Samarbejdet om trafiksikkerhed internt i politiet. Kristian Thomsen VicepolitipolitiinspektørFærdselsafdelingen Østjyllands Politi. Seminar for Rådets.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Oplæg om den nye offentlighedslov – set fra ombudsmandens stol v/Folketingets Ombudsmand Jørgen Steen Sørensen Seminar, Kammeradvokaten, 20. november 2013.
Advertisements

Mødepakke for øverste chef på virksomheden
Inddrag nu Kick-off møde
Nye samarbejdspartnere – nye udfordringer
Introduktion Values Interweave ™. Når ledelsen sætter fokus på et område, så er ord sjældent nok til at få medarbejderne til følge med.
Initiativer i forlængelse af kommissionen vedr. ungdomskriminalitet Januar 2011.
NOST Rigspolitiet, National Operations- og Beredskabscenter /LT.
Inddrag nu kredsformandsmøde den 8 marts 2011
Kommunal rehabilitering – hvordan lykkes vi med den
Kommunikation alvor og sjov
Workshop I KLIKOVAND 6. December 2012 Et bud på godt samarbejde.
SSP-Samrådet Værdier, mission og visioner
40622 Operativ Borgerservice
Workshop om læringsmiljø – Hvad, hvorfor og hvordan?
For de kreative, nytænkende, sære, unormale og geniale tankegange.
Sundhedspolitik for Favrskov Kommune Sundhedsambassadører i landsbyerne i Favrskov Sundhedskonsulent Christina Rasmussen-Rubæk.
Afdelingsbestyrelsernes rolle i særligt udsatte boligområder Konference 19. november 2011.
Roller og ansvar i forandringsnetværket
Jørn Iversen, Politiassistent
Folkeskolereformen – Hvordan udnytter I mulighederne?
Køb det fulde sæt til 299 kr + moms
Generel tekstslide Tekst her. For at skifte niveau på teksten, brug forøg / formindsk indrykning For at fjerne eller tilføje bullit brug bullit-værktøjet.
Lederseminar 2014 Varde Kommune
Den 21. september 2010 SSID Nord indlæg v. Jørn N
Elementer i ”Forebyggelsespakken om Tobak”, der i særlig grad kan løfte kommunernes indsats Tobakstemagruppemøde i Sund By Netværket 17. juni 2013 Chefkonsulent.
Dialogmøde om 2020 mål Flere borgere skal hjælpes ud af hjemløshed
S T I K K Samarbejdsgruppen for Trafiksikkerhed I Kommunerne i Københavns-området 1977 på baggrund af ønske fra Kommunal teknisk chefforening, kreds 1.
Rekruttering til organisationsbestyrelsen Weekendkonference for 6. og 10. kreds Lørdag den 28. september 2013 v/Dorte Hjerrild, BL – Danmarks Almene Boliger.
Randers Kommune. 2 Stabene i Randers Kommune - 2 Møde gruppen af stabsledere – Velkommen v. Klaus Christiansen - Introduktion til arbejdsprocessen.
Behandling og pleje Formål: at alle borgere med behov herfor tilbydes sammenhængende behandlings- og plejeforløb af høj kvalitet.
ORBIT arbejdsgangsanalyse seminar
1 Baggrundsinformationer ”Politiets kontakt med lokalsamfundet skal styrkes via lokalpolitiet på de enkelte politistationer, ved etablering af kredsråd.
Ældre- og Handicapforvaltningen Seminar for tillidsrepræsentanter og Kredsbestyrelse i DSR Kreds Nordjylland Mandag den 3. juni 2013 Sundhedsaftaler i.
Lederkonferencen 9. juni 2010
Regionsrådsmøde 2. Maj
Politiske delmål og Fanefjordskolens indsatsområder.
Jens Bejer Damgaard, kontorchef, kommunesamarbejde og sundhedsaftaler
Korte (max. ½ time) ugentlige dialog møder i teamet/afdelingen. Stående omkring tavlen. Ledes af nærmeste daglige leder. Dialog omkring: Handlingsplanen.
Sundhedsaftale III status
Generel tekstslide Tekst her. For at skifte niveau på teksten, brug forøg / formindsk indrykning For at fjerne eller tilføje bullit brug bullit-værktøjet.
Grafslide med overskrift, indhold og graf Overskrift Max 3 linjer Tekst her. For at skifte niveau på teksten, brug forøg / formindsk indrykning For at.
Socialtilsyn Nords årsrapport En vurdering af tilbuddenes kvalitet
Det Nationale Exitkontaktpunkt Socialstyrelsen, 23. maj 2016.
Hold gejsten - det motiverende frivilligmiljø. Hvad skaber motivation for en aktivitet/opgave? En oplevet følelse af;  Kontrol og forudsigelighed  Indflydelse.
Familieiværksætterne Et sammenhængende forløb om fødsels og forældre- forberedelse for førstegangsforældre Information, vejledning og dialog om de udfordringer.
Opstart af VSP i Hillerød Kommune v/Janne Tinghuus Trafik, vej & Park By og Miljø.
Kampagne 3 Tiltrække og anerkende frivillige Navn Navnesen.
Dialog og kontrol går hånd i hånd – Østjyllands Politi Indsatsformer i kredsene. Lokal ”statistik” – Lokal politiet i Grenaa. Lokal indsats/tiltag. Effekten.
Politiworkshop. Humor. Præsentation. Målsætning. Hvad kan vi nå af klasser. 1., 3., 6. og gerne 8/9. klasse. Positive oplevelser med politiet. Præge børnene.
MYNDIGHED OG FOREBYGGELSE Hvem er vi? Fælleskommunalt § 60 selskab dannet pr. 01. januar 2016 Bestående af Kalundborg, Holbæk, Lejre, Odsherred og Sorø.
Oplæg ved lederdag Job- og Familie, Ballerup kommune d. 4. juni 2009 v/ Mia Schneider og Bo Jensen, Handicapenheden, Servicestyrelsen.
” Rigspolitiets prioritering af det forebyggende arbejde på færdselsområdet” Jørn Pakula Andresen vicepolitiinspektør Nationalt Færdselscenter.
Det Regionale Beskæftigelsesråd Empowerment i praksis på beskæftigelsesområdet.
Overskrift Max 1 linje Forside dias Der findes 4 farveskemaer at vælge mellen: Marker det / de slides du vil have en anden farve på, Vælg ”Design” / ”Farver”
Mentors rolle og mentoropgaver. En mentor er... …en personlig sparringspartner, der stiller sig selv og sin viden, indsigt og erfaring til rådighed for.
AGENDA: - Grønlands Politi - Opgaver generelt - Kriminalitetsbilledet - Samarbejde med AKO - Krisehåndtering og SAR - Politiskolen - Forebyggelse INTERFORCE.
Præsentation af metodehåndbog for virksomhedsservice
AVA Vision og værdier ”En vision, der kommer indefra – fra medarbejdere, der dagligt leverer varen og håndterer måden at gøre det på troværdigt og individuelt,
Mobil- og bredbåndsdækning
SUF - gevinstrealisering
Chefsygeplejerske Judith Mølgaard, Sygehus Fyn
10 eksempelprojekter (2 pr. kommune)
Optakt til samarbejdet om sundhedsaftaler og praksisplan 2014
Den kriminelle fødekæde i bander og
Ungeenheden Frederikshavn Kommune – helhed og samspil
EUC Syds værtskabsmanifest
Flere gode år på arbejdsmarkedet
Arbejdsmiljøgruppens ansvar, etik og samarbejde
Den kriminelle fødekæde i bander og
Trafikpolitik for Durup Skole.
Præsentationens transcript:

Samarbejdet om trafiksikkerhed internt i politiet. Kristian Thomsen VicepolitipolitiinspektørFærdselsafdelingen Østjyllands Politi. Seminar for Rådets repræsentanter i politiet juni 2011

Samarbejdet om trafiksikkerhed internt i politiet. Oplæggets formål: At sætte fokus på mulighederne for at styrke politiets interne samarbejde om færdselssikker- hed. At inspirere til en åben dialog her og hjemme om evt. barrierer og, - få disse gjort synlige i kredsen Seminar for Rådets repræsentanter i politiet juni 2011 Nr. 2.

Samarbejdet om trafiksikkerhed internt i politiet. Udgangspunkterne er: –At politiet har en forpligtigelse til at forebygge, kontrollere og sanktio- nere. –Politiets centrale strategier for det forebyggende arbejde. –Politikredsenes strategier og hand- leplaner /målkrav for det forebyg- gende, administrative og operative arbejde Seminar for Rådets repræsentanter i politiet juni 2011 Nr. 3.

Samarbejdet om trafiksikkerhed internt i politiet. Uddrag af: Anklagemyndighedens og Politiets strategi for : De opgaver, som ikke er nævnt i strategi- en, er ikke glemt. Tværtimod skal strategi- en sætte sig spor i hele vores opgaveva- retagelse, vores rutiner, kultur og adfærd. Strategien er heller ikke til hindring for, at vi arbejder innovativt, lader os udfordre og tilpasser vores indsats til den aktuelle situation. Den er det fundament, der sik- rer, at vi holder fokus Seminar for Rådets repræsentanter i politiet juni 2011 Nr. 4.

Samarbejdet om trafiksikkerhed internt i politiet. Udgangspunkterne er (fortsat) : ”Kampagnetrekanten”: Information, teknik og kontrol. Påstand: vore interessenter for- venter vi samarbejder, koordine- rer og måske ikke mindst kender til de mange forskellige forhold om- kring færdsel. Det gør vi ikke / eller gør vi??? Seminar for Rådets repræsentanter i politiet juni 2011 Nr. 5.

Samarbejdet om trafiksikkerhed internt i politiet. Hvad ved vi:? –Opgaverne vedr. færdselssikker- hed er delt mellem flere søjler, flere afdelinger og/eller flere sek- tioner. –At vi oplever forskellig tilgang til forebyggelse, kontrol og sanktio- ner. –Enhederne har forskellige ekster- ne samarbejdspartnere Seminar for Rådets repræsentanter i politiet juni 2011 Nr. 6.

Samarbejdet om trafiksikkerhed internt i politiet. Hvad vil vi ? –Fremstå som et politi. –Udvikle den interne forståelse for, at vi arbejder for samme formål og sag. –Udvikle mulighederne for internt at støtte hinanden i vurdering, sags- behandling og formidling omkring færdselssikkerhed Seminar for Rådets repræsentanter i politiet juni 2011 Nr. 7.

Samarbejdet om trafiksikkerhed internt i politiet. Hvad vil vi? –Sikre afstemte færdselssikker- hedsmæssige budskaber til ledelse, kreds- og lokalråd Seminar for Rådets repræsentanter i politiet juni 2011 Nr. 8.

Samarbejdet om trafiksikkerhed internt i politiet. Oversigt over politiets opgaver: –FUH / Ulykkesregistrering. –Projekt udvidet dødsulykkesstatistik. –HVU undersøgelser. –Målkrav for operativ færdselsindsats. –Færdselsdatabaserne. –Samarbejdet med RFST og FSU´erne om kampagner. –Vejteknisk sagsbehandling. –Skolernes obligatoriske færdsels- undervisning/SP Seminar for Rådets repræsentanter i politiet juni 2011 Nr. 9.

Samarbejdet om trafiksikkerhed internt i politiet. Hvad har vi? –Opgaverne som de er beskrevet i Rigspolitiets skr. af –Håndbogen for Rådets repræ- sentanter i politiet Seminar for Rådets repræsentanter i politiet juni 2011 Nr. 10.

Samarbejdet om trafiksikkerhed internt i politiet. Så vil jeg foreslå: –En aftale om, at resultaterne af dette seminar forelægges linje- chefer beredskab og lokalpoliti. –Se på mulighederne for ved in- ternt samarbejde at udvikle enga- gementet i Kommunale FSU´er. Netværksmøder. Og hvis muligt i Kreds- og lokalråd Seminar for Rådets repræsentanter i politiet juni 2011 Nr. 11.

Samarbejdet om trafiksikkerhed internt i politiet. Lad os tage udfordringen op: med støtte i flg. Citat fra Anklage- myndigheden og Politiets strategi : En konsekvens af de mange nye krav, der stilles til os, er, at vi bliver udfordret på vanetænkningen. For at lykkes skal vi evne at nytænke alle de måder, vi plejer at gøre tingene på Seminar for Rådets repræsentanter i politiet juni 2011 Nr. 12.

Samarbejdet om trafiksikkerhed internt i politiet. Tak Seminar for Rådets repræsentanter i politiet juni 2011 Nr. 13.