15 min. coaching One-liner 1.Dit Mindset 2.Modtagers forventning 3.One-liner konceptet 4.Din One-liner 5.Reaktioner 6.Afslutning.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Coaching Det handler om at stille de rigtige spørgsmål!
Advertisements

KONFLIKTHÅNDTERING Velkommen! Dias.
Hvordan bruger vi hans og sin?
Om et øjeblik kommer du ind i en magisk verden....
Graviditetsomsorgen i Danmark
Dagens program Hvad er frivillig.dk Hvordan er frivillig.dk bygget op
James Bond går tur i en park...
Hva’ ska’ du med en telefon og et nummer når du ikke tør brug det.!
? At sige NEJ Vrede uden autopilot Integritet & Samarbejde
EN HELHEDSORIENTERET UNGEINDSATS? ERFARINGER FRA NULPUNKTSANALYSEN AF ROUTE 25 V/ANNE MØLGAARD, RAMBØLL Alternative title slide.
I dag er temaet Visualisering
Coaching - det handler om at stille de rigtige spørgsmål…
Pronominer/Stedord (Fornöfn).
Visualiseringsøvelse!
Historie 9. kl. uge 6 1.Intro 2.Sang 3.Samtale 4.Opgave 5.Opsamling Mål: At blive fanget af undervisningen mindst én gang!
Om et øjeblik kommer du ind i en magisk verden....
Min hobby Fornuftig og relevant tekst af emnet:
Opstart i forretningen • Hvad var det smarteste du så? • Tjene eller spare penge! • 2 måder at starte på: • Lille eller stor forretning • Min. et test.
Beboerudviklings samtale
Digital jobklub Velkommen til Digital Jobklub 2. dag.
Team 9 gruppe eksamen, evalueringsproces
De første 48 timer i Hvordan du kan have gratis chokolade resten af livet, og bygge en Sund Chokolade forretning som kan 1000, , kr eller mere.
Kommunikation Dit budskab består af: 7% ord 38 % toneleje
MUNDTLIG FREMSTILLING
Motorvejs beskæftigelse Jeg kørte på motorvejen, da jeg besluttede mig til at gøre et kort da jeg besluttede mig til at gøre et kort stop, for at gå på.
1 Rekruttering og fastholdelse • Få fat i de rigtige folk til din afdeling • Skab en spændende arbejdsform, så de har lyst til at blive.
Du er ved at gå ind i en magisk verden.... Om et øjeblik...
Det kan være, du tror, du har set denne før…. da især mænd har synes, det har været vældig sjovt at videresende den…. MEN… se den igen og se den kloge.
Velkommen.
Velkommen til KLUB 1. KLUB 1 – et tilbud til dig der er ny på landbrugsskole > vi giver dig et netværk og nye kammerater > vi giver dig sjove oplevelser.
5. Mos 6:4-9 Hør, Israel! Herren vor Gud, Herren er én. Derfor skal du elske Herren din Gud af hele dit hjerte og af hele din sjæl og af hele din.
...Slap af... HJGHK. Hvis du er rigtig træt af af den daglige stress som du skal til at gå igennem..
Teenage Coaching Dagnæsskolen.
En fejl af stor betydning...
Mandag 19/9 mødtes vi i skolen.Vi fik at vide vi havde Naturuge og at vi skulle en tur i skoven. Vi gik vi gik og vi gik, men alligevel sagde lærerne at.
Står i stedet for et navn
1 Velkommen til brugerinstruktion, It-Universitet.
Her står Mina Gilia Saber og Zaira Kousar Mina er væk.
En køn pige inviterede en ung mand med hjem, -tog ham med ind i soveværelset, og foreslog straks at de skulle prøve at gøre det i stilling 69…...
NETVÆRK mere målrettet Hvilke netværk bruger du? Hvad bruger du dem til? Hvilke af dine netværk giver kontakt til topledere? Hvilke rummer nogen, der er.
Mundtlig prøve i engelsk og tysk.
Målet for os i dag ”At lære jer en simpel model, der sætter jer i stand til, at opbygge en argumentation, der giver jeg gennemslagskraft”
Michael og Julie Hvad vil DU gøre? (Klik for at komme videre)
UGE PLAN Mandag 07/10 Tirsdag 08/10 Onsdag 09/10 Torsdag 10/10
Vejlederens kommunikation
......der møder han en rigtig Bond-pige og stopper op....
Call Recorder Oygo Hvor sikker ønsker du at være? Software Call Recording løsning til Emotion W880 Headsets.
UOPFORDREDE ANSØGNINGER
TELEFONCANVAS.
Rengøring Dialogmøde den 14. november 2014 Medarbejdere fra Absolut Rengøring.
Mandag den 14. april Gymnastiksal 14 – 15. Bo syg.
… og hvordan vil DIRA gøre alt det?? DIRA hi[15] koncept Med en massiv satsning på hi[15] agter DIRA at opnå: -Flere udstillere blandt DIRAs medlemmer.
Chefen ser fortvivlet på sit ur og opdager at hans underordnede ikke er kommet til tiden for at holde et meget vigtigt seminar på en konference som netop.
„Gå til H&M og køb et par bukser"
© due & partners Template 2: Telefonmodel for permission Introduktion til samtalen Salgsargumentationen samt ”call for action” Afslutning på samtalen.
Dine fritidsinteresser kan skaffe dig job I tilfælde, hvor du står lige med dine ”rivaler” til et job, kan dine fritidsinteresser blive dét, der afgør,
Anne Mette Rosendahl Rasmussen
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
God kommunikation gi’r arbejdsglæde
Læreren som læringsleder
Mit Navn Er Susi DE første 17 år boede jeg på landet. Jeg keder mig...og vil gerne vide hvordan det er at være i “byen”.
W ORKSHOP 2 Samtalemodel til virksomheder. F ØRSTE KONTAKT : Vække virksomhedens interesse for at få besøg af skolen. Virksomheden har historik for at.
Motorvejs beskæftigelse Jeg kørte på motorvejen, da jeg besluttede mig til at gøre et kort da jeg besluttede mig til at gøre et kort stop, for at gå på.
Christopher Jensen Htx – 1.x 10/9-07 Det perfekte skud.
DIRA Airlines ønsker alle en god rejse!!! Ændringer vil forekomme DIRA hi[15] koncept Eller gå ind på:
Skab engagement som coach Dette er et værktøj for dig, som vil Skabe motivation, engagement og ejerskab Sikre bedre performance Skabe udvikling og læring.
Læringsuge 2017 De 17 verdensmål
COACHING Eksamensskræk/præstationsangst/selvværd
Læringsuge 2017 De 17 verdensmål
Præsentationens transcript:

15 min. coaching One-liner 1.Dit Mindset 2.Modtagers forventning 3.One-liner konceptet 4.Din One-liner 5.Reaktioner 6.Afslutning

1. Dit mindset Dit mål: MØDE Inden du ringer, står der møde skrevet på din pande Din adfærd: Du er snu som en ræv og blid (ydmyg) som et lam. Forstil dig at du er en rodeorytter – giv aldrig slip. Du er vedholden, det skaber sympati. Du er frisk så det kan høres – du har ét budskab.

2. Modtagers forventning Modtageren har travlt, er optaget af en masse tanker, - gør det nemt for ham/hende. Klart budskab – sparer tid – gør det nemmere at få accept

3. One-liner konceptet Et salgspitch på 10 sek.: En teaser og et tilbud på 2 mødedato’er Eksempel: Goddag, mit navn er Jens Peter Nielsen, jeg ringer til dig fra Getahead, der en frivillig netværk af højtuddannede civiløkonomer. Vi kan tilbyde din virksomhed vederlagsfri rekruttering – dette og meget mere vil jeg gerne komme og fortælle dig mere om. Så derfor - kan du mandag eller tirsdag?

4. Din one-liner Salgspitch på 10 sekunder: En teaser + forslag til 2 mødedato’er. Goddag, mit navn er……………

5. reaktion Eksempler på indvendninger: ” Jeg kan ikke mandag eller fredag”  ” Kan du så tirsdag eller onsdag” (alternativ igen) ” Vi rekrutterer igennem et bureau”  Netop derfor er Getahead rigtig spændende for dig – for du kan spare vederlaget til bureauet. Så kan du tirsdag el. onsdag? ” Det går meget stille her, vi ansætter ikke i øjeblikket” => Så er det jo netop nu du har tid. Så kan du tirsdag eller onsdag?

5. reaktion Tøven… er et indirekte købssignal Du skal blot hive købet i land Kast et HV-spørgsmål på banen. => Hvordan rekrutterer du i dag? ” Vi bruger eksternt bureau” => Så kan Getahead spare dig omkostninger

6. Afslutning Gå ikke fra samtale uden at få noget med hjem!! 1.Møde 2.Ny dato for opfølgning 3.Anden kontaktperson i virksomhed 4.Kender du en anden i dit netværk? 5.Fremsendelse af brochure (og/eller) Kom du i mål?