejde til flere Videns- og netværkshus under Beskæftigelsesministeriet Fremmer socialt engagement og rummeligheden på arbejdsmarkedet Så sidder I nok der og tænker – jamen hvordan kommer jeg i gang

Det kan du få – helt gratis! Ring 86 12 88 55 eller se mere på www.cabiweb.dk Info dias om gratis materialer hos Cabi

Har du brug for et godt råd? Ring 86 12 88 55 Kontakt en af Cabis eksperter og få gratis sparring eller rådgivning om det rummelige arbejdsmarked og virksomhedernes sociale ansvar. Læs om eksperterne og temaerne på WWW.CABIWEB.DK Ring til en ven

VirksomhedsnetværkCabi 50 årlige arrangementer landet over - HELT GRATIS VirksomhedsnetværkCabi - fordi socialt ansvar betaler sig Vi er landets største CSR-netværk med over 5.000 medlemmer Du får inspirerende oplæg, adgang til lokale netværksgrupper og sidste nye viden, og meget andet……. Medlemsskab og netværksaktiviteter er gratis Læg dit navneskilt i den gule skål eller udfyld blanketten på stolen Info-dias om VNC og medlemsskab På www.cabiweb.dk/vnc finder du de kommende arrangementer i dit lokalområde. Følg os også på de sociale medier – her holder vi dig opdateret om kommende arrangementer, billeder og hovedpointer fra aktuelle arrangementer og meget mere. www.facebook.com/cabiweb.dk www.linkedin.com (showpage: VirksomhedsnetværkCabi) www.instagram.com (profilnavnet VirksomhedsnetværkCabi eller #virksomhedsnetværkcabi)

På jeres stol

Netværket medvirker til …at flere virksomheder får øjne for social ansvarlighed og de små successer, det giver virksomheden. - Diana Sørensen, Områdedirektør, Falck

Info-dias om værktøj til overblik over støttemuligheder: www. cabiweb Info-dias om værktøj til overblik over støttemuligheder: www.cabiweb.dk/overblik Dias er klikbart og går til siden på cabiweb.dk/overblik Cabi stiller gratis informationsmaterialer til rådighed, som jobcentre kan downloade/printe og uddele til virksomheder, som et led i at opfordre til dialog og samarbejde. Enten i form af en folder eller et postkort. Cabi tilbyder gratis at tilpasse materialerne med jobcentrets logo og tekst.

Vi fejrer virksomhedernes sociale ansvar! cabiweb.dk/keeupthegoodwork #keepupthegoodwork Kampagnen ”Keep up the good work” fejrer de mange virksomheder i landet, der tager et socialt ansvar og åbner dørene for mennesker på kanten af arbejdsmarkedet. 4. - 15. april Det gode samarbejde mellem jobcentre og virksomheder er en hjørnesten i indsatsen. "Keep up the good work" skal inspirere flere virksomheder til at være med, og I finder både de gode eksempler og viden og inspiration til indsatsen på kampagnesitet www.cabiweb.dk/keepupthegoodwork og på de sociale medier under hashtagget #keepupthegoodwork

TAK! Dansk Erhverv, oplægsholdere, Christian Schou, Ikke mindst jer der er kommet her for at blive klogere