Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Problemformulering. Tese. Vi vil undersøge hvordan en sorbet reagere med forskellige former for sukker. Lige ledes vil vi undersøge hvordan forskellige.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Problemformulering. Tese. Vi vil undersøge hvordan en sorbet reagere med forskellige former for sukker. Lige ledes vil vi undersøge hvordan forskellige."— Præsentationens transcript:

1 Problemformulering. Tese. Vi vil undersøge hvordan en sorbet reagere med forskellige former for sukker. Lige ledes vil vi undersøge hvordan forskellige former for chokolade reagere i kagen og bindingen.

2 Sukker arterne. Muscovado sukker. Øko. krystal rørsukker. Isomalt.

3 Resultat. Muscovado. Muscovado sukkerren gav en konsistens forbedring, i form af at når du conellede den op, gav det et meget bedre resultat. I form af den var glat, og holdte den pæne form længere. Samtidig havde det en smagsforstærkende effekt. Øko. Rørsukker krystal. Rørsukkeret var også meget kraftig i smagen. Havde hang til at flyde lidt nemmere ud, den var meget grynet og lidt mat i farven. Alm. Sukker. Konsistensmæssigt var det den, der holdte dårligst på formen. Samtidig, den der var mindst grynet. Den var overhovedet ikke grynet. Smags forstærkende effekt på passions frugten. Meget mild smag af sukkeret.

4 Konklusion. Muscovado. Smagsmæssigt var det den der var stærkest i smagen. Sukkeret gik ind og forstærkede smagen af passions frugt. Ud synsmæssigt var den grynet, sukkeret blev ikke helt opløst. Øko. Rørsukker Krystal. Isen var igen grynet, så sukkeret blev ikke helt opløst. Derfor flød den nemmere ud, da sukkeret hang i klumper. Alm. Sukker. Alm. Sukker kørte vi det kortere på ismaskinen, og det gav et meget bedre resultat. Den var overhovedet ikke grynet. Samtidig den der flød hurtigst ud, da den ikke var kørt længe nok.


Download ppt "Problemformulering. Tese. Vi vil undersøge hvordan en sorbet reagere med forskellige former for sukker. Lige ledes vil vi undersøge hvordan forskellige."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google