Fag Niveauer Mål Software Beskrivelse Dokumenter Lærer Projektoverblik Lærerplanlægning Eksempler og refleksioner Lærerressourcer Vurdering og standarder.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Klasserumskultur, inklusion og fraværsbekæmpelse Sparringsklyngebesøg
Advertisements

Første gang du logger på, skal du bestille ny adgangskode her
G OOGLE DOKUMENTER i undervisningen. I NTRO Hvad er Google dokumenterGoogle dokumenter  Netbaseret skriveværktøj  Giver mulighed for eleverne at skrive.
Fag Niveauer Mål Software Beskrivelse Naturfag klassetrin (gymnasiet) Mundtligt at kunne udtrykke tanker om emner med naturvidenskabeligt og matematisk.
BUREAU FOR MARKEDSANALYSER Din genvej til viden, indsigt & overblik Man får et hurtigt overblik ved at kigge på farverne. De grønne farver viser, at her.
Indledning I forbindelse med den pædagogiske indsats for at skabe øget sammenhæng i overgangen fra SFO til klub, er der udarbejdet en mappe med materiale.
Kan bedømmelse være formativ?
Frontermetroen Klik Klik på de indrammede felter og pile - og få en forklaring på indholdet Peder Ohrt  4 grundlæggende funktioner på Fronter Klik her.
HHX Grundforløbet 2005 Team B Portfolioevaluering
Klik på Aktivér redigering i meddelelseslinjen, Hvis videoerne i kurset ikke afspilles, skal du måske hente QuickTime eller blot skifte til PowerPoint.
LP-MODELLEN LP-modellen Hamar uge Mandag aften
Peder Ohrt Fagligt netværk  I Projekt Faglige Netværk er der udviklet 4 forskellige typer af virtuelle netværk som adskiller sig ved deres funktion, målgruppe.
Oplæg om problemorienteret projektarbejde
Frontermetroen Klik Klik på de indrammede felter og pile - og få en forklaring på indholdet Peder Ohrt  4 grundlæggende funktioner på Fronter Klik her.
Jytte Hansen UCSyddanmark. Sammenhængskraft som dynamo i klasseværelset: Fokus: At udvikle værktøjer, der gør læreren i stand til at holde sammen på klassen.
POLITIK LEDELSESSYSTEM
At udforske sin egen praksis
Lærerens didaktiske design Elevernes didaktiske design
Introduktion til vejledning i projektarbejde Anette Kolmos og Søren Hansen 30/8 og 20/
Refleksionsmodel – hvad går det ud på?
Meningsfuld stavning Fag Niveauer Mål Software Beskrivelse Dansk 3.-4.kl. og indskolingen Projektet behandler en af danskfaget absolutte kerneområder ved.
5/6 klasse Dagbog for lejrskole til Bornholm
En portfolio er den bevidste indsamling og løbende vurdering af eller refleksion over undervisningens og læringens processer og produkter.
Det vi skal på dette møde Tale om de nye input til principperne for skole-hjem samarbejde, som I, bestyrelse og elevråd fandt frem til for nogle uger siden.
IT-baserede retteformer –erfaringer fra et udviklingsprojekt Udviklingsprojektets titel: Udvikling af god praksis ved feedback på elevernes kollektive.
1 Test i Word 2007 Klik her for at begynde. 2 Hvor skal du klikke for at gemme dit dokument?
Indsæt eller fjern værktøjslinier
OBS – gør som det passer dig!  Denne skabelon er med vilje ikke særlig stramt designet. Det er for at du selv kan lægge det indhold og detaljeniveau i.
Indsæt billede i vinge: Gå ind under Indsæt > Billede > Fra fil Placer billedet, så det ønskede udsnit dækker vingen. (Det kan være nødvendigt at forstørre.
Indsæt billeder Klik på ikonet og indsæt et billede Billedbanken findes her: f60c93adc/ Vælg layout 1.
LÆRING, LEG & BEVÆGELSE.
Vejen Kommune Det er besluttet, at alle skoler i Vejen Kommune arbejder med Vurdering for Læring. Alle skoler arbejder efter en fælles procesplan. Arbejdsgrupper.
Velkommen 2. seminar om Planlægning af realkompetencevurderinger Den 18. marts 2010 Silkeborg HS.
Bemærk! Hvis du vil ændre billedet på denne slide, skal du markere billedet og slette det. Klik derefter på ikonet Billeder i pladsholderen for at indsætte.
Skriv titel Skriv årgang, fag og initaler Synlig læring med it Agerbæk Skole og Starup Skole 2013.
Fag Niveauer Mål Software Beskrivelse Dokumenter Lærer Projektoverblik Lærerplanlægning Eksempler og refleksioner Lærerressourcer Vurdering og standarder.
OSO.
Underviserens evaluering af eleven Forståelse af fagligheden: 0____________________________________________________________10 Vilje: 0____________________________________________________________10.
SkoleIntratræf Kolding Lisbeth Møller SkoleIntra i specialundervisningen.
Fælles møde med Børne- og Ungeudvalget og strategiudvalget 18. august 2008.
Billedanalyse 7. årgang, dansk – Vi, LN, AH, LP Synlig læring med it Agerbæk Skole og Starup Skole 2013.
Alt er på hjemmesiden nyfolkeskole.wordpress.com.
1 Kortlægning i program for læringsledelse 2 Kortlægning Kortlægningen i Program for læringsledelse er udformet som netbaserede, elektroniske spørgeskemaer.
Indkøb af digitale læremidler - hvor skulle det ellers ske, hvis ikke på PLC? KARIN DYRENDOM.
Mette Behrens lr og Helle Brunshøj Hansen lr
Indsæt hjælpelinjer til placering af objekter 1. Højre klik udenfor slidet og vælg ’Gitter og hjælpelinjer’ 2. Sæt kryds ved ’Vis tegne- hjælpelinjer på.
Evaluering af pilottesten Hvorfor det? Erfaringsopsamling Opmærksomhedspunkter Pejlemærker Mere viden.
Et projekt med:  Viden Djurs – lead partner  UU-Djursland  Ørum Skole  Auning Skole BEDRE OVERGANGSVEJLEDNING GENNEM ØGET AKTØRINDDRAGELSE PÅ DJURSLAND.
Kortlægninger i Skoletjenesten/SkoletjenesteNetværk.
Modul 2.1 – Go’dag til Cura og Fælles Sprog III
Aktionslæring og forløbsskema – ligheder og forskelle
Dialogbaseret værktøj
Titellayout Undertitel
JLP og RO Campusskolen i Ringsted, august 2017
Portfolio IT B.
Skriftlighed i nv Skriftlighed i nv Aalborghus Gymnasium.
GUIDE TIL DELING AF DOKUMENTER
- Undervisning og dokumentation
Åbent hus Skolens navn Dato.
Webinar om evaluering af elevudbytte
Himmelev Skole - januar kortlægningsundersøgelse
Det handler om eleverne
SOSU NORD, praktikken og elevplan
Årsplan for [arbejdspladsens navn]
Billede med billedtekstlayout
GUIDE TIL BRUGEN AF MAPPER I MINE DOKUMENTER
Elevledede skole-hjem-samtaler
Læringsmål og niveaubeskrivelser
Tværgående vejledermøder Juni 2019
Møde procestjek Det var næsten umuligt at holde sig til emnet
Præsentationens transcript:

Fag Niveauer Mål Software Beskrivelse Dokumenter Lærer Projektoverblik Lærerplanlægning Eksempler og refleksioner Lærerressourcer Vurdering og standarder

Lærerplanlægning Klik på nedenstående dokumenter for at få hjælp. Baggrund og planlægning: Baggrund og mål med projektet, herunder metodeovervejelser. Opbygning af klasseværelset: Indsæt evt. billeder fra klasseværelset for at underbygge, hvordan projektet blev ført ud i livet. Dokumenter Projektoverblik Lærerplanlægning Eksempler og refleksioner Lærerressourcer Vurdering og standarder

Eksempler, lærer- og elevrefleksioner – kan udfyldes efter behov Klik på nedenstående dokumenter for at se eksempler på lærer- og elevrefleksioner: Eksempler på elevarbejde: Eksempler på elevarbejde fra dette projekt. Lærerrefleksion: Involverede lærers tanker og refleksioner samt gode råd til fremtidige Virtual Classroom Tours. Elevperspektivet: Kommentar til, hvordan eleverne oplevede den læring, der opstod under processen. Dokumenter Projektoverblik Lærerplanlægning Eksempler og refleksioner Lærerressourcer Vurdering og standarder

Lærerressourcer Hvor mange timer blev brugt til forberedelse, gennemførsel og evaluering – blot en ca. angivelse. Overblik over elevprojekt: Et overblik over elevernes indsats under projektet. Dokumenter Projektoverblik Lærerplanlægning Eksempler og refleksioner Lærerressourcer Vurdering og standarder

Vurdering Har du gennemført nogen form for elev-bedømmelse af undervisningsforløbet? Kan det evt. henføres til Fælles Mål? Dokumenter Projektoverblik Lærerplanlægning Eksempler og refleksioner Lærerressourcer Vurdering og standarder