Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Hvad er Projekt Sund Skole? Projekt Sund Skole er et nyt EU-støttet projekt, som koncentrerer sig om næring til læring i indskolingen. Projektet.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Hvad er Projekt Sund Skole? Projekt Sund Skole er et nyt EU-støttet projekt, som koncentrerer sig om næring til læring i indskolingen. Projektet."— Præsentationens transcript:

1

2

3 Hvad er Projekt Sund Skole?
Projekt Sund Skole er et nyt EU-støttet projekt, som koncentrerer sig om næring til læring i indskolingen. Projektet sætter sund skole, sunde børn og større forældreinvolvering på dagsordenen, og kan gentages år efter år. I forbindelse med projektet udnævner vi 0. årgang til Årgang Sund. Målsætningen er sundhed, trivsel og læringsparate elever.

4

5 Hvorfor være med i Projekt Sund Skole?
Giver mulighed for at tage fat på næring til læring i indskolingen. Tilfører nye perspektiver på vores sundhedsagenda. Styrker vores sundhedsprofil – indadtil og udadtil. Indskolingen får et lavpraktisk værktøj. Det er nemt og lettilgængeligt for lærerne i vores travle hverdag.

6

7 Hvad går projektet ud på?
Sætter fokus på næring til læring i hverdagen, og dermed også trivsel Projektet er flerårigt og kører i 1-års cyklus Ved hvert nyt skoleår udnævnes 0. årgang til Årgang Sund Inspirerer og ’uddanner’ forældre og børn til at tænke sundt fra første skoledag Bedre madpakker og drikkevaner giver øget energi til de forlængede skoledage PSS-kontaktlærer tager ansvar for projektet og driver det internt

8

9 Hvilke værktøjer tilbyder projektet?
Til skolen og lærere: Plakater til udsmykning af skolen Hjemmeside med værktøjer Introfilm til PSS-kontaktlærer Idékatalog, vejledning og inspiration Spis Sundt Sammen Dag (2018) inkl. materialer Til forældre: Foldere til første skoledag 4 foldere med opskrifter, tips og anbefalinger til sundere madpakker Årgang sund hjemmeside med info om næring til læring, opskrifter og film

10

11 Hvordan kommer vi i gang og hvad sker der nu?
Forår 2017: Skolen tilmelder sig projektet Skolen modtager materialer og udnævner PSS-kontaktlærer Sommer 2017: Intro for alle forældre i indskolingen Første Årgang Sund starter Forår 2018: Spis Sundt Sammen Dag Sommer 2018: Ny Årgang Sund starter op

12


Download ppt "Hvad er Projekt Sund Skole? Projekt Sund Skole er et nyt EU-støttet projekt, som koncentrerer sig om næring til læring i indskolingen. Projektet."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google