Oktober 2008 Budget 2009 - 2012 Vedtaget budget. Oktober 2008 Budget 2009-2012 Minusmål Økonomi- og Planudvalget2009201020112012 Budgetområde 1.01 Personalereduktion.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Lovlig sagsbehandling
Advertisements

Løn •Generelle lønstigninger i 2013: 0,70 % •Generelle lønstigninger i 2014: 1,21 % •Forbedringer af overenskomsterne pr. 1. januar 2014: 0,25 % •Reguleringsordningen.
Folkeskolereformen Hvad og hvorfor?.
Folkeskolereformen Et fagligt løft af folkeskolen.
Hvordan får vi arbejdet med kvalitet og afbureaukratisering forankret på vores arbejdsplads, så både ledere og medarbejdere er involveret og bidrager i.
Værdigrundlaget i Greve
Folkeskolereform 2014 En gennemgang af hvor vi på TDS er nu i forhold til forliget om ny folkeskolereform.
Socialtilsyn Midt Informationsarrangement Januar 2014.
Breddeidrætsudvalgets betænkning •Foreningsidræt •Kommerciel idræt •Selvorganiseret idræt •Institutionsidræt •Offentlig idræt.
Afbureaukratisering Alle taler om det – ingen gør noget ved det.
Dialogmøde 16. maj 2013 Skolebestyrelser og Familie- og Kulturudvalget.
Administrative pejlemærker i BUF
Kompetencebeskrivelser for ledelsesteamet Skolerne i Ullerslev
Tillid Temadag for AMIR
Har resultatbaseret styring en fremtid i den offentlige sektor?
Børnemad madvalget Ideer til temaer til drøftelse ifm. valg af frokostordning September 2010 Kære ledere/ forældrebestyrelser I dette powerpointshow er.
Hvad skal en vision kunne? Kommunalbestyrelsesmøde Hørsholm Kommune 8. oktober 2012.
Sammenhæng: Reduktion af det daglige energiforbrug. Energiforbruget i den enkelte kontraktstyrede enhed skal nedbringes med 2% om året. Mål: Aktiviteter.
Kick-off: Hele Ledelser
Folkeskolereformen Et fagligt løft af folkeskolen.
”Styrkelse af overgangen fra grundskole til ungdomsuddannelse” Garantiskolen i Silkeborg Scandic den 28. oktober 2013.
Strategi for Danmarks Elektroniske Forskningsbibliotek DEF 03/056.
Lokalområde 5 Med venlig hilsen Dagplejen Daginstitutionen Tumlegården Børnehaven Grankoglen Vestsalling Skole og Dagtilbud.
Tekstniveauer: 1.For at skifte mellem de forskellige tekstniveauer, brug "Forøg list niveau"- knappen i værktøjslinjen "Formatering". 2.For at komme tilbage.
MTHSU d. 16. November 2006 Puljer i budget 2007: –Overførsler (mellem årene) –Puljer i det hele taget.
Forlig med RLTN Den 20. februar 2015 OK-15. OK-15 Forlig - med RLTN / 20. februar Sikring af reallønnen De samlede generelle lønstigninger i overenskomst-
Kontekst: - Kolding Kommunes tilbud for elever med autisme.
Skanderborg Kommune Valgmøde 3. marts 2014 Baggrundsviden for at kunne varetage skolebestyrelsesarbejdet.
KVIK-modellen KVIK-modellens historie Modelgennemgang
Århus Kommune Magistratens 3. Afdeling Sundhedsaftaler Økonomi og Myndighed Sundhedsaftaler mellem Århus Amt og Århus Kommune – inspiration til de fremtidige.
Tillidsreform SKAL Principper for samarbejdet mellem den danske regering, arbejdsgiverne og de faglige organisationer.
Vision og Strategi for Forslag Vision og Strategi for Vision og indsatser i strategi.
1 Søndre Skole skal være et sted, hvor elever hver dag bliver udfordret og derved får de bedste betingelser for at tilegne sig faglige, sociale og personlige.
Allindelille skoles værdigrundlag og profil Udarbejdet i marts 2009.
Dagtilbud til børn Opgaver uden for årsafrapporteringen Udvalget for børn Marts 2010.
TR/ledermøde Nørrebrohallen 25. september ’09. Faktaark København AnlægDrift Fordeling af midler i Budget 2010 – efter udvalg.
Omlægningen af refusionssystemet pr. 1. januar 2011 Oplæg, Jobcentre fra Hovedstaden/Sjælland, den 11. februar 2011.
Fælles fremtid – fælles ansvar Ledelsens strategi Hoved-MED 27. februar 2013.
Fastlæggelse af praksis – plads til forbedring? 8. november 2011 v/formand for FSR’s Skatteudvalg statsautoriseret revisor John Bygholm.
Velkommen til DLOs årlige konference for/om Private daginstitutioner, iår om: ”Samarbejdet med Kommunerne” Den 4. juni 2016 i Mødecenter Odense Daginstitutionernes.
Mørdrupskolens ønsker til ”de 122 millioner” Udredning vedr. folkeskolen (forbedring af læringsmiljøet på folkeskoleområdet). I forbindelse med vedtagelsen.
Rammeaftale om samarbejde og medindflydelse. Formål: …at styrke medarbejdernes interesse for effektivitet i kommunens forvaltning og i dennes institutioner.
2. budgetopfølgning 2015 for det specialiserede socialområde for voksne.
Regnskab 2015 & Budget 2016 Bestyrelsesmøde 25. maj
Dagens temaer –Baggrunden for personalepolitikken og servicetjekket –Regler og rammer i personalepolitikken –Den lokale proces: præsentation, forberedelse.
KØBENHAVNS KOMMUNE Børne- og Ungdomsforvaltningen 21. Januar 2010 Budget 2010 Dagtilbud til Børn & Unge.
Beskæftigelsesområdet
Foretræde for Folketingets Børne- og Undervisningsudvalg
Dialogmøde om træningspakker målrettet mennesker med demens
Overordnede bestemmelser
Vil du have mere indflydelse på dit barns hverdag?
Hvordan får vi arbejdet med kvalitet og afbureaukratisering forankret på vores arbejdsplads, så både ledere og medarbejdere er involveret og bidrager i.
Vil du have mere indflydelse på dit barns hverdag?
Kommunernes økonomistyring
Den værdifulde arbejdsplads
Tillidsdagsordenen i Københavns Kommune
Optakt til samarbejdet om sundhedsaftaler og praksisplan 2014
Mere MOST - mindre fravær
Kolding dagpleje
Effektiviseringer i Holbæk Kommune i perioden v/ Claus Strandmark
Centralforeningen for Stampersonel
Fokus på kerneopgaven Kom godt i gang…. Til proceslederen:
Orientering omkring Budget
Personalepolitiske værdier for Assens Kommune
Foretræde for Folketingets Børne- og Undervisningsudvalg
De ti trædesten Medarbejdernes arbejdsglæde er en forudsætning for den gode kvalitet Vi er en værdibaseret organisation Fagafdelinger og decentrale institutioner.
Administrativ organisering
Søndre skoles vision Søndre Skole skal være et sted, hvor elever hver dag bliver udfordret og derved får de bedste betingelser for at tilegne sig faglige,
Målopfølgning - Økonomi-, Erhvervs- og Planudvalget
Velfærdsteknologisk netværksmøde
Præsentationens transcript:

Oktober 2008 Budget Vedtaget budget

Oktober 2008 Budget Minusmål Økonomi- og Planudvalget Budgetområde 1.01 Personalereduktion m.m. på rådhuset Budgetområde 1.03 Reduktion af rengøringsbudget Ændring af barselsfonden til 80% central refusion Budgetområde 1.01 – 1.03 Effektivisering – udmøntes administrativt

Oktober 2008 Budget Plusmål Børne- og Ungeudvalget Budgetområde 3.02 Afledte driftsudgifter Møllehaven og Åsagergård vuggestue Minusmål Børne- og Ungeudvalget Budgetområde 3.02 Bleer med hjemmefra i dagplejen Bleer med hjemmefra i vuggestuer og integrerede institutioner Takstændring jf. mad i vuggestuer Reduktion i budgettet til udvendig vedligeholdelse lukkedage i daginstitutioner – mandag og tirsdag før påske (onsdag er i forvejen lukkedag) Overflytning af tilsyn i dagpleje til børnehuse Budgetområde 3.01 – 3.04 Effektivisering – udmøntes administrativt

Oktober 2008 Budget Budgetbemærkninger: Effektivisering – udmøntet administrativt:Direktionen anmodes om at fremlægge initiativer til reduktion af administrative byrder (tillid og afbureaukratisering). Forligspartierne er enige om, at der skal gennemføres tillids- og afbureaukratisering i Greve Kommune. Målet er at reducere administrative byrder for at sikre, at medarbejderne har tid og overskud til optimal løsning af kerneopgaven i forhold til borgere og brugere. Det øger medarbejdernes arbejdsglæde, hvis de ansatte får lov at bruge deres faglighed, kompetence og sunde dømmekraft. For at understøtte Greve Kommune som en attraktiv arbejdsplads og fremme fagligheden er det derfor afgørende, at der sker en afvikling af uhensigtsmæssige og overflødige kommunale dokumentationsopgaver, regler samt arbejds- og beslutningsgange. Ligeledes skal nye opgaver og regler tænkes sammen med eller afløse gamle for ikke at øge den samlede administrative byrde. Udgangspunktet er at Greve Kommunes 7 værdier. Overflødige, ressourcekrævende administrative opgaver skal afløses af tillid til den lokale ledelse, pædagoger, lærere, hjemmehjælpere, socialrådgivere og andre offentlige ansatte. Derved sikre vi, at motivationen og respekt for fagligheden kommer tilbage til medarbejderne i Greve Kommune. Forligspartierne er enige om, at der i 2009 skal gennemføres initiativer til afbureaukratisering og tillidsskabelse i centre og institutioner. Der skal være plads og frihed til differentierede løsninger, der blandt andet bygger på medarbejderes og lederes konkrete vurderinger. Herved sikres faglighed og praktisk anvendelighed. Arbejdet med regelforenkling pågår også på landsplan, hvor Regeringen meget snart på forsøgsbasis forventes at introducere muligheden for hel eller delvis fritagelse for lovbestemte regelsæt. Forligspartierne er enige om, at Greve Kommune skal udnytte denne mulighed for at få erfaring med regelfrie områder. Initiativerne forankres i Direktionens Strategiplan. Frist: 2. kvartal 2009.

Oktober 2008 Budget Budgetbemærkninger: Overflytning af tilsyn i dagpleje til børnehuse: Direktionen anmodes om at fremlægge forslag til, hvorledes der gennem ny struktur med overflytning af tilsynet i dagplejen til børnehusene kan gennemføres en årlig besparelse på mio. kr. fra og med 2010.