Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Lavet af Christine og Signe 8.C ESSAY. Beskrivelse Man inddrager sine egne meninger og tanker. Ved vi tænker over tingene, danner vi billeder oppe i vores.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Lavet af Christine og Signe 8.C ESSAY. Beskrivelse Man inddrager sine egne meninger og tanker. Ved vi tænker over tingene, danner vi billeder oppe i vores."— Præsentationens transcript:

1 Lavet af Christine og Signe 8.C ESSAY

2 Beskrivelse Man inddrager sine egne meninger og tanker. Ved vi tænker over tingene, danner vi billeder oppe i vores hoved Et essay må gerne indeholde nogle personlige ting om sig selv og sproget skal være levende og indbydende så læseren vil læse videre

3 Subkategorier Subkategorier er dem som er inde under et samme evne. Det kan være, breve, prædiker, festtaler, dokumentarfilm osv. Det hører inde under kategorien ”essay” fordi de indeholder, sine egne tanker, sanser, personlige ting. Samtidig hører de ind under faktion.

4 Breve Breve er når man skriver til en bekendt, hvordan det står til eller bare har lyst til at dele sine følelser. Nu til dags, skriver vi på vores smart phone eller på vores computer som en e-mail.

5 Festtaler I en festtale, skriver du til en person som der enten har fødselsdag, konfirmation, er blevet gift eller er gået bort Her skriver du om personens liv og hvordan man netop kan lide denne person. Det kan også være minder, det du elsker at gøre med personen.

6 Prædiker Prædiker er en tale eller en belæring, som man taler ud fra sin tro, hvilket som tit opleves i en folkekirke Nogle mennesker finder sin ro, at være i sin tro kirke og man lytter salmerne eller musikken

7 Dokumentarfilm En dokumentar er ikke baseret på et manuskript, men har noget med virkeligheden at gøre Det kunne være ”Krig i Syrien” eller historiske begivenheder.

8 Analysemodel BESTANDDELEINDHOLDOMFANG Titel IndledningPræsentation, overgang1/8 HoveddelSeparate afsnit med hvert sit underemne6/8 AfslutningOpsamling, konklusion, perspektivering1/8

9 TAK FOR JERS OPMÆRKSOMHED


Download ppt "Lavet af Christine og Signe 8.C ESSAY. Beskrivelse Man inddrager sine egne meninger og tanker. Ved vi tænker over tingene, danner vi billeder oppe i vores."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google