Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Fodbolddrengene. Her kommer Jes løbende hen til John, fordi de har aftalt at spille fodbold. Hej John. Undskyld, jeg kom for sent. Det gør ikke noget.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Fodbolddrengene. Her kommer Jes løbende hen til John, fordi de har aftalt at spille fodbold. Hej John. Undskyld, jeg kom for sent. Det gør ikke noget."— Præsentationens transcript:

1 Fodbolddrengene

2 Her kommer Jes løbende hen til John, fordi de har aftalt at spille fodbold. Hej John. Undskyld, jeg kom for sent. Det gør ikke noget. Jeg kom til at pumpe bolden for meget op. Jeg kom også til at skyde bolden ned i noget gul og blå maling.

3 John kom til at skyde bolden i hovedet på Jes. Ups! Undskyld, det var ikke med vilje. Av, det gjorde ondt.

4 John og Jes spiller fodbold. Hér John. Lig den til hovedet. Okay, hér!

5 Pludselig kom der to nye drenge. Hej, hvad hedder I? Vi hedder Jim og Jan.

6 Et minut senere. Må vi være med? Vi har en god bold. Ja, det må I godt.

7 John, Jim, Jes og Jan spiller firkant. Vi går hjem og henter vores gode bold. Okay. Vi går også hjem med vores bold. Vi skal også have pumpet den op.

8 Lidt senere. Hér er den. Vi kom bare til at pumpe bolden alt for meget op. Vi kender også en god fodboldbane. Lad os gå derhen. Okay.

9 Lidt senere. Nu spiller de på fodboldbanen. Hér Jan! Gå i ham, Jes!

10 Jim kom til at fælde Jes, så han måtte på skadestuen. Ups, jeg kom til at fælde Jes. Vi spiller med flyvende målmand.

11 Nu er kampen slut. Tak for kampen ! I lige måde. Godt spillet!

12 Powerpointhistorien ”Fodbolddrengene” er lavet af Bjarke Linnetved og Jonathan Hansen 3.c Dyssegårdsskolen 2005


Download ppt "Fodbolddrengene. Her kommer Jes løbende hen til John, fordi de har aftalt at spille fodbold. Hej John. Undskyld, jeg kom for sent. Det gør ikke noget."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google