Talentet og udviklingsmiljøet Hellebjerg 26/1-2015 Claus Hansen.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Svend Gønge-skolens værdier...
Advertisements

Set i forældreperspektiv
Flere bekendte, lige så mange venner, men mere tid alene… - Nogle få perspektiver på ungdoms- og foreningsliv i en ”synes godt om”-kultur København 3.decemberr.
Præsentation af Trænermanual
Fra integrerende til inkluderende pædagogisk praksis i skolen
Studieteknik i studievejledningen Ved Katrine Berke, decentral studievejleder på Det Samfundsvidenskabelige Basisår.
Når fitness bliver et åndehul
Sundhedsprofilkonference, RN, 1/3 2011
Informationsmøde om nyt støttekoncept 1. november 2011.
Træningstilbud i Vedbæk Tennisklub Vi håber at kunne byde dig velkommen til vores klub, og at du/I vil benytte et af vores mange træningstilbud Motionisttræning.
Familie: Rikke, Emil og Sofie
Fair play og respekt Danmarks Ishockey Union. Danmarks Ishockey Union (DIU) har det overordnede ansvar for ishockeyens fælles værdigrundlag i Danmark.
Soles værdier  Der er et godt sammenhold  Der er ingen der mobber  Man får sig rørt  Der er gode trænere  Vi spiller fairplay.
udarbejdet af GLADSAXE ISHOCKEY
Hvilke faglige basiskompetencer bør den ideelle talentudvikler besidde? Hvilke personlige egenskaber er vigtige for en talentudvikler at besidde? Hvordan.
Danske fysioterapeuters og ergoterapeutforeningens Lederkonference
Energi - sko.
A-refreshment lørdag, den
Kondenceret konceptudvikling DDK ITU F2007 John Paulin Hansen.
Arlette Bentzen Rør dig! Sune Smith-Nielsen Dyrk talenterne med glæde.
Velkommen.
Problemliste Listen laves vilkårligt – herefter udvælges det problem der har 1. prioritet
BACKUP eller dø! Klik dig frem til næste billede ->
Teenage Coaching Dagnæsskolen.
TRÆNER VI ”RIGTIGT”? ”Har vi en høj kvalitet og kompetence i arbejdet med at udvikle spillerne?” Oplæg, spørgsmål og debat!
Gør det simpelt Trænings planlægning.
Workshop om læringsmiljø – Hvad, hvorfor og hvordan?
Evnen til at se og forstå talenternes forskellighed og behandle dem individuelt ud fra deres præmisser, gøre sig umage for at forstå de bagvedliggende.
Kenneth Heiner-Møller | Kvindelandsholdet 2008 Pladsspecifikke kompetencer - Vores valg og vores vej KIES 8/
Det Nye Universitetshospital i Århus Arbejdsvision for byggeriet af DNU Det Nye Universitetshospital: sammenhængende, bæredygtigt og effektivt byggeri.
Opsamling og afrunding på konferencen “Den gode genoptræning” Landstingssalen, 22. september 2008 NB: Pga manglende tid blev hele oplægget ikke præsenteret.
Talent udvikling! SkSke herrens vilje! Christian den 3. Men lad os samarbejde om danske erhvervsuddannelser, der udvikler talenter!
Maskulinitet.
Oplæg til arbejde med struktur og målrettettræning i eliteafdelingen i Gyttegård golf klub. Søndag d. 28. november 2010 John Nicolajsen.
4. Spørgsmål 1. Formål 2. Præsentation af trænere + aktivitetsplan 3. En del af HB´s nye projekt.
Vandpolo seminar 18. september Velkommen Formålet med i dag er: –at I alle tænker over, hvordan vi udvikler dansk vandpolo I den rigtige retning.
Hvorfor Kjøbenhavns Amatør Sejlklub? Jeg er kommende sejler. Jeg bor i nærheden af Svanemøllehavnen. Kender jeg KAS? Kan man kende forskel på KAS og de.
Den lærende organisation
KUP - seminar Oktober 2014 Ullevål. Status på KUP 17 klubber indgår Lia er gået ud og Kjelsås er kommet ind 16 af 18 har gennemført Startmøte med.
Hvis du ønsker at opnå fremragende
Hvad skal vi tænke igennem og beslutte ? Strategi for Højbjerg Badmintonklub frem mod 2010 Opgave.
1 Vision – Mission - Værdier - Mål – Midler - Politikker.
Præsentation af egen institution En forudsætning for en konstruktiv erfaringsudveksling og sparring indenfor netværket er, at kendskabet til hinanden er.
Ledelsesudfordringer i kommunerne – nu og i den nære fremtid Oplæg for FTF`s Tænketank om ledelse, d. 6. juni v/ Per B. Christensen, formand for.
Klik for at redigere undertiteltypografien i masteren Ole Laursen Danmarks Naturfredningsforening Uddannelse er afgørende for at fremme en bæredygtig udvikling.
Uvikllingskonsulent Kirsten Leth. DBF Nord - og Midtjylland.
Pressalit Sports Academy Fra perioden til
Forside med baggrundsbillede. Skriv titlen med Arial Regular. Skriv stort. Lad teksten forholde sig til baggrundsbilledet. Du kan vælge andre baggrunds-
Danmarks Badminton Forbund Udviklingskonsulent Kirsten Leth. Badminton Midt - og Nordjylland. Med mor og far ved baglinjen. Herning Badminton klub. 21.September.
Principper for børne- og ungdomsfodbold i Kjellerup IF Februar 2016.
Fællesskabernes Fællesskab Indledning til LØS’s efterårsseminar 2015 af Henrik og Niels.
Tekniske og motoriske færdigheder Færdigheder – Udvikling og Kvalitet!
Gudskelov det snart er mandag. Gudskelov det snart er mandag – Hvordan starter man den positive spiral? 1. Vælg din tilstand Adfærd eller følelse Hvad.
Værktøj 2: Kan og skal krav - fokus på kerneopgaven Vi forebygger stress sammen.
Elite vs. Bredde 24. november 2013Rugby Parlamentet1 Senior - Kvinder SkoleRugbyUngdomLandshold Senior - mænd.
Fælles pædagogisk og didaktisk grundlag. Ånden, ordet og hjertet Nysgerrighed. Så enkelt kan kimen til vores undervisning siges. Når man først er nysgerrig,
Ungdomsliv.
Teenagefodbold.
Karen Sandfær Lysholm Norbøll
Sammen vil vi lære En uddannelse handler om at blive klogere og dygtige, så I bliver parate til jeres drømmejob. Forestil jer, at vores klasse er verdens.
BU-undersøgelsen , marts 2016
Stefan Bonde årgang 14/15 og 15/16
Claus Thiel Sørensen C What Matters assisterer virksomheder inden for:
Velkommen til generalforsamling 2. marts 2018 !
VoksenBadminton… Er det noget for jer?
Stråle-Simon og jagten på de sure kræftceller
Energipokalen 2018: Elisabeth Eskildsen
5 gode argumenter for hvorfor det skal til din klub
Og hvordan de kan påvirke top- og bundlinje
Teenagefodbold.
Præsentationens transcript:

Talentet og udviklingsmiljøet Hellebjerg 26/ Claus Hansen

Når man bygger en håndboldspiller – i hallen Regnestykket Basis + spidskompetencer = Topspiller Basis Tacklinger, bolderobringer, afleveringer, finter, skudformer Spidskompetencer Dække et stort område, vælge de rigtige løsninger, bruge meget lidt plads i gennembrud, langskud

Træningsmiljø – i jordhøjde Får du individuel træning? Træner du fysisk? Hvor meget? Superviseret? Bliver du udfordret, eller er du sat i bås? Er træneren der for din skyld? Er du der for hans/hendes skyld? I skal være der for hinandens udviklings skyld

Træningsmiljø – i helikopteren ”Integrer eliteudøverne i talentudviklingen” (Rollemodeller – hvad gør man, hvis de ikke er der?) ”Skab rum for det frie initiativ” (Selvstyret træning) ”Hold fokus på langsigtet udvikling” ”Hvilken kultur skal herske i jeres miljø? Lad aldrig den enkelte træner definere de værdier, der skal kendetegne hans træning. Det er et klubanliggende, et miljøanliggende” (Kristoffer Henriksen ”Talentudviklingsmiljøer i verdensklasse”, 2011, s. 184 – 185)

Hvad kendetegner de bedste? OL holdet i London Start i mindre klubber 2.Dyrket flere sportsgrene 3.Begrænset succes som børnespillere

Talent er ikke nok, personligheden er afgørende Hard work beats talent, if talent does not work hard

Minefelter for teenagere Hvis du: Kommer for at blive trænet Har svært ved at håndtere modgang/kritik Hellere vil vinde på bænken end tabe på banen Mangler tålmodighed Tror du ved bedre selv Glemmer at stille krav til dig selv og de andre Ikke er nysgerrig Mangler et realistisk selvbillede Bruger energi på ting du ikke kan kontrollere Tror fortidig succes er lig med fremtidig succes Ikke har et helle Flid lønner sig, men lysten skal drive værket

Fra ungdom til senior En HELT ny verden Træningsmiljø – spilletid Mobilitet Ét er at blive god, noget andet er at være god Et godt arbejdsredskab – SWOT analyse