YF Trænerudvikling 2016 Opsummering Målsætning Når man arbejder med målsætninger og mål, skal man være klar over, hvilken type mål der arbejdes.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Dansk Boldspil-UnionEn Del af Noget Større Hvad er projektet - udover at vinde på søndag? En proces med fokus på udviklingen af ’det gode ungdomsmiljø’
Advertisements

Hold gejsten - det motiverende frivilligmiljø. Hvad skaber motivation for en aktivitet/opgave? En oplevet følelse af;  Kontrol og forudsigelighed  Indflydelse.
ET SPORTSPSYKOLOGISK PERSPEKTIV BEDST NÅR DET GÆLDER…
Del 2:Rammer for en professionel samtale med en patient ETABLERE EN RELATION, ANERKEND E OG SKABE TRYGHED 2 LEDE OG SKABE STRUKTUR 1 Indlede samtalen,
Mille Wilken Bengtsson 28. april 2016 Godt samarbejde med borgere.
1 Løsningsfokuseret tilgang Fremtidens mål Fortidens successer.
Case: Roskilde og Køge Sygehuse. -Tavlemøder i Roskilde-Køge og sammenhæng til strategi ved vicedirektør Susanne Friis -Nedbrydning af KPI’er og forbedringsmodellen.
Skriv en kommunikationskontrakt. Kontraktformuleringens faser Alles ansvar Skab motivation for kontrakten. Afstem forventningerne hos medarbejderne Hvad.
Hold balancen med et stærkt og velfungerende familieliv Workshop Balancekonference, Region Syddanmark, August 2010 Lisbeth Fruensgaard.
I Medgang og Modgang.  Sportschef i Dansk Håndbold Forbund  Rådgiver i Brøndby IF  Bestyrelsesmedlem i Team Danmark m.fl.  Forskningsudvalg, TD 
Forældreinfomødet mandag Skovvejens Skole Velkomst v/ distriktsskoleleder Gitte Graatang Aftenens emner: En fusioneret skole – første.
Aarhus Kommunes ønsker til leverandører Vi ønsker, at leverandørerne kan Bidrage til at frigøre ressourcer Bidrage til byens udvikling Bidrage til at.
Dansk Klatre Forbund Træner 1 Velkommen. Dansk Klatre Forbund Træner 1 Dagens program Indledning Mentale faktorer: målsætning, fear of failure, faldtræning.
1 Visioner, projekter og penge SKIVE KOMMUNE 2 To typer projekter 1. Procesprojekter -Skive Kommunes Visionsproces -Lokalpark -DI´s værdiforløb/visionsproces.
Hvad er jeres kerneopgaver? Institutionen? Hvordan oplever du, at kerneopgaven i din organisation har ændret sig de sidste 5 år – og hvordan vil den forandres.
Rationel klinikdrift Et bud. Rationel klinikdrift Rimelig arbejdstid.
Sammen bliver vi bedre. Ikast-Brande Kommune har Ca indbyggere Ansat: ca. 200 dagplejere 1 leder 1 souschef.
Udfold talenterne! - og vind ekstra ressourcer Et dialogværktøj til ledelsesgruppen.
Projekt sammenlignet med Drift/Samlebåndsproduktion - Permanente organisationer (“Huse”) - Præsterer rutiniserede opgaver - Vertikalt samarbejde - Tilstedeværelse.
Målstyring. Hvordan styres virksomheden sikrest & bedst ? Lav frekvente målinger (måned, kvartal, år) Hvilke? (KTA = Kunde tilfredsheds analyse, MTU.
Sygeplejefaglig problemløsningsmodel -samarbejdsmodel
At føre logbog Ida Marie Rasmussen 2016.
Ungdommens Folkemøde
Fordybelse i et projekt
Hvordan tror du kravene til ledere forandres i løbet af de næste 5 år?
Sammen vil vi lære En uddannelse handler om at blive klogere og dygtige, så I bliver parate til jeres drømmejob. Forestil jer, at vores klasse er verdens.
Dagens program Vi skal tale om: Hvornår og hvordan du træffer valg?
Det er nemmere end du tror
Fremtidens energiforretning set fra chefstolen
Behov, motivation og mestring
ÅBNE RUM Metode og Praksis.
Oplæg om metoder Vejle 14. Januar 2010.
Byrådets temamøde 15. januar 2015
Vidensbrønden Et interaktivt læringsgulv
Forberedelse til eksamen
Ledelse i fremtiden … Betyder ikke vi skal kaste fortiden over bord
Inspiration spørgsmål og Billeder
Genbrug til Syd er… træning
Medlemsweekend FAKS Ved Fysioterapeut Maria Balslev Larsen.
Formandsmøde 12. september 2017
Anerkendende pædagogik
Dannelse og ledelse Formidlingschef Berit Anne Larsen, SMK
Det man ikke ser har man ikke ondt af
Fælles ledelsesgrundlag
Historien om Ib Madsen er skrevet af: Mette Eike Neerlin
”Hvordan man kan få glæde af i engelskundervisningen”
Rammer for bedre hverdagsrehabilitering
Velkommen til DGI Miniton
Stresshåndteringsgruppe
En forhandling – to vindere
Velkommen til DGI Miniton
PROJEKTLEDERENS PERSPEKTIV
1. dag - Modul 1A Velkomst og præsentation Indflydelse og interessevaretagelse Frokost (kl ) Områdeopdeling kommunal / privat Overraskelse (kl )
Hvor en UNI-C på vej hen? -og hvad betyder det for Elevplan?
Rammesætning for dagen
Sådan bruger du præsentationen
Interne survey som ledelsesværktøj
Grundliggende principper
Videnskabeligt projekt
Room for people.
Videnskabeligt projekt
Der tages udgangspunkt i trekantens 4 hovedtemaer.
Informations – og dialogmøde
Adgang til egne data IT-Arkitekturrådet d It-Arkitekturrådet
MENSTRUATION OG TRÆNING
Hvad finder vi vigtigt for vores elever?
Strategi Til markedsføring
NATURMÆLK Naturmælk A.m.b.a & Øllingegaard Økologisk Mejerier
Organisatorisk Implementering af Machine Learning
Overvej spørgsmålet. Interview en makker.
Præsentationens transcript:

YF Trænerudvikling 2016

Opsummering

Målsætning Når man arbejder med målsætninger og mål, skal man være klar over, hvilken type mål der arbejdes med. Er der et proces-, præstations- eller resultatmål. Procesmål:Omhandler de processer som er nødvendige for at præstere bedre i en aktivitet. Præstationsmål:Fokuserer på at øge en præstation eller en standard, i form af objektive mål. Præstationsmål er lette at kontrollere, da de ikke er direkte afhængige af andre parter, som eksempelvis en konkurrent. Resultatmål:Handler og fokuserer udelukkende på slutresultatet, som at vinde en sejlads. YF Trænerudvikling 2016

Realistiske-mål R i SMARTE mål står for Realistiske (opnåeligt) Det er en hårfin balance at beskrive et mål, som er attraktivt og ambitiøst, men som stadig er realistisk. Men der er ikke meget ved at stræbe efter noget, der reelt set ikke er realistisk at nå. Så lav et “reality-tjek” – og find balancen. Det er vigtigt her ikke at undervurdere den tid, der er nødvendig – eller overvurdere de ressourcer, der er til rådighed. Gode spørgsmål til at gøre dit SMART-mål realistisk: Er mit mål realistisk – for mig? Tror jeg selv på, jeg kan nå mit mål? Er jeg villig til at gøre det, der skal til? Er det realistisk at bruge den tid, der skal til? YF Trænerudvikling 2016

TU 2016 Hvornår startede vi? Hvor fik vi ideerne fra? Hvor megen tid har vi brugt? Hvordan fordeler vi opgaverne? Hvordan bliver vi endnu bedre til at lave trænerudvikling? YF Trænerudvikling 2016

Vidensdeling/Medansvar Vidensdeling mellem trænere Skaber en fælles retning for træningen Overføre viden til de næste trænere Eksempel: Nye trænere Hvordan? Fælles platform Tænk på den næste Joller, grej, gummibåde m.m. Hvorfor? Effektivitet YF Trænerudvikling 2016

Vi starter igen kl. 18:30 YF Trænerudvikling 2016

Introduktion

Forberedelse

Evaluering