Futureavenue Fremtidens by.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
JEG GIK MIG OVER SØ OG LAND
Advertisements

Byggetilladelse - Pippi Langstrømpe
Gammelheds-Philosophy
Sådan laver Du et POWER POINT program.
Livets Ord November 2008.
Du skal vide nogen om blodtrykket, fordi det fortæller noget om hvordan dit hjerte har det. HUSK - at hjertet ikke er til at undvære ligesom bilen.
Game maker.
Lidt om pladsholdere.
SMUT PAKKE 3 VIDEN OM KOST.
Lav design med ord, billeder og meget andet...
Til alle der kommer og besøger os I Grækenland Her er en lille guide så I nemt kan finde frem til huset.
Forsiden 1.Denne knap bruges når du vil taste dagens resultater ind. 2.Denne knap skal kun bruges hvis du allerede har gemt data og du finder ud af at.
Indholdsfortegnelse Kendte der er blevet mobbet som unge.
Termisk energi Anders og Patricia.
Du skal vide nogen om blodtrykket, fordi det fortæller noget om hvordan dit hjerte har det. HUSK - at hjertet ikke er til at undvære ligesom bilen.
I dag er temaet Visualisering
Lærings- og praksisfortællinger:
Velkommen til Jeopardy: Trafiksikkerhed i Øjenhøjde
Indsamlingsmetoder.
SSQ 5.6 side 1 De følgende spørgsmål drejer sig om din evne til – og oplevelse i forbindelse med – at høre og lytte i forskellige situationer. For hvert.
Velkommen til Lagoni SFO
Vi har købt en lille bjerghytte på fjellet, og tænkte på om du ville tage familien med eller nogle venner og komme en tur i julen for en lille julegløg.
The Sims 2 Pets Lær at spille The sims 2.
CAMPUSSKOLEN.
En lille start Længere melodi Mere lyd Her er et lille overblik over hvad du kan lære her En lille start.
Du kender det… man vil prøve dette eller hint, man vil prøve dette eller hint, for at opdage - lige midt i - for at opdage - lige midt i - at det skulle.
The Sims2 Double Deluxe + Sims 2 Pets
Motorvejs beskæftigelse Jeg kørte på motorvejen, da jeg besluttede mig til at gøre et kort da jeg besluttede mig til at gøre et kort stop, for at gå på.
Hvor der er fokus på klimaet.
Vores ide er at lave en mobilchip
Brug et øjeblik af din dag til at lære nogle gode leveregler…
Chicken Af: Louise, Camilla og Johanna..
Udeskole! Rønnebæk Skole..
- Et dagbehandlingstilbud til unge hashmisbrugere
Eksamen Fokus på mundtlig eksamen, men siger lidt om skriftlig også…Dagen før, eksamensdagen, roller skr. Eksamen.
”Spænd hjelmen!” - Unges forhold til arbejdsmiljø og risiko i en krisetid Ph.d. Mette Lykke Nielsen
”Skodjobs og gode gys!” - Unges forhold til risiko i arbejdslivet Ph.d. Mette Lykke Nielsen
SMUT PAKKE 4 VIDEN OM MOTION.
Knudsgaard – lav selv dine trækul Maj 2007 Mikkel & Ole
Modul 1 Rød løber (A). Spilleregler for dagen Ingen pauser Byrge, C. & Hansen, S. (2009). The creative platform: A new paradigm for teaching creativity,
Fodbolddrengene. Her kommer Jes løbende hen til John, fordi de har aftalt at spille fodbold. Hej John. Undskyld, jeg kom for sent. Det gør ikke noget.
En røde kors rapport om Oksbøllejren Sundhedstilstanden Klik her.
Hvad ved du om affald? Fessor kan lære dig mere om, hvad der sker med dit affald på
 Det jeg har gjort er, at jeg har lavet en tast der starter det hele (mellemrum), derefter har jeg sat nogle lyde ind, og fået dem til at gentage sig.
Men vi kan godt gøre en forskel.
Svar venligst på nedenstående spørgsmål, før du besvarer spørgsmålene om din hørelse Navn: Dato: Alder: Jeg bruger ét høreapparat (venstre øre) Jeg bruger.
Trafik og beliggenhed i Øster Snede
Mit første spil Extreme Racing. Som det første, da jeg havde fået ideen til at lave et bilspil, lavede jeg bilen Jeg startede med at lave en rød kasse.
Problemer eller udfordringer.
Lagoni SFO Skoleåret 2014/2015.  Vi er et aktivt hus med nærværende voksne og vi vægter børnene har en god eftermiddag i samværet med deres kammerater.
Orkaner.
Din Økonomi Dit Valg Dit Mål.
Stimuliord Sten Dukke Gris Sværd Gaffel.
Lavet af Christine og Signe 8.C ESSAY. Beskrivelse Man inddrager sine egne meninger og tanker. Ved vi tænker over tingene, danner vi billeder oppe i vores.
Beboerne på Islands Plads siger: NEJ TAK til to broer på hjørnet ved kanalen Dette hjørne er et unikt, velfungerende opholdssted for beboere, lokale og.
De formår at integrere julemarkedet godt med omgivelserne, fordi de har valgt at ligge den på broen hvor mennesker bliver nød til at passere hvis det.
Hvad kan du gøre for bekæmpe dem? Klimaforandringerne EUROPEAN COMMISSION FEBRUARY 2009.
Hvordan man renser toilet kummen
Børns udvikling Indholdsfortegnelse Finmotorik & grov motorik Vækst
Born in Dead FILM. Born in Dead Afsked  Brad han er 20 år. Han elsker amerikansk fodbold han er topscorer.  Brad går hjem fra sit universitet efter.
Affald og genbrug.
Modul 1 Rød løber (E). Spilleregler for dagen Ingen pauser Byrge, C. & Hansen, S. (2009). The creative platform: A new paradigm for teaching creativity,
En lille fjer For sundheden. Være gavmild Smile.
Isolering.
Modul 1 Rød løber (D). Spilleregler for dagen Ingen pauser Byrge, C. & Hansen, S. (2009). The creative platform: A new paradigm for teaching creativity,
Eksamen Fokus på mundtlig eksamen, men siger lidt om skriftlig også…Dagen før, eksamensdagen, roller skr. Eksamen.
Regionalt d.13.juni Biblioteket flytter mennesker er et projekt som kombinere følgende ting: motion, at være social og teknologi. Det gøres i dette tilfælde.
Mini konfirmander Skabelsen.
At home The sittingroom The kitchen The dining room The bedroom
Håndbog for lejere Æ’ Redningshus.
Præsentationens transcript:

futureavenue Fremtidens by

FREMTIDENS HUSE I fremtidens by er der kun store hvide og lysegrå penthous med fede udsigter. Bygningerne begynder at få andre former som fx cirkler, snoninger og trekanter. Der er massere af lys både inden i og uden på. Der kommer også hurtigere elevatorer og broer fra bygning-bygning.

Fremtidens køkkener I husene er der meget stort plads. I køkkenet er det blanke sorte eller hvide skabe. Sodavand automat der ikke kraver elektronik eller penge. Der er ikke håndtage på skabene men skubbe evner. Hvis man ikke kan finde ud af at bage eller lave mad kan man trykke på en knap og så kommer de ting man skal bruge. FX hvis man skal bage og man ikke ved hvad der skal bruges. Så trykker man på det man gerne ville lave og så kommer de ting man skal bruge ud af en låge. (håndaftryk)

I fremtidens stuer er der store sofaer som tit er hvide, sort eller røde. Fjernsynene er maget støre in dem i da. Der er automatisk bord som kan svinge ind og ud. Du siger bare ”ud” og så kommer den ud. Nogle gange er der glas i gulvet og under glasset ligger der vand med fisk. man kan godt sige et slags akvarium. Fremtidens stuer

Fremtidens badeværelserne I toiletter i fremtiden er der varme på brættet. En robot der sidder inde i væggen så hvis man ville have toiletpapir siger man toilet papir , hvis man ville have sæbe siger du sæbe. OSV. Alt afføring ryger ned i en container og bliver til gødning. Badeværelse har disco lys højt musik. Fremtidens badeværelserne

Fremtidens biler Der er mager forskel på biler i dag og biler i frem tiden. FX er de en anden form, der er mere lys i bilerne og hjulene har ændret sig. Der er runde biler, spidse biler, firkante biler OVS. Mange biler i fremtiden kan ændre sig til at kunne flyve og til at kun dykke under vand. Nogle biler styre sig selv. Man skal bare sige hvor man skal hen. Så kan man bare ligge og slappe af. Bilerne er tit meget små men kører doble så hurtig.

Fremtidens legetøj Fremtidens legetøj styrer meget sig selv. Fx en flyvemaskine , en traktor , biler OSV. Skateboards kan også flyve op i luften. Der sidder to fødder på brættet. Dem tager du så på og siger flyv også flyver du. Dukkerne kan du snakke med du siger bare en normal sætning også snakker du med hende. Dukken kan være på samme højde som en selv. Den kan gå ,løbe , hoppe OSV. Man kan rede hendes hår

Fremtiden iphone Fremtidens Iphone kommer til at se maget anderledes in den vi kender i dag. Iphone 10 kommer til at se sådan ud. ´der kommer også ure, halskæder og ringer der kan det samme som en normal mobiler kan. Der er alerade opfundet et ur fra appel. Men i fremtidens by er det maget populært at have en Ipohne 10, telefon ur, ringe og halskæde.

Nu kommer Quizzen Har i lyttet efter?

Tak fordi i så med Lavet af Anna og Amilla