Delphi-evaluering og Green Field Evaluering af event Som start på Green Field.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Foreningsudviklingstesten
Advertisements

Byggetilladelse - Pippi Langstrømpe
Sådan laver Du et POWER POINT program.
KONFLIKTHÅNDTERING Velkommen! Dias.
Trehøje-Pigerne Side 1 Vejledning til brug af hjemmesiden Det er slet ikke så vanskeligt – så brug hjemmesiden flittigt… Det er.
[indsæt selv arbejdspladsnavn og dato]
Mini-PC-kørekort – Modul 6
Gode råd i forbindelse med mundtlig eksamen
Fælles kompetenceudviklingsdag 25. september 2012, CABI
Dagens program Hvad er frivillig.dk Hvordan er frivillig.dk bygget op
Program – 10.00: opsamling på cases og innovationsdage - hvor er vi med vores cases? - hvad mangler vi for at komme videre? – 11.00: Innovation.
Fagre nye tider! Jamen det er jo dejligt, at tingene udvikler sig så hurtigt, at det nu er muligt, at præsentere sine billeder i noget der nær ligner.
Åbent bord Den Kreative Platform
Game Maker 7. Sådan ser Game Maker ud når det startes op.
Struktur: ”Quiz og byt”
Forsiden 1.Denne knap bruges når du vil taste dagens resultater ind. 2.Denne knap skal kun bruges hvis du allerede har gemt data og du finder ud af at.
Kreativitet og innovation i ALT
FOKUS! På vores udvikling.
Trin 1: Find kvitteringer
Strukturer velegnet til…
Arbejdspladsudvikling
©Jenny Bohr – Til underviserne Denne kursusgang er planlagt som den første. Den skal bruges til introduktion og præsentation. Det er meningen.
Glædelig Jul Du behøver ikke vente til Jul…
Hvordan får jeg lagt First Class programmet ind på min egen computer ??? De følgende sider er en lille anvisning på, hvordan du selv kan installere programmet.
Klik på Aktivér redigering i meddelelseslinjen, Hvis videoerne i kurset ikke afspilles, skal du måske hente QuickTime eller blot skifte til PowerPoint.
Workshop 1 Styrket forældresamarbejde og elevinddragelse.
Introduktion til Det Praktiske Projekt Det Praktiske Projekt Udvikling og skriveproces.
Bytte   PowerPoint  .
Trekantstage Jeg hedder Ole. Nu sidder jeg her i mit værksted og arbejder på en trekantstage. Det var en meget almindelig form for lysestage for 150 år.
Innovation og iværksætteri
- en smart mellemting mellem overheads og lysbilleder (dias)
Skriv titel Synlig læring med it Agerbæk Skole og Starup Skole 2013
Konsensusprocessen.
Videreudvikling af ide 2&2
Relationer – Omgangstone
Kursus om borger.dk og brugen af digital signatur
Idé-generering. Idéudvikling En fast økonomisk ramme En fast tidsmæssig ramme Et fast eksamenskrav En fast dramaturgi Nytænkning – et konkurrenceparameter.
PowerPoint Kursus It-biblioteket, april 2007 Underviser: Marie.
Omgangstone og kollegialitet
Green Field - fremtidens byggeplads!
Forbedringsprojekt om målinger - SCKK 2004
Introduktion til Det Praktiske Projekt
Statens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling SCKK Konsensusprocessen.
VidenDanmark VG Digitalisering og procesorientering 8. december 2014.
Brainstorm Et værktøj til ideskabelse
P0 erfaringsopsamling Program 8.15: Introduktion
Jesper Lundh1 Implementering Det at bringe ny viden og færdigheder tilbage til praksis.
Velkommen til Green Field. Hvad er Green Field? På Green Field er alting muligt: Her er ingen restriktioner Her kan man udfolde sig Her er alle imødekommende.
Akutafdelingen På vej mod DNV Oplæg til gruppearbejde: Hvad gør vi først? Hvad gør vi siden?
1 COWI BAR Handel, BAR Jord til Bord, BAR Kontor, Grafisk BAR, Industriens BAR 1 Seminar 7 - Opfølgning og evaluering Øvelse – pre-auditering Seminar 7.
Lion CMS Introduktion Sådan bruger du systemet. Trin 1 Tryk på login knappen Skriv dit brugernavn Skriv dit password Tryk på OK (Login) knappen Du er.
Delphi-evaluering og Green Field
Instruktorforløb i Akademisk Studiekompetence 3. undervisningsgang Anja Hønnerup Nielsen November 2011.
Velkommen Formålet med denne workshop er At teste forskellige former at teknologiunderstøtte etablere af samarbejde på hospitaler. Målet med dette er:
Kom godt i gang med dit EU- projekt. Step 1: Lav en projektskitse Step 2: Undersøg støttemulighederne Step 3: Læs program-dokumenterne +tidl. støttede.
Velkommen til Kulhuse!. Velkommen – og hvem er vi? Anne Louise Nanna.
Den Sociale Højskole/ Introduktionsdag ©Visionpool Aps Spilleregler i en god gruppe Workshop, Den Sociale Højskole, 9. juni 2008.
Kurser der virker Akademimøde 26. oktober Hjemmeopgaven: Hvad er det vi vil have ud af kurset TRANSFER.
Læringsuge 2017 De 17 verdensmål
Gruppearbejde 1 Formål:
Læringsuge 2017 De 17 verdensmål
Byggetilladelse - Pippi Langstrømpe
Mål Viden om og inspiration Kompetencer aktiviteter Evaluering
Del 2 - Synliggørelse af hvordan vi hver især bidrager til løsningen af kerneopgaven. Til proceslederen: Inden du gennemfører processen med medarbejderne,
Instruktion s. 1/3 : Introduktion CAMPUS+ forberedelse.
Lektion 7 Formål med denne lektion er at arbejde videre med klassekulturen, følge op på surveyen og at afrunde lektionsforløbet i Netwerk. Alle rettigheder.
Sæt dit aftryk – udvikling af ideer
Værktøj: Check dine relationer
VELKOMMEN TIL ENGINEERING DAY 2018
Præsentationens transcript:

Delphi-evaluering og Green Field Evaluering af event Som start på Green Field

Program for dagen Delphi-evaluering af event Opdeling i grupper for Pre-produktion Produktion Post-produktion Udarbejdelse af forslag til næste produktionsforløb Præsentation

Hvad er Green Field? Green Field er et sted ude i fremtiden, hvor et scenario om en ny event Det er en ”grøn mark” der lige er byggemodnet og blot venter på jeres gode idéer! Tja, lidt ligesom en RF!

Hvad er Green Field? På Green Field er alting muligt: Her er ingen restriktioner Her kan alting lade sig gøre Her mangler intet – alt kan skaffes Så bliv her et par timer og nyd det!

Typer af evaluering Spørgeskema På forhånd udformede spørgsmål Point-system Top-Down Delphi-evaluering Deltagerne definerer udsagn Alle udsagn er lige Bottom-up

Delphi-evaluering Baggrund: Spørg oraklet i Delphi! Eller: Den der har skoen på ved bedst hvor den trykker Eller: Bottom-up proces Eller: Sig det, der er vigtigst for DIG

Delphi-evaluering i praksis I plenum: Hver enkelt skriver på et A4 ark 3 forslag til forbedring af fremtidige events 3 gode ting ved denne event Når alle har skrevet færdig sendes papirerne rundt om bordet – f.eks. højre om

Delphi-evaluering i praksis Når du modtager papiret fra naboen læser du de udsagn der står Hvis du er enig sætter du en streg ud for de udsagn du er enig i og sender papiret videre Sådan fortsættes indtil du sidder med dit eget papir foran dig igen Tæl stregerne ud fra hvert udsagn Papirerne samles ind

Grundlaget for nye events Green Field Gode ting ved event (Opgørelse over ressourcer) Fremtidsvision for events (Visionsforslag til events): Ressourcer tilstede Drømme- hus Delphi-evaluering i praksis

Delphi-evaluering i praksis: Green Field Nu har vi et billede af Et ”drømmehus” der kan bygges på en ”grøn mark” (Green Field) En opgørelse af de ressourcer vi har Hvor skal første ”spadestik” tages?!

Green Field - fra drøm til drømmehus Drømme- hus Ressourcer tilstede Bygge- Planer

Hvordan arbejder man med Green Field? Udarbejd et Skitseprojekt – et Scenario Vær arkitekt – lav en tegning Hvilke ressourcer har du til byggeriet? Udarbejd byggeplaner Tag det første spadestik Få gang i byggeriet Juster planerne undervejs