Professionelt espresso koncept Mastro Lorenzo sælges udelukkende på det professionelle marked. Konceptet er udviklet målrettet til caféer og er krydret.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
med de helt rigtige svar
Advertisements

Whiskysmagning 2. Sept I aften skal vi koncentrere os om Highland.
Minervamodellen MINERVA er et segmenteringsværktøj, der placerer den danske befolkning i 5 segmenter baseret på livsværdier.
God Jul ? Du behøver ikke at vente til Jul….
Kært barn har mange navne -
Mine roser Jeg elsker alle blomster, men aller mest roser Roser er aldrig ens men er lige så forskellige som os mennesker Det er hvad der gør dem så fascinerende.
”Smag og behag er forskellig”.
Slagterkurvens sensorik
Smag, sensorik og chokolade
Vores syn og optiske illusioner
Coaching - det handler om at stille de rigtige spørgsmål…
QUIZ FOR KVIKKE HOVEDER
Afstemning Udvælgelse af ideer til videre arbejde
Facts om tyggegummi Fra råvarer til produkt
Mad og vin – det lykkelige ægteskab
SUPERSUND SALATER Kartoffelsalat og Laks med avocadosalat med ærter & spinat. Sidstnævnte salat er fra den nye ”Supersund - Salater” bogen – dog med mine.
Afsætning – Konkurrencesituation
Slagterkurvens nordiske mad
Evolution.
Velkommen til vinsmagning. ALSACE Robert & Astrid Muhlberger er 4. generation i Muhlbergers historie Ejendommen er på 13,5 ha. Deres filosofi er at udvikle.
Ø3: Kaffe konfigurator Jesper Blak Møller
Annex 2: Røde vine Centre d’Information des Vins du Roussillon Vignobles et grands crus du Roussillon På opdagelse blandt Roussillons vine.
Chokolade Hvad er chokolade Chokoladens historie Ord
Vinsmagning Hasserishave, d. 19/
Men vi kan godt gøre en forskel.
Beslutningsreferat fra 1. smagning 04 oktober 2008: Navnet på forsamlingen blev fastsat til: Whiskylaug af 04 OKT Der gennemføres 119 smagninger,
Oprindelsesland: Storbritannien
Ketoner og Aldehyder Af Peter og Toke.
Kvalitet og smag af dansk øl Ølentusiast & landskonsulent Jens Erik Jensen VFL.
Velkommen til Første tand – første tandbørste møde Varde kommunale tandpleje.
Kommune: Længde af undervisningen: Målgruppe af frontpersonale:
Problemformulering. Tese. Vi vil undersøge hvordan en sorbet reagere med forskellige former for sukker. Lige ledes vil vi undersøge hvordan forskellige.
Anneks 3: Tørre AOC vine ROUSSILLON-INFO Vindistrikter og Grand Cru vine i Roussillon På opdagelse blandt Roussillon vinene.
Mr. Raggys begyndertest. Velkommen til begyndertesten. Vi går 9 hullers slagspil sammen, dig og mig. Jeg stiller dig ét regelspørgsmål på hvert hul. Der.
Varedeklaration Optagelse af mad Madens funktion Kulhydrat
Øl fremstilling & smagning Øllets stamtræ.
Anneks 4 til 7: De Naturligt Søde AOC vine ROUSSILLON-INFO Vindistrikter og Grand Cru vine i Roussillon På opdagelse blandt Roussillon vinene.
PROTEIN Af Leif D. Hansen.
Bønder. Det gælder om at overleve… En voksen skal bruge 700 TRKR pr. runde for at overleve. Et barn det halve.
Den Sensoriske rejse igennem et måltid
Whiskysmagning 4. Sept En highlandwhisky, der ikke helt ligner highlandwhiskyer.
Præsentation af resultaterne fra casestudie
Problemformulering. Tese. Vi vil undersøge hvordan en sorbet reagere med forskellige former for sukker. Lige ledes vil vi undersøge hvordan forskellige.
Sensorik Struktur: Møde på midten. Opgaven er :”Hvad er sensorik ?”
Eksport af økologiske markfrø
Med tegninger af Morten Grove OTS
Fra mælk til ost Vi lavede osten ved hjælp af enzymet Chymosin. Chymosin får mælken til at koagulerer, sådan at man, når vallen er sorteret fra, har det.
Fysiske målinger på mælk
Det brede kvalitetsbegreb
Session 7 – Livsstil Undervisere:
Mørk chokolades virkning i følge forskerne Et længere liv, en slankere talje, fastere bryster og øget sexlyst. Det kan man få ved at spise mørk.
Landbruget for godt 100 år siden. Landbruget krævede meget arbejdskraft. De fleste maskiner, vi kender fra landbruget i dag, var endnu ikke opfundet.
To change the document information in the footer, press [Alt + F8] and use the “FORM“ Chaîne des Rôtisseurs du Danemark.
Info Velkommen til Nespresso Club, du taler med (CS navn) Hvad kan jeg hjælpe dig med? Kaffe Vi har 16 forskellige Grand Crus hvoraf 12 er Espresso (inkl.3.
Anders Kibbel | Chokolade Julemand
De seks tænkehatte (Edward de Bono)
2. Tim. 3:16-17 Ethvert skrift er indblæst af Gud og nyttigt til undervisning, til bevis, til vejledning og til opdragelse i retfærdighed, så.
Bælgfrugter og proteiner
Seks veje til din sundhed
Øl og mad tirsdag den 29. august 2017
Mini konfirmander Skabelsen.
Hos Mai-Britt og Mogens
MWL smagning 2. marts 2018 Hos Lisbeth og Olav Ved Mads MWL.
Helt tomt regneark.
Hævemidler.
05. Oktober 2018 hos Lisbeth og Kjeld
MWL Whisky-smagning den 2. marts 2012
Præsentationens transcript:

Professionelt espresso koncept Mastro Lorenzo sælges udelukkende på det professionelle marked. Konceptet er udviklet målrettet til caféer og er krydret med inspiration fra førende baristaer.

Ægte Italiensk kaffeoplevelse Piemonte Regionen Den norditalienske region Piemonte er et gastronomisk skatkammer, og er bl.a. kendt for de fantastiske vine Barolo & Barberesso, de verdenskendte oste Grand Padana & Gorgonzola samt de eksklusive hvide trøfler. Mastro Lorenzo ristes netop i Piemonte på vores italienske kafferisteri, der ligger lidt uden for Torino. Fra Nord- til Syditalien I Italien findes der et kafferisteri på næsten hvert gadehjørne. De har deres egen recept, og hver by har sin egen kaffetradition og holdning til, hvordan en kop espresso skal smage. I Norditalien drikkes stort set kun espresso lavet på rene arabica blandinger, som giver espressoen en lysebrun farve med en rødlig nuance. I Syditalien drikkes derimod primært espresso lavet på robusta blandinger, som giver espressoen en mere mørkebrun farve med grålige nuancer. De 3 Mastro Lorenzo varianter repræsenterer italienske espresso traditioner fra Nord- til Syditalien.

Aroma Oro Økologisk Aroma Oro har en fin fylde og syrlighed, og den har med mørkristningen af bønnerne, fået sin bløde sødme. Den har en særlig rund og mild smag, og det cremede espressoskum gør den til en ren forkælelse af den norditalienske slags. Den egner sig specielt godt til espresso. Aroma Oro er en typisk Norditaliensk espresso. Den består af 100 % økologiske arabica bønner fra Sydamerika, der er dyrket uden brug af syntetiske og kemiske bekæmpelsesmidler og kunstgødning. Dyrkningen er certificeret af ”Økologisk Jordbrug”, der er et EU kontrolmærke. Aroma Oro bærer ydermere Rainforest Alliance seglet som symbol for bæredygtighed.

Aroma Bar Aroma Bar har en markant smag, der giver den helt rigtige balance i kaffedrinks med mælk. Bønnerne er ristet længe, så kaffen bedre kan bære mælken og samtidig bevare den skønne smag af espresso. Den egner sig specielt godt til Cappuccino og Caffe Latte. Aroma Bar er en typisk Italiensk espresso med et indhold af ca. 80% robusta bønner. Den er ristet i Italiens Piemonte region og bønnerne kommer fra nogle af de fineste kaffemarker i Brasilien og Østasien.

Aroma Napolitano Aroma Napolitano er en typisk Napolitansk espresso med et højt indhold af robusta bønner. Den er ristet i Italiens Piemonte region og bønnerne kommer primært fra Østasien. Aroma Napolitano er den kraftigste af de 3 varianter. Den har en gennemtrængende smag med en meget kraftig krop og en markant krydret smag med bid i. Den er specielt velegnet til kaffedrinks med mælk som f.eks. Cappuccino og Caffe Latte samt til kaffedrinks med sirup og chokolade.