IndsatsområdeMålHvad skal der tilAnsvarlig/tidEvaluering Journal- dokumentation At alle medarbejdere udfylder medicinskema korrekt ud fra givne retningslinjer.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Den Danske Kvalitetsmodel
Advertisements

22. juni 2014 Status på projektet ’Kvalitetssikret IKV – et bidrag til løft fra ufaglært til faglært’
KNALLERT Obligatorisk efteruddannelse okt.- nov VELKOMMEN.
Svar fra et tilsyn bliver overset Kontinuitetsbrud.
Date1 Kontakt til kontaktforældre Billede af skolebestyrelsen og skolen.
Kerneårsagsanalyse - kort beskrivelse af metoden
Implementering på Fenrishus
Udvikling og kvalitets sikring af sygeplejen i praksis
1 Sundhedsprojektet. 2 Sundhedsprojekt •Projektansøgning 2006 udarbejdet i samarbejde med CVU 2.8mio. fra Familieministeriets pulje til kvalitetsudvikling.
Back to basis i sygeplejen fremmer udvikling Kathrine Eskildsen
Temaaftener for patienter med Mb
Forslag til planlægning af årets opgaver for kontaktpersonen
Den Danske Kvalitetsmodel
Billedkommunikation i elektroniske journaler Introduktion til projektet Projektets mål er at teste og udvikle billedbaseret kommunikation som et tværfagligt.
Blodfortyndende medicin i for høj dosis Medicineringsfejl
Ildebefindende i diagnostisk afdeling
Velkommen til Orientering om:  Projekt ”Fleksibel skolestart”.  Heldagsskole og det brede læringsbånd.
Den Kreative arbejdsform
Karen Marie Dalgaard & Jeanette Bech Kræftstyregruppen DASYS temamøde 13. november 2008 Historisk rids Kommissorium for Den Nationale Kræftstyregruppe.
Dansk kvalitetsmodel på det sociale område.
▪ Dansk kvalitetsmodel på det sociale område Forberedende møder august 2008.
Refleksion Hvad var din/jeres eftertanke efter dagen i går?
Facilitator projektet
Undervisning i håndhygiejne - for personaler i børnehaver
MEDICINHÅNDTERING Kompetenceudvikling for Social- og Sundhedsassistenter i Psykiatrien Region Sjælland i samarbejde med SoSu Sjælland og SoSu Nykøbing/F.
”De bedste arbejdspladser” kan rekruttere, fastholde og kompetenceudvikle tilfredse medarbejdere – men hvordan? Personalepolitisk Messe 2010 – Bella Center.
Introduktion og behovsafdækning Fokus på problemer med medicin og medicinhåndtering i hverdagen Forslag til løsninger Fastlæggelse af læringsbehov.
Vejledninger, Guidelines, Behov for mere kontrol? Christiansborg 8. maj 2012 Diana Kristensen, Overlæge, Psykiatrisk Center København.
SÅR- KOMMUNIKATIONSREDSKAB I REGION HOVEDSTADEN
Sundhedsaftaler og sundhedskoordinationsudvalg Specialkonsulent Andreas Jull Sørensen Indenrigs- og Sundhedsministeriet.
Institut for Kvalitet og Akkreditering i Sundhedsvæsenet marts 2015 Den Danske Kvalitetsmodel Midtvejsbesøg Hospitalsenhed Vest, Herning.
Udkast til nye tekniske bestemmelser for BVT´s kontrolordning.
Samlet tilbagemelding Intern survey i Psykiatrien Marts 2014 Afdeling: Psykiatrien Øst 1.
Hvilke erfaringer, udfordringer og dilemmaer har vi i kommunen? Lisbeth Holm Risikomanager.
Ingelise Juhl, Sundheds- og omsorgschef ,Syddjurs kommune
Læringssæt om temarapporten: Medicinering i botilbud og øvrige tilbud til borgere med handicap Medicinering i botilbud og øvrige tilbud til borgere med.
TOBS Indførelse af Tidlig Opsporing af Begyndende Sygdom i primærsektoren. Mette Unger Gravgaard Sygeplejerske i specialteamet Favrskov Kommune Lene Gravgaard.
Patientfeedback - Hvad siger patienterne? Udviklingssygeplejerske Jannie C Frølund - Medicinsk Afdeling, Vejle Sygehus – det naturlige valg!!!
Familiecentret Projekt GOD FÆLLES PRAKSIS. Familiecentret Holbæk Kommunes vision: Der er noget, vi SKAL og der er noget, vi VIL….. vi VIL…..
Kliniske retningslinjer
Oplæg til medarbejderne
Farmakologi og medicinhåndtering 1608
Status på medicinhåndtering Oplæggets omdrejningspunkter
Modul 2.1 – Go’dag til Cura og Fælles Sprog III
AT-påbud Virksomheden påbydes at sikre, at høje følelsesmæssige krav i arbejdet ikke forringer medarbejdernes sikkerhed og sundhed. Virksomheden skal sikre,
SIKKER KIRURGI TJEKLISTE
Visiteret tid til hjemmeplejen samt private leverandører
Kvalitetsenheden for Almen Praksis i Region Nordjylland
Årshjul for vintertjeneste Vej- og trafikteknisk ordbog
Gevinstrealisering og fastholdelse
Aktuel status på mangel og fordeling af arbejdskraftreserven i kommunerne i RAR Fyns område Status – juni 2017.
Plan for det videre arbejde med uddannelsesprogrammer
Rammer og formål med defusing
Risikovurdering Livet Forstås Baglæns - men må leves forlæns.
Dansk Sygepleje Selskab (dasys) 16.november 2011
Børnehaven Engelshøj Årsplan 2016
Årsplan skolesundhedsplejen 2015,
Introduktion af projektet til Ledermøde for Ældre- og Sundhedsområdet
Aktivitets- Årshjul 2018 §18 midler ansøgningsfrist,1/11
25. december 2018 Nationale retningslinjer til forebyggelse af voldsomme episoder på botilbud samt på bosteder for hjemløse ”Først og fremmest handler.
Risikobaseret tilsyn / Borgercenter Voksne Februar 2017 Finn Jensen.
2010 Månedskalender Du kan udskrive denne skabelon og bruge den som vægkalender, eller du kan kopiere de enkelte sider og bruge dem i din egen præsentation.
OPFØLGNING PÅ EGENKONTROL JUNI 2013
Januar 2010 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
Visiteret tid til hjemmeplejen samt private leverandører
Januar 2010 SØNDAG MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG
Januar 2010 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
August 2009 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
Årshjul Baggrund Indholdet i Årshjulet tager udgangspunkt i Folkeskolelovens § 44, stk. 1 som siger, at skolebestyrelsen har pligt til at føre tilsyn.
Målopfølgning - Social- og Sundhedsudvalget
Præsentationens transcript:

IndsatsområdeMålHvad skal der tilAnsvarlig/tidEvaluering Journal- dokumentation At alle medarbejdere udfylder medicinskema korrekt ud fra givne retningslinjer  De medicinske retningslinjer revideres, i overensstemmelse med Sundhedsstyrelsens "Retningslinjer for medicinhåndtering"  Alle sygeplejersker og assistenter gennemgår en undervisningsdag om dokumentation: journal delen, samt udfyldelse af medicinskema.  Grupperne gennemgår samtlige medicinskemaer og reviderer disse.  Med hensyn til problematikken om Synonympræp., har vi aftalt at fortsætte med at administrere medicin ud fra indholdsstoffet, som findes på medicinskemaet. Ledelse/okt Ledelse/Efte rår 2008 Ledelse/med arbejder/efte rår 2008 OK Alle har gennemgået undervisning. Mangler nye medarbejdere, er dog undervist lokalt Alle har gennemgået medicinskemaer ne. Personalet doserer medicin ud fra indholdsstoffet.

EgenkontrolAt S&O gennemfører egenkontrol i forhold til medicinhåndtering og journalføring. 10%af medicinskemaerne gennemgås. At S&O vha. resultater fra egenkontrollen sætter fokus på aktuelle og relevante områder og derved højner kvaliteten af medicinhåndteringen. Udarbejdelse af tjekskema. Plan over gennemførelsen af egenkontrol. Egenkontrollen skal udføres 2 X årligt, i maj og oktober. Resultaterne samles systematisk. Resultaterne analyseres mhp hvilke fokusområder der skal tage op på Fagmøde. Nedsat gruppe med ledelses- repræsentante r og medarbejder /april 2009 Ledelse Skemaet er udarbejdet. Plan er udarbejdet. Egenkontrollen går i gang maj Juni 2009 IndsatsområdeMålHvad skal der tilAnsvarlig/tidEvaluering

Utilsigtede hændelser At alle utilsigtede hændelser registreres og analyseres. Udarbejde procedurer i forhold til utilsigtede hændelser. Implementering af proceduren. Plan for opfølgning Ledelse jan Ledelse Er udarbejdet. er at finde i Sundhed % Omsorgs håndbog. Har været på Fagmøde for assistenter og sygeplejersker i februar Tages på ledermøde og Fagmøde juni og december 2009 IndsatsområdeMålHvad skal der tilAnsvarlig/tidEvaluering

IndsatsområdeMålHvad skal der tilAnsvarlig/tidEvaluering Undervisning i medicinhånd- tering At social – og sundhedsassistenter får øget den faglige kompetencer indenfor området At alt nyt personale bliver introduceret til medicinhåndtering. Alle assistenter, ca. 45, gennemgår et 5 dages kursus i medicinlærer. At udvide introduktionsprogrammet for nye medarbejdere mhp at give undervisning ud fra de forskellige faglige niveauer Ledelse 2009 Ledelse juni 2009 Der er planlagt et 5 dages kursus med start maj mdr Der bliver yderligere planlagt et i uge 39 til uge Der er nedsat en arbejdsgruppe.