Lystoftegård -møde i brugergruppen den 17. maj 2016.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Sekretariatet for Lægelig Videreuddannelse
Advertisements

Tilføj hjælpelinier: 1.Højreklik et sted i det grå område rundt om dette dias 2.Vælg ’Gitter og Hjælpelinier...’ 3.Tilvælg ’Vis hjælpelinier på skærm’
Skolebestyrelsesvalg 2012
1 EKSTENSION Ny klub i området? Hvordan kan det gøres? DGe okt
Trin 1: Find kvitteringer
Søjle 1: Offentlige ydelser
Forslag til Gårdbestyrelsen
Stiftende generalforsamling
Møde med KU’s rådgivere 15. nov •Velkomst v/ Sven Bo Madsen •Gennemgang af elementer i rammeaftaler v/ SBM •Dialog om eventuelle forslag til forbedringer.
De Aktive Kultur Samvær Fitness Netværk De Aktive Generalforsamling 16. maj 2012.
Carbon20 projektet i Green Cities Kommunerne. CARBON 20 | 28. FEBRUAR | 2011 | INDLÆG | DEN GRØNNE DAG Carbon20 projektet har til formål: - at udbygge.
Fællesmøde april punkt 6 1 Berettigede forventninger til huslejen i Kløvermarken •Fællesmøde nr 140 pkt 6 •Notat af Niels Peter Rasmussen.
Finansiering af behandlingen Møde den 21. juni 2006.
Tilsyn under renoveringen
Grænseoverskidende sundhedsydelser - en EU beslutning Oplæg ved Ole Christensen Medlem af Europa-Parlamentet (S)
Valg til skolebestyrelsen - en orientering om de regler, der gælder for skolebestyrelsesvalget 2010.
Modernisering af P-fondsreglerne
Generalforsamlingen 30. juni 2013
Beslutningsreferat fra 2. smagning 08 maj 2009: Formanden bød velkommen og gennemgik referatet fra sidste generalforsamling (stiftende) Ses herunder: Navnet.
Puljerådsmøde - Oliebranchens Miljøpulje marts 2011 Miljøpuljerådsmøde 25. marts 2011 Oliebranchens Miljøpulje 1.
NatPHD Generalforsamling 2010 Ph.d.-foreningen ved Naturvidenskabeligt Fakultet.
DUBU oplæg til Interessentanalyse Kommunikationsplan
Godkendelse af dagsorden Formandens beretning
Projekt Statusrapport Projekt Aktiviteter i Task Force Indledende møde med gennemgang af de foreløbige virksomhedsinformationer, identifikation.
Advokat J. Bertel Rasmussen (H)
Afprøvning og dokumentation af Åben Dialog som metode
Generalforsamling 2013 Karlstrup vandværk af 1959 A.m.b.A.
Erna Storgaard - Kastanievænget Vonge - tlf Regler omkring tavlen Det.
HELHED på Enghaveskolen Skoleåret HELHED på Enghaveskolen Definition på helhed De bedst mulige betingelser for at fremme det enkelte barns udvikling.
Forslag til forlig mellem 3B og Kløvermarken Fællesmøde Juni 2008.
Velkommen til informationsmøde om Seniorbofællesskabet Laanshøj
Styringsaftale Oversigt over indhold 2012 Styringsaftale for 2012 Fordel for: DriftsherreBetalingskommune 2% reduktion af driftsherrens (kommune og region)
Kapitel 16 Kreditaftaler. Kreditaftaler kapitel 16 I kapitel 16 gennemgås: Krav til kreditaftaler Trepartsforhold Køb med ejendomsforbehold Køber misligholder.
Informationsmøde Velkomst 2.Orientering om økonomi på baggrund af de valgte modeller for indbetaling. 3.Spørgsmål + svar 4.Pause 5.Orientering.
Bolignetværksmøde i unge hjemløse Program for temadag.
Navn på oplæg - Navn på oplægsholder - Dato for afholdelse af oplæg Program den 3. februar Velkomst og nyt fra grupperne - Oplæg om finansiering,
Forløbsbeskrivelse for indkaldelse til og afholdelse af koordinerende møde Kontakt til borger – Kender borger tovholder?
AlmenBolig+ - Beboermøde III – Gyldenstens Vænge 1. Velkomst og status på byggeriet 2. Indflytningsprocessen -Udlevering af nøgler -Fejl og mangler 3.
Sundbakken -brugergruppemøde den 26. april 2016 Sundbakkens studietur til Seniorbofællesskabet Trekanten.
Lystoftegård -møde i brugergruppen den 21. juni 2016.
Det tværsektorielle netværk for utilsigtede hændelser i sektorovergange (TSN) Møde den 10. november 2011, Viborg.
Nordsjællands smukkeste bane Fredensborg Golf Club – 19. september 2016 Medlemsmøde Nordsjællands smukkeste bane 1.
Ekkodalen - bofælleskabsmøde torsdag, den 13. oktober 2016.
DANSK OG INTERNATIONAL ERHVERVSRET, 3. UDGAVE Kapitel 16 Kreditaftaler.
Københavns Kogræsserlaug
Dialogmøde om etablering af Strandrensningslaug
Kapitel 16 Kreditaftaler.
Kapitel 16 Kreditaftaler.
Forpligtende aftaler - og loyalitetsaftaler
Fastelavn søndag den 26. februar 2017 Ringridning
Overordnede bestemmelser
Sundbakken -brugergruppemøde den 11. oktober 2016
Sundbakken -brugergruppemøde den 20. juni 2016
Hvad er Byggeri til Drift?
Sundbakken -brugergruppemøde den 29. august 2016
SAS Danmark – Mark ordningen Regler og muligheder ved fratrædelse
Del 2 - Synliggørelse af hvordan vi hver især bidrager til løsningen af kerneopgaven. Til proceslederen: Inden du gennemfører processen med medarbejderne,
Bestilling og ordrebekræftelse
Bestilling og ordrebekræftelse
Bestilling af spåner Kære alle
Personligt Tillæg Folkepension.
Regnskab
Referat af bestyrelsesmøde den 21
Referat af bestyrelsesmøde den 29
Ordinært Interessentskabsmøde 2018
Bofællesskabet Vingefanget
Referat af bestyrelsesmøde den 30
Kapitel 11 Kreditaftaler.
Digital aflevering.
Præsentationens transcript:

Lystoftegård -møde i brugergruppen den 17. maj 2016

Dagsorden Gennemgang og godkendelse af dagsorden Valg af referent Godkendelse af referat fra sidste møde Siden sidst Oplæg om den kommende lokalplansproces for Lystoftegård v. Martin Loose, Ballerup Kommune Oplæg af analyse og forslag til bebyggelsesplaner for Lystoftegård v. Jakob Suenson Schou fra Arkitema Arkitects Indbetalingsdokument Nyt fra kontaktudvalget Næste møde Eventuelt PAUSE ”En værdiøvelse ” v. Birthe

Indbetalings dokument Deltagelse i processen for stiftelse af en ny Andelsboligforening Der er med henblik på etableringen af en Andelsboligforening i Ballerup Kommune, nærmere betegnet på Lystoftegård, etableret en initiativgruppe. Initiativgruppen deltager i projektforløbet fra idé fasen til stiftelsen af Andelsbolig­foreningen. Initiativgruppen har indgået aftale med OK-Bolig A/S om gennemførelse af projektet. Som et led i opstarten af processen er det aftalt, at undertegnede - som medlem af initiativgruppen - indbetaler et beløb på kr. til OK-Bolig A/S som arbejdskapital. Beløbet indbetales til Andels­boligforeningen Seniorbofællesskabet Lystoftegårds konto i OK-Fonden - reg.nr – konto nr.: Arbejdskapitalen anvendes til afholdelse af udviklingsomkostninger i den indledende fase af projektet. De afholdte omkostninger indgår alle i det endelige byggeregnskab (anskaffelsessum) og medregnes således i projektet. Beløbet er at betragte som et a’conto beløb på det indskud, der bliver aftalt, i forbindelse med stiftelsen af Andelsboligforeningen. Beløbet sikrer medlemmerne af initiativgruppen: Medlemskab af Andelsboligforeningen Ret til at vælge bolig, i henhold til opskrivningslisten, i den kommende andelsbebyggelse Berettiget til at deltage i projektforløbet, herunder beskrivelse samt udvælgelse af det endelige projekt. Processen med stiftelse af en Andelsboligforening startes kun op, hvis 75% af det ønskede antal andelshavere er opnået. Det ønskede antal boliger er på ca. 20. Ved stiftelse af Andelsboligforeningen og betalingen af indskuddet for den valgte bolig, vil oven­ nævnte beløb blive modregnet. Ved garantistillelse for indskuddet, kan beløbet ligeledes mod­ regnes. Såfremt projektet ikke gennemføres, må beløbet anses for værende tabt, idet beløbet i så fald må forventes at være brugt til honorering af de omkostninger, der har været i projektforløbet indtil det er konstateret, at projektet ikke kan gennemføres. Det indbetalte beløb kan således uden yderligere tilladelse frigives til afholdelse af disse udgifter, hvis projektet ikke gennemføres. OK-Bolig A/S kan dog ikke opkræve yderligere beløb hos med­ lemmerne i initiativgruppen til dækning af de udgifter, der evt. ikke er dækket af de modtagne beløb. Såfremt undertegnede medlem fortryder deltagelse i projektforløbet med tilblivelsen af Andels­ bo­ligforeningen, kan retten til deltagelse/medlemskab af den kommende Andelsboligforening over­drages til en ny deltager/nyt medlem – evt. fra ventelisten. Når den nye deltager har underskrevet en aftale om deltagelse i projektet og betalt deponeringsbeløbet til OK-Bolig A/S, vil ovennævnte beløb blive refunderet. Beløbet indsættes på OK-Boligs bankkonto: Reg. nr.: 5026 og Kontonr.: Det er vigtigt, at indbetalingen markeres med Lystoftegård. Ovenstående tiltrædes: Som deltager Som forretningsfører OK-Bolig A/s

Stiftelse af andelsboligforeningen Lystoftegård -byggefaglige fundament Stiftelse af andelsforening På det givne tidspunkt er pris og entreprenør kendt og andelsboligforeningen stiftes